decat si pastele...
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
Expresia se foloseste in zona Buzaului, chiar dcaa nu este @grmatically corect@. Inseamna inclusiv perioada Pastelui (cateva zile).
Uite un exemplu din presa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern...umele-13720116
Comment
-
Originally posted by razvanamza View PostExpresia se foloseste in zona Buzaului, chiar dcaa nu este @grmatically corect@. Inseamna inclusiv perioada Pastelui (cateva zile).
Uite un exemplu din presa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern...umele-13720116
Comment
-
Dintr-astia sunt prin Belgia. Cei care se "mandresc" ca n-au terminat o facultate.
Si apoi ne mai miram de ce ne zic ceilalti ca suntem cum suntem. Cand avem asemenea specimene.
Si sa analizam putin textul:
1. "pe NET dar si in Biblie spune sa ne iubim aproapele,hai sa o facem, nu sa ne jignim si sa ne insultam ca ultimii" - sursa lui de informatie principala ramane internetul (nimic in neregula cu asta, insa substratul este altul - superficialitatea, ce se vede si dupa felul in care pune virgulele)
2." Nu toti avem facultate . Eu nu am si ma mandresc ca nu am pierdut timpul degeaba intr-o facultate din Romania (ca intr-o paranteza "Si batut si cu banii luati")." - un elev mediocru, deloc silitor ce nu avea ca target sa ajunga la vreo universitate de stat, sanatoase. Ci doar la o facultate privata, si probabil de cea mai joasa speta (Spiru Haret).
3. "Poti chiar tu intra sa vezi obtiuni si accesorii pe dacia.fr ! sunt" - singura carte citita este probabil un rezumat de pe net.
Rezumand: am putea spune ca dezvolta o tulburare de personalitate, actual in stare incipienta (nu ce vedeti la TV cu "2 oameni intr-unul"). Usor histrionic cu influente de tipul schizotip.
Mai pe scurt: UN LENES CE STIE EL!
Comment
-
Cezar, si eu am "urmat", "terminat" sau cum vrei tu sa zici, mizeria aia de universitate S.H. (si la propriu si la figurat). Nu ma mandresc cu asta si nici nu doresc a-mi aloca laude necuvenite, fiind un elev mediocru din anumite privinte, dar si sclipitor, privind din alt unghi. Si nu o spun eu, au spus-o unii profesori. La mine problemele au fost de alta natura, nicidecum lenea de a invata.
Dezvoltam subiectul, intr-o discutie "live", la o eventuala intalneala.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Daca iei un Logan nou pe benzina, nu ai de ales, ori 1.2 ori 0.9.
Nenea K, te-am prins pai ori n-ai de ales, ori ai de ales ?Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment