Originally posted by jonnie007
View Post
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
acum cateva sapptamani am alimentat de la o benzinarie si imi sarise consumul mixt la 10
Daca tot de la o benzinarie alimentati, nu mai faceti prostia asta, ca va creste consumul mixt.
Puteti incerca sa cumparati benzina de la basarabeni/ucrainieni/bulgari, bineinteles din aia la canistra, la negru...
Comment
-
Originally posted by grassu_tgv View Post.. desfa carcasa de la volan si vezi daca gasesti bile de rulment in ea (sunt cilindrice)...Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
stiu ca o sa-mi atrag oprobiul celor mai vechi de pe aici, dar aveam pretentii de la un inginer. cel putin asa am inteles titulatura... si sa nu mi-o bagati pe aia cu oboseala.
"Rulmentii odata scosi dupa tamburii..."
Comment
-
-
Originally posted by bobbyred View Posto noua zi de nervi,telfoane si scandal....
Nici azi, nu au "avut" trailer gol, desi stupoare astazi a ajuns unul in Meridian Sud (parcul este la o X distanta de ei )cu masinii chiar in momentul cand trece-am pe acolo...am vorbit cu soferul care mi-a confirmat ca vine direct de la pitesti ,"am lasat 2 masini in militari si restu aici"Keep walking...
Comment
Comment