If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...................................
Acesta a mai spus că remedierea situaţiei în ce priveşte câinii vagabonzi va costa primăria capitalei aproximativ 10 milioane de euro, în această sumă intrând întreţinerea şi păstrarea în cuşti a câinilor fără stăpân."
........................................
Si cica mai vreo 6 mil lei referendumul ca nu vor sa ia o decizie, desi eu zic ca e predictibil votu.
O dau cu legea, dar vorbesc in punga.
Sa nu fiu acuzat de nazism ca fac o trimitere tampita, oare cat i-a costat pe nemti si rusi genocidul din al doilea razboi..?
...si ce conationali avem...bubuie, nu alta!
Pai io zic sa avem URSI pe la coltu' blocului, stiut fiind ca ursii sunt dusmani declarati ai cainilor...
So: ursu' haleste cainele, avem invazie de pisici ucigase si sobolani dusmanosi, dar ursu e mai slab ca tigru iar tigrul e mai slab ca elefantu'...care elefant, mare si tare...se sperie de soareci!
Ce drak?
Doamne..."in ce tara traim!" ??? si cu cine traim pe langa noi...
"Directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor susţine într-un interviu către Ziarul financiar că niciodată nu vor fi ridicaţi toţi câinii vagabonzi din Bucureşti, pentru că ar exista astfel pericolul de a fi invadaţi de pisici şi şobolani.
Deşi locuitorii Bucureştiului se confruntă zilnic cu problema câinilor comunitari, Robert Lorentz, directorul ASPA, susţine că eradicarea acestora ar duce la probleme şi mai mari. "Dacă la un bloc sunt 50 de câini, o să lăsăm 5, pentru că altfel o să fim inundaţi de pisici şi şobolani", a declarat el.
Acesta a mai spus că remedierea situaţiei în ce priveşte câinii vagabonzi va costa primăria capitalei aproximativ 10 milioane de euro, în această sumă intrând întreţinerea şi păstrarea în cuşti a câinilor fără stăpân."
Cainii maidanezi tin sub control populatia de sobolani - care pot provoca daca se inmultesc prea mult boala numita ciuma.
Cate ghioarle ai vazut tu mah cu sobolanu'-n bot sau molfaind la el?
Ca io unu' stau de-o viata-n orasu' asta si inca n-am vazut asa ceva!
Matze cu soareci (si aia pui) in gura am vazut...da' caini...lasa-ne bah nene!
Oricum, duma asta e buna de bagat la balaria zilei
Probabil trebuie insistat de mai multe ori.Eu in seara asta am aflat cum unul a curatat un bulevard intreg de maidanezi.Le administra in fiecare noapte lapte cu antigel.Cam o saptamana a durat...Sper ca nu-s povesti,dar,in seara asta am trecut pe bulevardul respectiv si,intr-adevar,nu am vazut picior de maidanez.
De care antigel trebe? Ca la Logan ne-am dumirit cat de cat, da' la caini ce tip e mai bun sa functioneze cat mai "optim" / cu efect cat mai bun la sistem?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: