No si ziceam ca merg cu taxiul in deplina siguranta, nu vreau sa ma gandesc cand si-a schimbat lichidul de frana.
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
Originally posted by rudy_grf View PostNo si ziceam ca merg cu taxiul in deplina siguranta, nu vreau sa ma gandesc cand si-a schimbat lichidul de frana.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
-
Original a fost postat de is40gan Vezi Post
Le-am scos odata pe la 80.000 km ca am vrut sa le schimb dar le-am curatat putin cu peria de sarma
Originally posted by Kojak View PostAstea au fost bujiile.
Placutele de frana au mers si ele curatate cu peria de sarma, sau inca nu, ca au doar 110.000km?Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by is40gan View PostNu am probleme cu uzura cauciucurilor, masina e pe TAXI din 20010 , la cei 110.000 km am schimbat doar odata cauciucurile pe fata.
Da' observ ca tina sa ne reaminteasca premanet ca "la cei 110.000 km"...
Gata Niki, ma potolesc.
Comment
-
prietenas, cind vorbesti de LOGAN CLUB BUCURESTI te uiti catre rasarit, te inchini de trei ori, spui TATAL NOSTRU si te mai inchini odata!
Ca sa nu fie aglomerat, aveti varianta sa va inchinati la LCB, un fel de Mecca/Jerusalem.
Comment
-
Perla mi se pare initiatorul topicului respectiv... Nu ca m-ar afecta ce spune idiotul, putea scrie despre orice service... Doar ca habar n-are ce vrea
Comment
Comment