Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• No si ziceam ca merg cu taxiul in deplina siguranta, nu vreau sa ma gandesc cand si-a schimbat lichidul de frana.
    sigpic

Comment

• Niciodata!
      Oricum are (doar) 110.000km sau un meleon km, ce mai conteza un zero in plus sau minus

Comment

• fara numar fara numar !
        Keep walking...

Comment

• Originally posted by rudy_grf View Post
          No si ziceam ca merg cu taxiul in deplina siguranta, nu vreau sa ma gandesc cand si-a schimbat lichidul de frana.
          dar placutele crezi ca le-a schimbat ? poate de pe stanga pe dreapta , sau invers , cu partea metalica in interior si le-a dat cu vaselina sa nu scartaie ...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Originally posted by is40gan View Post
            Le-am scos odata pe la 80.000 km ca am vrut sa le schimb dar le-am curatat putin cu peria de sarma
            Astea au fost bujiile.
            Placutele de frana au mers si ele curatate cu peria de sarma, sau inca nu, ca au doar 110.000km?

Comment

• Eu sunt curios de anvelope, kormoranurile cred ca-s abia la jumatate
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Original a fost postat de is40gan Vezi Post
                Le-am scos odata pe la 80.000 km ca am vrut sa le schimb dar le-am curatat putin cu peria de sarma

Originally posted by Kojak View Post
                Astea au fost bujiile.
                Placutele de frana au mers si ele curatate cu peria de sarma, sau inca nu, ca au doar 110.000km?
                Iartă-mă dar nu reiese de nicăieri că după ce le-a curăţat le-a şi pus înapoi la loc. Eu cred că până la 110.000 km a mers fără ele, încă nu şi-a dat seama.
                Last edited by Gozmin; 24 September 2013, 14:38. Reason: Automerged Doublepost
                Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                sigpic

Comment

• Cârcotaşilor...
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by is40gan View Post
                    Nu am probleme cu uzura cauciucurilor, masina e pe TAXI din 20010 , la cei 110.000 km am schimbat doar odata cauciucurile pe fata.
                    Io'te acilea si despre cauciucuri...deci ie bune inca!
                    Da' observ ca tina sa ne reaminteasca premanet ca "la cei 110.000 km"...

Gata Niki, ma potolesc.

Comment

• Dar cu un plin de benzina/gaz tot 110.000 km merge loganul minune?

Comment

• prietenas, cind vorbesti de LOGAN CLUB BUCURESTI te uiti catre rasarit, te inchini de trei ori, spui TATAL NOSTRU si te mai inchini odata!
                        Nu e perla, dar m-a amuzat. Saptamana asta lumea se inghesuie la Iasi sa se roage, saptamana viitoare urmeaza Bucurestiul.
                        Ca sa nu fie aglomerat, aveti varianta sa va inchinati la LCB, un fel de Mecca/Jerusalem.

Comment

• Evident ca nu e perla. Este doar un pamflet si trebuie tratat ca atare.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Daca era pamflet era bine, dar e o recomandare.

Comment

• Perla mi se pare initiatorul topicului respectiv... Nu ca m-ar afecta ce spune idiotul, putea scrie despre orice service... Doar ca habar n-are ce vrea
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                                Perla mi se pare initiatorul topicului respectiv... Nu ca m-ar afecta ce spune idiotul, putea scrie despre orice service... Doar ca habar n-are ce vrea
                                Corect!...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google