Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ivan Marian View Post
    Este impropiu spus ca MOTORASUL ESTE ARS,,,el este bun ,,,doar ca infasurarile respective sunt arse.
    Din categoria; "gandire cu intreupere"
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Iancule draga,,deja esti penibil,,faci ce faci si tot tu de umpli de penibil singur.
      Numai scoate tu din context ce vrei,,ci pune si link cu ce am scris per total acolo.
      Deci lasa-maaaa ca degeaba ai 49 de ani ( ti-o mai zic si aici ),,,cand tu singur iti pui poze de pe net pe forum cu tabele si ecuatii despre bateria auto si tot tu nu le intelegi sensul si ai recunoscut-o singur

Pt tine sigur si mai mult ca sigur ""desenele alea animate"" din link-ul ala cu functionarea stergatoarelor este de domeniul SF si culmea culmilor ca mai sunt si EXPLICATE ca la carte si cea ce ma face sa cred ca nu reusesti sa le intelegi pe deplin sensul lor.

Inca odata iti spun LASA-MAAAAAA ca mi se ard creierii capului cu tine.

Ps,,,
      gandire cu intreupere
      ,,,se zice/scrie INTRE-R-UPERE,,, si nu cum ai scris tu maestre
      Last edited by Ivan Marian; 25 May 2012, 23:40.

Comment

• Vezi ca esti...off; aici e ca la ...nu te supara frate; toti o mai gresim
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Ok,,,vezi cu RRRRR-ul,,ca la este ON

PS.....poate nu stii ce inseamna cuvantul IMPROPRIU,,,hai cu dexu'..... ca din cate vad nu stii explicatia cuvantului si rolul lui in toata fraza scrisa de mine acolo.

IMPRÓPRIU, -IE, improprii, adj. 1. (Despre cuvinte, expresii etc.; adesea adverbial) Care nu este propriu, potrivit, corect sau indicat. 2. Necorespunzător, nerecomandabil, neindicat (pentru ceva). – Din fr. impropre, lat. improprius.
          Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de gall | Semnalează o greșeală |
          Last edited by Ivan Marian; 25 May 2012, 23:56.

Comment

• Originally posted by PaulMIG View Post
            ...

@sumedreacris: ai incurcat un pic borcanele, masinile turbo resimt mult mai tare aerul rarefiat, tocmai pt ca se bazeaza pe inductie fortata.
            Doar mie mi se pare o tampenie ce a spus?
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• nu stiu ce treaba are inductia cu turbo, dar sa trecem peste

Comment

• Probabil se referea ca turbina baga aerul in motor cu presiune de aici o fi facut un fel de analogie cu inductia, referitor la faptul ca motorul nu respira natural ... dar a zis-o in stil GUTA
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Inductia ca inductia (la instalatiile de climatizare mi se pare ca se foloseste termenul de inductie de aer) dar sa spui ca masinile turbo resimt altitudinea mai mult decat aspiratele mi se pare o aberatie.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• mi se pare mie sau ai si airbag-uri pe spate?
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Cred ca vorbea de o fata ))))
                      sigpic

Comment

• Ce ar vrea sa cumpere un om:M-ar interesa si pe mine sa cumpar un jet la fel sau aproape la fel cu cel de la spalatorii. Poate sa ma ajuta cineva cu un site special pentru asa ceva? Mentionez ca finantele nu sunt asa de mari, vreau ceva pentru orice buzunar sa zic asa.

EDIT: Un moderator va rog sa modificati titlul in JET nu Jep.

Multumesc Anticipat.
                        Last edited by biancamarius5; 9 June 2012, 09:42. Reason: rescriere

Comment

• "Cu mult mai putin de 5% adica aproximativ 5,5%"
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Muuuuuuuuuuuuult mai putin !
                            Fara Semnatura.

Comment

• Exprimarea nu a fost buna dar cred ca a vrut sa zica ca inainte a avut consum de 6% iar acum cu 0.5% mai putin, adica 5.5%. Eu asta am inteles )

Comment

• Mama, deci cred ca asta e SUPREMA!

CU cat sa merg ca sa-mi scoata 5% cu 60 in treapta a cincea .
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google