If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
masina arata f bine nu am zis decat ca, ca km nu este f credibil.masina de familie am si eu, din 2007 luata noua, doar pe Romania are 140.000 acum.Sper sa ma insel, posesorul sa o stapaneasca sanatos si sa fie fara hibe si incidente
Pai n-ai cum sa intelegi atat timp cat ai scris treaba aia, tie ti se pare corect, dar incearca sa citesti textul si sa intelegi mesajul lui, daca poti.
"masina arata f bine nu am zis decat ca, ca km nu este f credibil.masina de familie am si eu, din 2007 luata noua, doar pe Romania are 140.000 acum.Sper sa ma insel, posesorul sa o stapaneasca sanatos si sa fie fara hibe si incidente"
aha deci acum sunt si manelist pe deasupra.Draga coleg de forum mesajul a fost scris in graba, de pe telefon, recunosc cu greseli dar cred ca ideea se intelege.O masina in Romania, luata de noua, face in 8 ani 140000 de km.in consecinta o masina luata de afara este foarte posibil sa aiba mult mai multi km.Daca mergem pe ideea grammar nazi cate pagini sau posturi din acest forum sunt absolut corect gramaticale, chiar si ale tale.Hai totusi sa nu fim rautaciosii unii cu altii pentru ca nu ne cunoastem decat prin intermediul forumului care culmea nu este de gramatica sau lb romana.Genul de oameni care fac referire pe forum la greselie celorlalti in mistocareala, bascalie, aducand injurii fara vreun motiv intemeiat, am asa o vaga idee ca nu prea au ocupatie...
I-ai dat textului o tenta de manelist prin exprimarea respectiva, n-am spus ca esti manelist, dar nici ca nu esti.
In legatura cu faptul ca ai scris in graba de pe telefon, e ca si cum ai spune ca ai ai iesit doar 10 minute in chiloți sa iti cumperi o punga de seminte de la Carrefour si ca nu se pune, in general esti la pardesiu.
Nu uita ca threadul asta e de bascalie, mai radem si noi, mai glumim, mai gresim, nu tre sa ne bășicăm, daca esti mai scorțos poti evita secțiunea.
Nu sunt scortos, nicidecum, am recunoscut greseala, nu prea le am cu scrisul pe tel, crenvustii mei functioneaza mai greu pe tocuhscreen.Doar ca nu mi-a placut tenta discutiei cum ca as fi agramat sau manelist.Radem, glumim, e ok dar sa facem "assumptions" de genul acesta nu mi-a parut ok.Am scris randurile din postul anterior fara nici un fel de suparare pe nimeni, sa nu se inteleaga gresit...
LE:am uitat sa semnez - Marian un manelar agramat neconvins ))
Stii cum e, e suficient sa bei o data apa din bolul care-ti este adus sa te speli pe maini, ca ti-ai dat foc la palarie si seara aia... nu mai e "seara"
fara misto, am un vecin care chiar a baut la un restaurant din bolul ala...cand am auzit povestea m-am tavalit pe jos, deci ma durea burta de ras.Culmea e ca si el rade cand isi mai aduce aminte.
Spy first. Lady second. Don't miss Spy, in theaters June 5.Susan Cooper (Melissa McCarthy) is an unassuming, deskbound CIA analyst, and the unsung hero behin...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment