Limitare De Viteza Pe Autobahn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca in curand se vor introduce limitari si la noi! Asta fiindca, cum zice si gusi: pe autostrada de pe hartie se poate depasi viteza navei Enterprise de 10 warp (warps sau warpi?!) si atunci sa te tii poluare! Rofl

Comment

La noi limitarea e naturala (gropi, denivelari si tot tacamul).

Comment

Eu am fost in germania si va spun cum e. nu este limita acolo unde sunt cel putin 3 benzi pe sens, daca faci accident asigurarea nu-ti plateste daunele, asa e legea acolo. Viteza recomandata e de 140 dar daca depasesti viteza o faci pe propria raspundere, ei nu te amendeaza. Evident sunt portiuni (ULM - STUTTGART) unde sunt 2 benzi si limita este 120. Limite mai sunt pe vreme ploioasa cu vizibilitate scazuta, ceata, lucrari, STAU(ambuteiaj), accident

Comment

Ce vorbiti de limitare naturala fratilor? Pe autostrada soarelui, asa cum e ea, nu-i poti da in gura daca ai masina? La noi nu exista drum fara limitare legala de viteza. In Germanica e altceva, ei au majoritatea marilor autostrazi din vremea lui Hitler... noi deabia avem 2 prapadite si doar cu 2 benzi pe sens.

Misto mai e la ei si acel sistem care iti intrerupe radioul pentru a te anunta diverse din trafic, atentionari.

Comment

@iuli81: vezi ca se sesizeaza si la noi responsabilul cu protectia mediului
            chestia cu radioul e faina rau (cum ar fi sa observi ca se intrerupe muzica si o voce spune: pe a1 in localitatea x este radar :rofl)

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google