Limitare De Viteza Pe Autobahn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Limitare De Viteza Pe Autobahn

Vesti “tulburatoare” din Germania. Prefectura orasului Bremen a decis sa institue o limita de viteza pe portiunea de autostrada care traverseaza zona. Viteza maxima cu care soferii vor putea circula aici va fi de 120 km/h.

Responsabilul cu mediul al zonei este cel care a propus aceasta limitare, ministrul Rainer Loske aproband legea. El a declarat ca decizia vine din motive pur ecologice. Se asteapta ca prin reducerea vitezei, emisia de noxe sa scada cu 5% imediat, iar pe termen lung, cu pana la 15%. Portiunea vizata de limita de viteza este de numai 60 km, o usurare pentru soferii nemti.

sursa

E oarecum normal sa se intample asta intr-o tara din UE in care masurile de reducere a poluarii sunt tot mai drastice. Germania este singura tara care inca are un procent ridicat de autostrazi FARA limita de viteza. Pe mine, sincer, nu ma deranjeaza si chiar cred ca totusi e normala o limitare si pe autostrada. E drept, nu la 120km/h!

Comment

Cred ca asta e inceputul sfarsitului pentru "No speed limit" pe autostrazile din Germania.

Comment

Imi place cum gandesc responsabilii cu protectia mediului din Germania (viteza mare=consum mare=poluare mai multa)
        oare si la noi e la fel, doar ca nu dau lege/ordonanta de urgenta ci pur si simplu au introdus gropile?! (aaaaaaa, am uitat ca noi nu avem autostrada)

Comment

Glumiti ... in germania este o singura autostrada fara limitare de viteza ... restu au limitari ... intradevar ... sus ... dar au
          sigpicMy ride

Comment

DELUXE.
            In Germania te SFATUIESC ca sa mergi cu 120 ,140 PE SECOTRU RESPECTIV da nu te amendeaza nimeni daca mergi cu 200.. pana maine cand intra limitare de la Bremen.

Comment

Cred ca in curand masinile vor veni din fabrica cu limitare la 120-130 km/h.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

@DELUXE: Imi poti spune si mie care e autostrada care nu are limitare. Am stat aproape un an acolo si am facut Bavaria in lung si-n lat si iti pot spune ca toate sunt fara limitare, aaaa ca mai sunt zone cu limitare la 80 sau 120 din cauza ca e panta sau se lucreaza, asta e altceva, sau este limitare pe anumite portiuni dar numai atunci cand ploua.

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                  Cred ca in curand masinile vor veni din fabrica cu limitare la 120-130 km/h.
                  mi se pare ceva foarte aiurea in afirmatia ta. omul trebuie sa fia constient si sa meraga c limitele legale. insa nu zic nimic fiindca nici eu nu respect.

Comment

1/3 din autostrazi is cu limitare, restu fara:p
                    ...de doi lei :p

Comment

Vali007 la asta m-am referit si eu, oriunde este cate o limitare de viteza ... (doar in bavaria nu sunt limite de viteza) ... oriunde este cate o limitare de viteza ...
                      sigpicMy ride

Comment

@vali007- Cred ca ai incurcat rau de tot stirile!Nu era vorba de Germania, ci de Romania! Era vorba de autostrada construita (oare?) de Bechtel, aia care strabate Transilvania! Pe hartie...Sau pe harta, cum doritzi!
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Nu am fost niciodata in germania...dar chiar ai voie sa mergi cu orice viteza pe autostrazile de care spuneti voi?Adica daca mergi cu 300/h si faci un accident nu esti vinovat?Au ceva mai special autostrazile astea sau sunt ca cele din Romania?

Comment

Tu crezi ce zici? Nicaieri nu sunt autostrazi ca in romania ... am strada din fata blocului mai dreapta si mai fara denivelari ca autostrazile noastre )
                            sigpicMy ride

Comment

@alexgame: Da poti sa mergi si cu 300 km/h daca te tine masina, eu am fost pana la Frankfurt cu un A4 si am facut o ora si ceva, viteza medie 200km/h, viteza maxima 270km/h desi are doar 260km/h pe bord. Aaaa si autostrada are 3 benzi plus cea de urgenta, deci ai pe unde sa mergi.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google