If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa ce ne-a explicat cum se echilibreaza piesele ce se afla in miscare, baiatul isi sufla mucii in fasole cum ca a condus el logan 1.2 asteptand sa intre turbo in functiune, ca avea consum 3.7% si ca biciclistii il depaseau
vrem poze
a, si din cate am inteles ca sa scrii o carte iti trebuie o bogata experienta, nu cunostinte
plus ca, notati, cu cat iei mai multe persoane in masina cu atat intra turbina in functiune mai repede, asta in caz ca nu stiati
e complet pe langa baiatul, dar el stie una si alta
de fiecare data cand citesc postul ala ma gandesc daca sa rad sau sa plang
si cand te gandesti ca asa sunt cam 80% din mecanicii dacioti sau ai altor marci...
A-ti avut vreodata vreun gras pe locul din dreapta?Unul mare rau de tot.Si cu 1.4 mai sa te dai jos sa impingi.Vreau si eu un turbo din ala cum zice baiatul.
pe tipa din stanga am avut sansa sa o "prafuiesc" nitel.
Detalii??
In alta ordine de idei, omul acela e pe langa subiect rau... E adevarat, astept sa apara noul Logan cu 1.2tCE, insa acum nu cred ca e la vanzare asa ceva. Deci Logan cu 1.2 turbo - NOPE! E atehnic si mincinos pe deasupra
.
Daca ii gasesti miercuri la DACIA, ai noroc, ca nu mai bati un drum la service sa iti faci programarea, fiind deja acolo.
Si inspectorii de daune Groupama sunt salariatii lor.
Ai cui salariati sunt, domnule?
Dimineata, logica sufera; un pic, nu mult.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Inspectorii de daune (Groupama) sunt salariatii Groupama. Adica au contract de munca la Groupama.
Se vorbea mai sus (in topic) ca firmele de asigurari externalizeaza serviciul de constatare daune.
Daca n-ai inteles din prima, sper ca a 2-a oara e mai clar. Sau continui sa explic?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment