Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa ce ne-a explicat cum se echilibreaza piesele ce se afla in miscare, baiatul isi sufla mucii in fasole cum ca a condus el logan 1.2 asteptand sa intre turbo in functiune, ca avea consum 3.7% si ca biciclistii il depaseau
    vrem poze
    a, si din cate am inteles ca sa scrii o carte iti trebuie o bogata experienta, nu cunostinte
    plus ca, notati, cu cat iei mai multe persoane in masina cu atat intra turbina in functiune mai repede, asta in caz ca nu stiati
    Last edited by 827sam; 7 June 2013, 10:39.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• facepalm.jpg
      Attached Files
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• )) gata bag la persoane in logan de plec cu turbina de pe loc ))
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• Daca mai bagi si doi saci de cartofi in portbagaj, o sa intre turbina atunci cand bagi cheia in contact.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• e complet pe langa baiatul, dar el stie una si alta
            de fiecare data cand citesc postul ala ma gandesc daca sa rad sau sa plang
            si cand te gandesti ca asa sunt cam 80% din mecanicii dacioti sau ai altor marci...
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• A-ti avut vreodata vreun gras pe locul din dreapta?Unul mare rau de tot.Si cu 1.4 mai sa te dai jos sa impingi.Vreau si eu un turbo din ala cum zice baiatul.
              Last edited by john Q; 7 June 2013, 12:30.
              "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• "Ati" se scrie legat nicidecum "a-ti" sau cel putin nu in contextul ala mai john_Q
                sigpic

Comment

• Oho, se inmulteste lumea din Fierbinti, avem al doilea membru declarat, dupa Ady.
                  Salutari astora 2.
                  Insasi moaca lui Giani e o perla.
                  Attached Files
                  Last edited by mr.K; 7 June 2013, 12:46.

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                    "Ati" se scrie legat nicidecum "a-ti" sau cel putin nu in contextul ala mai john_Q
                    Ok,n-am scuze, cum ca muncesc in timpul asta si m-am grabit.

Originally posted by mr.K View Post
                    Oho, se inmulteste lumea din Fierbinti, avem al doilea membru declarat, dupa Ady.
                    Salutari astora 2.
                    mr.k pe tipa din stanga am avut sansa sa o "prafuiesc" nitel.
                    Last edited by john Q; 7 June 2013, 13:13. Reason: Automerged Doublepost
                    "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Oho, se inmulteste lumea din Fierbinti, avem al doilea membru declarat, dupa Ady.
                      Salutari astora 2.
                      Probabil ca john Q a scris la misto locatia. Il iau acum la interogatoriu

Comment

• Originally posted by john Q View Post
                        pe tipa din stanga am avut sansa sa o "prafuiesc" nitel.
                        Detalii??

In alta ordine de idei, omul acela e pe langa subiect rau... E adevarat, astept sa apara noul Logan cu 1.2tCE, insa acum nu cred ca e la vanzare asa ceva. Deci Logan cu 1.2 turbo - NOPE! E atehnic si mincinos pe deasupra
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• mr.k pe tipa din stanga am avut sansa sa o "prafuiesc" nitel.
                          Sunt sigur.
                          Vrei sa spui ca ai prafut-o la propriu, ai trecut pe langa ea pe drum cu Loganul si ai umplut-o de "colb".
                          Last edited by mr.K; 8 June 2013, 22:16.

Comment

.
                            Daca ii gasesti miercuri la DACIA, ai noroc, ca nu mai bati un drum la service sa iti faci programarea, fiind deja acolo.
                            Si inspectorii de daune Groupama sunt salariatii lor.
                            Ai cui salariati sunt, domnule?
                            Dimineata, logica sufera; un pic, nu mult.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Inspectorii de daune (Groupama) sunt salariatii Groupama. Adica au contract de munca la Groupama.
                              Se vorbea mai sus (in topic) ca firmele de asigurari externalizeaza serviciul de constatare daune.

Daca n-ai inteles din prima, sper ca a 2-a oara e mai clar. Sau continui sa explic?

Comment

Se vorbea mai sus (in topic) ca firmele de asigurari externalizeaza serviciul de constatare daune.
                                Cea mai mare prostie EVER! Asta daca se intelege ce inseamna constatarea unei daune pentru o societate de asigurari.

Nu stiu cine a debitat asa ceva, insa... BIG PERLA !
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google