Vezi ca se referea si la tine.
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
"Filtru de polen se schimba singur si se achizitioneaza de catre tine."
Tu trebuie doar sa duci la magazin sa-l cumperi, ca de restul se ocupa singur.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View Post"Filtru de polen se schimba singur si se achizitioneaza de catre tine."
Tu trebuie doar sa duci la magazin sa-l cumperi, ca de restul se ocupa singur.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostFiltru de polen.....
oricum, suna misto greseala omului
PS: mama mama dar ce calda e postarea!Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostNu fi naspa. E clar o greseala de scriere:POriginally posted by mariannn View Postsigur sigur a editat postul si nu l-a mai citit inainte sa-l publice....si mie mi s-a intamplat...
oricum, suna misto greseala omului
Sunt convins ca e o greseala de scriere, sau o scriere facuta in graba cu alte treburi serioase pe cap la care ii era gandul.
Aici nu vorbim despre semianalfabeti, ca am umple thread-ul degeaba. Aici ne amuzam cand vreun coleg greseste o exprimare.
Eu mi-am pus singur perlele aici si am ras de mine, e uman si firesc sa gresesti. Si daca tot gresim, de ce sa nu ne amuzam? Doar n-o sa facem din asta o tragedie.Last edited by vitriol; 25 August 2014, 14:37.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostNu stiu exact cum percepe lumea treaba asta cu perlele, dar foarte multi o iau personal si se simt frustrati pentru ca au gresit o exprimare....Si daca tot gresim, de ce sa nu ne amuzam?Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
Originally posted by mumus View PostSigur ca da... E rebut de fapt...
Mamaaa ce mai debitati
Si a mai fost folosita si ca drivetest car
Si acum serios, de aia a fost fabricata direct ptr ro... Ca au refuzat-o nemtii...
Pe bune, stau si ma intreb ... Ce naiba mai caut pe forumul acesta... A da stiu amuzament, unii dintre voi merita cititi mai ceva ca tnr.
Sigur sunte-ti intregi la cap unii dintre voi?
Originally posted by pauly View PostSalut. Am si eu o nelamurire cu privire la legarea senzorului asa cum a-ti mentionat d-voastra. Daca alimentam senzorul cu + si -, asa cum spune-ti: + la Rosu din 10 P, si - la Galben din 6 P, atunci senzorul se va activa. Out-ul (iesirea), va fi nula (0) pana la declansarea senzorului. Inasa in cazul declansarii, Out-ul, nu devine +? Atunci legat la 6 P Albastru nu mai are nici un efect, pentru ca si albastru are in permanenta + pe el ( atunci cand alarma este armata). Poate gresesc, dar eu asa o vad.
Comment
-
Originally posted by Urmelinho View Postcred ca unii dintre doi sunte-m injumatatiti la cap )
omul face risipa de minusuri, nu gluma )Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment