MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oprescu interzice mitingul anti-maidanezi.

Organizatorii au anuntat ca protestul fata de problema cainilor maidanezi si de solidaritate fata de familia care si-a pierdut un copil ucis de caini nu a primit aprobarile necesare de la primarie pentru locul si ora stabilite.

Protest in Piata Romana din Bucuresti fata de problema cainilor maidanezi

"Desprecopii.com, cea mai mare comunitate online a parintilor romani, impreuna cu Asociatia Pro Civilizatie, anunta ca intrucat mitingul programat pentru astazi in Piata Romana nu a primit aprobare din partea Primariei Capitalei pentru locatia si ora la care era facuta cererea. Manifestul nostru public se va amana pentru cel organizat de Nadine in Parcul Izvor - Duminica, 08.09.2013, intre orele 11-14", se arata intr-un comunicat.
    Bashinosul de primar are ordin de la USL. Motivul oficial e ca jandarmeria se ocupa de meci.

Zgonea: Nu suntem de acord ca pentru un caz sa omoram milioane de caini
    Aha. Deci trebuie sa moara mai multi oameni, nu doar unul. Ce gandire tampita!

Eu pentru un copil extermin toti cainii de pe planeta, nu doar din tara asta.
    Extermin si balenele albastre daca e nevoie. Extermin si ultimul exemplar din cea mai rara specie de animale. Planeta merge inainte si fara cateva specii, dar viata familiei aleia e total distrusa dupa pierderea unui copil.

Ce le poti dori ipocritilor astora decat sa li se se intample si lor personal ce a patit acel baietel.

Sa devina ei insusi cate un caz similar.
    Last edited by mr.K; 6 September 2013, 15:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• dupa cum spuneam, maidanezii adevarati - javrele nu sunt pe strada ci in guvern si parlament.

Comment

• Pai daca vrei sa jucam asa, atunci intreb si eu: aia din parlamanet si de la guvern, cum mama dracu' au ajuns acolo? S-au parasutat si au pus stapanire pe natia asta? I-au trimis extraterestrii ca sa ne mearga noua prost? Au venit cu kalasnikoavele si ne-au cucerit?

Nu, tati. Au venit acolo prin vot. Cine i-a votat?
        Last edited by vitriol; 6 September 2013, 17:01.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• chiar nu stii raspunsul la intrebare? aceiasi care acum ascund cainii in casa cand vin hingherii.

Comment

• treaba cu votul e relativa, ai votat unul si au venit inca 50 pe langa el
            si sa fim seriosi, pe cine sa votezi mai repede ? ca nu exista 1 bun fara 70 de hoarde langa el
            si ala bun n-ar fi daca nu e sustinut de javrele din spate
            e prea mult de discutat, ca doar d-aia e politica ...
            cat despre caini i-as omori instant pe toti, niciun fel de regret
            ce, prin prezenta lor se intampla ceva bun in romania? au grija cainii de oameni sa nu moara de foame ?
            cand eram mic la tara cainele a mancat toate ouale care urmau sa fie puse la gasca pentru boboci, ia ghici ? l-am atarnat intr-un copac agatat de gat
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• ok atunci va astept diseara la izvor, unde se pare ca desi primarul nu a dat aviz pentru miting, oamenii tot se vor strange.

scuze, am sapat mai adanc si se pare ca de fapt mitingul incepe la 19.30 in piata romana, la coloane.
              am senzatia ca pe hotnews se lanseaza fitile si soparle pentru dispersarea manifestantilor.
              Last edited by skd_ozenel; 6 September 2013, 17:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mda...presa este din nou PENIBILA! Pana acum nu spuneau nimic de caini si sunt oameni muscati zilnic, acum au si ei rating....mi-e scarba!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Asa este. Oricum, cat timp crezi ca o sa mai fie mediatizat subiectul asta?
                  O saptamana, maxim doua, dupa care lumea o sa inceapa sa uite si presa o sa gaseasca alte subiecte pe seama carora o sa incerce sa faca rating.
                  Asta e romania...
                  sigpic

Comment

• Exact! Ca si cum timp de douazeci si ceva de ani cainii au fost pasnici si acum au incepul sa muste oamenii.

Comment

• Mai, problema e ca sunt si dulai d-astia mari si urati, selectia functioneaza bine, cei mai mari supravietuiesc si jigodiile inteligente.

Si in Arad mai sunt probleme, am acilea in cartier o haita care saptamanal isi face aparitia miercurea pt ca stiu ca atunci scoate lumea gunoiu la strada.
                      Eu nu prea i-am prins ca plec devreme la lucru, dar nevasta-mea i-a prins de cateva ori si a fost nevoita sa treaca pe partea cealalta a drumului ca se manifestau...
                      Daca ies cu boata intr-o dimineata si rup oasele la vreo doua jigodii o sa fiu acuzat si iau amenda nu?

Comment

• Originally posted by Octavian View Post
                        Daca ies cu boata intr-o dimineata si rup oasele la vreo doua jigodii o sa fiu acuzat si iau amenda nu?
                        Doar daca te vede cineva.

Mai bine da-le niste antigel cu paine.

Comment

• Sunt siderat! Bunica copilului este in emisiune la Maruta! :|

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                            Doar daca te vede cineva.

Mai bine da-le niste antigel cu paine.
                            N-au nici pe dq de la antigel....
                            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• E n-au
                              Zice bine Vitriol.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google