Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
"si versiunea de varf 170 unde difera softul dar si altele ( turbo injectoare)"
E putin schimbat din soft, dar si pe ici pe colo, si anume in punctele esentiale. Dar alea sunt doar detalii...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
perla - spieretoare :
Originally posted by Ahernar View PostAhem . Eu am avut norocul sa pun ultima oara Total classic 5w40 - sintetic .
Norocul pentru ca mi-am dat seama ca s-au facut 5 ani de atunci (si 20000 km)
Nivelul l-am verificat din cand in cand si acum e ok , uleiul e murdar , maro inchis dar fluid . Cred ca daca aveam unul obisnuit acum era vaselina .
Originally posted by cristi.... View Posttotalu ala clasic expira in 3 ani! ) e semi sinteticOriginally posted by Ahernar View PostNu stiam ca e semi , dar e adevarat , pe eticheta scrie 3 ani (mai am bidonul nr4 plin pe 3 sferturi). Am trecut cam cu 1 an peste ce as fi facut daca eram mai atent ... Morala un ulei sintetic (sau semi) te fereste de povestile de groaza ca asta de aici
http://tomdwyer.com/2012/uncategoriz...with-pictures/o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Dintre cele doua, as merge pe valvoline, desi mie personal mi s-a parut un ulei slab.
Deci cum ai putea lua ca recomandare o parere negativa ?
La Bula vine un vecin:
- Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
- 14.
- Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc:
- Auzi ma tampitule, am cumparat 14 suluri si 4 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie...
Cam asa vine si la el, dupa recomandare apare baiatu si-i zice,
- bai mi s-a stricat motorul
- si mieDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment