Originally posted by bolovan
View Post
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
Am eu cheie din asta - nu merita bataia de cap: e acoperita cu un plastic cauciucat, ce nu va rezista prea mult in timp, "urechea" pentru prindere este prea lata si ingusta (...),
Comment
-
Despre problemele cu rugina stiam. Acum aflu ca Loganul poate avea si rabie daca nu-i pui bielete corespunzatoare...
"bielete antirabic pentru Logan 1.4 din 2007"sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostLa catei se face vaccin antiruliu.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Asteroid View PostBanuiesc ca jmekeria pentru eliminarea/reducerea treelidatiilor la manuale este debreierea combinata cu cresterea turatiei. Adica "jucatul" din pedale.Originally posted by Asteroid View PostMa refeream strict la debreiere ca metoda de elimina/reduce trepidatiile la un anumit moment al procesului de plecare de pe loc care, evident, se face prin ambreiere.
Eu am inteles ce ai dorit a spune; dar, ai avut o mica scapare. Ai confundat debraierea cu ambreierea.
Ce poti sa obtii cand decuplezi transmisia accelerezi, decat un sunet asurzitor.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Mda.
In general e bine sa si exprimi in scris intocmai ceea ce gandesti; daca gandesti una si scrii alta, e inevitabil sa nu ajungi la...perle. Una e sa vrei, alta e sa faci...
Oricum, aici e ca la nu te supara frate. Sau asa ar trebui...Last edited by IancuMIC; 27 August 2017, 13:38.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment