MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Octavian
    replied
    Originally posted by balanel View Post
    ...................................
    Acesta a mai spus că remedierea situaţiei în ce priveşte câinii vagabonzi va costa primăria capitalei aproximativ 10 milioane de euro, în această sumă intrând întreţinerea şi păstrarea în cuşti a câinilor fără stăpân."
    ........................................
    Si cica mai vreo 6 mil lei referendumul ca nu vor sa ia o decizie, desi eu zic ca e predictibil votu.
    O dau cu legea, dar vorbesc in punga.

Sa nu fiu acuzat de nazism ca fac o trimitere tampita, oare cat i-a costat pe nemti si rusi genocidul din al doilea razboi..?

Leave a comment:

• CeDeBe-L
    replied
    ...si ce conationali avem...bubuie, nu alta!
    Pai io zic sa avem URSI pe la coltu' blocului, stiut fiind ca ursii sunt dusmani declarati ai cainilor...
    So: ursu' haleste cainele, avem invazie de pisici ucigase si sobolani dusmanosi, dar ursu e mai slab ca tigru iar tigrul e mai slab ca elefantu'...care elefant, mare si tare...se sperie de soareci!
    Ce drak?
    Doamne..."in ce tara traim!" ??? si cu cine traim pe langa noi...
    Last edited by 77sky; 7 September 2013, 10:31.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Incredibil...in ce tara traim!

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Asta e de Perle, clar

Leave a comment:

• balanel
    replied
    "Directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor susţine într-un interviu către Ziarul financiar că niciodată nu vor fi ridicaţi toţi câinii vagabonzi din Bucureşti, pentru că ar exista astfel pericolul de a fi invadaţi de pisici şi şobolani.

Deşi locuitorii Bucureştiului se confruntă zilnic cu problema câinilor comunitari, Robert Lorentz, directorul ASPA, susţine că eradicarea acestora ar duce la probleme şi mai mari. "Dacă la un bloc sunt 50 de câini, o să lăsăm 5, pentru că altfel o să fim inundaţi de pisici şi şobolani", a declarat el.

Acesta a mai spus că remedierea situaţiei în ce priveşte câinii vagabonzi va costa primăria capitalei aproximativ 10 milioane de euro, în această sumă intrând întreţinerea şi păstrarea în cuşti a câinilor fără stăpân."

http://www.zf.ro/analiza/seful-autor...olanii-7937286
    Last edited by balanel; 6 September 2013, 22:01. Reason: sursa articolului

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by balanel View Post
    Cainii maidanezi tin sub control populatia de sobolani - care pot provoca daca se inmultesc prea mult boala numita ciuma.
    Cate ghioarle ai vazut tu mah cu sobolanu'-n bot sau molfaind la el?
    Ca io unu' stau de-o viata-n orasu' asta si inca n-am vazut asa ceva!
    Matze cu soareci (si aia pui) in gura am vazut...da' caini...lasa-ne bah nene!

Oricum, duma asta e buna de bagat la balaria zilei

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Este cumva un pamflet?

Leave a comment:

• balanel
    replied
    Originally posted by 827sam View Post
    prin prezenta lor se intampla ceva bun in romania?
    Cainii maidanezi tin sub control populatia de sobolani - care pot provoca daca se inmultesc prea mult boala numita ciuma.

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Probabil trebuie insistat de mai multe ori.Eu in seara asta am aflat cum unul a curatat un bulevard intreg de maidanezi.Le administra in fiecare noapte lapte cu antigel.Cam o saptamana a durat...Sper ca nu-s povesti,dar,in seara asta am trecut pe bulevardul respectiv si,intr-adevar,nu am vazut picior de maidanez.

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    Iti zic eu ca am incercat treaba asta pe o catea ce manca pui si nu a patit nimic... poate doar o indigestie...

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    De care antigel trebe? Ca la Logan ne-am dumirit cat de cat, da' la caini ce tip e mai bun sa functioneze cat mai "optim" / cu efect cat mai bun la sistem?

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    E n-au
    Zice bine Vitriol.

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    Originally posted by vitriol View Post
    Doar daca te vede cineva.

Mai bine da-le niste antigel cu paine.
    N-au nici pe dq de la antigel....

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Sunt siderat! Bunica copilului este in emisiune la Maruta! :|

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Originally posted by Octavian View Post
    Daca ies cu boata intr-o dimineata si rup oasele la vreo doua jigodii o sa fiu acuzat si iau amenda nu?
    Doar daca te vede cineva.

Mai bine da-le niste antigel cu paine.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google