a vrut sa scrie "cei mai nebuni soferi..." ), acum fara gluma, e plin Bucurestiul de soferi nebuni.
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
@vitriol: mai bine s-ar lua lumea dupa tine si ar posta numai propriile perle.
Pentru vanatorii de perle: cautati cu atentie, este una faimoasa cu GPS-ul care inregistreaza viteze diferite daca masina merge in sensul rotatiei pamantului si in sens invers rotatiei. Nu mai stiu cine a fost autorul dar e de priceless.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Nu mai confundati perlele (artificii nefericite de sintaxa, transmiterea unei idei halucinante, aberatii ilogice, etc) cu unele greseli de redactare, pe care le facem cu totii...nu de alta dar incarcam thread-ul asta cu lucruri inutile.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
chiorete , am scris si in postul meu , se pronunta mai repede , dar eu l`am scris , nu ma cred pruteanu , gresesc , recunosc si imi asum raspunderea , dar cautati threadul corespunzator....
Comment
-
Originally posted by Mihai92 View PostBuna seara la toti. Azi am fost pana in oras cam cu rezervorul gol(in jur de 2-3 ), ajunsai acasa si plecai iar pana la peco sa alimentez insa dupa 400 m incepu sa-mi licare ledul de la motor(probleme) trasai pe dreapta si ma dusai pe jos luai 5L bagai in ea si ma intorsai acasa, o parcai si ramasai cu ea putin la relanti si incepu sa trepideze masina si iar sa-mi licare ledul. E vreo problema grava? Astept raspunsuri.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Baiatul este oltean,si asa se vorbeste acolo...eu nu prea vad o perla acolosigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment