Tipic aviatorul...
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
Fratii mei, asta e profesor... "Se vinde jante tuning" Mai bine si-ar vinde viata la saraci...
Comment
-
-
nu iau apararea la nimeni dar ajungeti la un nivel cu aceste mistouri in care poate ( am zis poate ) unii se simt lezati ... inteleg exact ca poate prin acest fel de " sto " doriti sa sensibilizati si sa indreptati aceste MICI mari greseli care pana la urma zgarie retina si jigneste in mod vulgar limba romaneasca .
sper pe viitor sa indreptati aceste greseli in mod educativ si civilizat ...
Comment
-
Pentru cei care se simt lezati:aici e ca in artele martiale: "suferinta este profesorul".
Dar, pentru ca exista si un "dar" aici, ar fi bine sa se invete ceva din asta. Din cate am vazut eu pe lumea asta, de cand ma stiu pe planeta, indiferenta este majoritara.Last edited by vitriol; 5 October 2011, 23:56.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by skandal View Postnu iau apararea la nimeni dar ajungeti la un nivel cu aceste mistouri in care poate ( am zis poate ) unii se simt lezati ... inteleg exact ca poate prin acest fel de " sto " doriti sa sensibilizati si sa indreptati aceste MICI mari greseli care pana la urma zgarie retina si jigneste in mod vulgar limba romaneasca .
sper pe viitor sa indreptati aceste greseli in mod educativ si civilizat ...sigpic #
Comment
-
Originally posted by skandal View Postnu iau apararea la nimeni dar ajungeti la un nivel cu aceste mistouri in care poate ( am zis poate ) unii se simt lezati ... inteleg exact ca poate prin acest fel de " sto " doriti sa sensibilizati si sa indreptati aceste MICI mari greseli care pana la urma zgarie retina si jigneste in mod vulgar limba romaneasca .
sper pe viitor sa indreptati aceste greseli in mod educativ si civilizat ...sigpic
Comment
Comment