Originally posted by neos
View Post
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
mi-ai luat vorba,"aveti ochiul prea critic" !!
( e de perla postul meu? )sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Stie cineva cati litri are "rezervorul in roata de rezerva"?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Calculand cu o formula ce include latimea anvelopei 185, flancul anvelopei 65, adancimea jantei si volumul portbagajului ocupat rezulta ca in rezervorul DIN roata de rezerva intra 33.29 litri de gaz de la Lukoil, 35,6 litri gaz de la Agip si 40.8 litri gaz de la rompetrol.
Pam-Pam.Last edited by 827sam; 6 November 2013, 13:14.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by adonis33 View Post, in plus toata lumea stie ca gpl este foarte coroziv si ataca tot ce inseamna fier mort asa cum este tabla Loganului.
.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
SYL40:Ce am constatat: masina se comporta la fel ca cu alte sortimente de benzina (am mai scris pe forum, ca personal la aceasta masina nu am simtit nicio diferenta dpdv al comportamentului dinamic intre benzina de 95, de 99 sau 100...probabil din cauza ca fiind euro 5, este prea "gatuit" motorul, si indifarent cat de buna e benzina mai mult nu poate da.
Referitor la consum, acesta a ramas la fel ca in vara, ceea ce e un lucru f bun, tinand cont ca unu la mana am scazut temepraturile (se stie ca in sezonul rece creste consumul) si doi la mana am trecut la anvelopele de iarna (cu care teoretic masina consuma mai mult decat cu o anvelopa de vara).[/QUOTE]Keep walking...
Comment
-
Cred ca vanzatorul a fost David Blaine.
"azi mi-am cuparat 4 jenti noi de origine cu et 43,cand am ajuns acasa am constat ca jentile originale au et 50"sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostCred ca vanzatorul a fost David Blaine.
"azi mi-am cuparat 4 jenti noi de origine cu et 43,cand am ajuns acasa am constat ca jentile originale au et 50"sigpic
Comment
Comment