De care antigel trebe? Ca la Logan ne-am dumirit cat de cat, da' la caini ce tip e mai bun sa functioneze cat mai "optim" / cu efect cat mai bun la sistem?
MAIDANEZII-o Amenintare?
Collapse
X
-
Probabil trebuie insistat de mai multe ori.Eu in seara asta am aflat cum unul a curatat un bulevard intreg de maidanezi.Le administra in fiecare noapte lapte cu antigel.Cam o saptamana a durat...Sper ca nu-s povesti,dar,in seara asta am trecut pe bulevardul respectiv si,intr-adevar,nu am vazut picior de maidanez.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by balanel View PostCainii maidanezi tin sub control populatia de sobolani - care pot provoca daca se inmultesc prea mult boala numita ciuma.
Ca io unu' stau de-o viata-n orasu' asta si inca n-am vazut asa ceva!
Matze cu soareci (si aia pui) in gura am vazut...da' caini...lasa-ne bah nene!
Oricum, duma asta e buna de bagat la balaria zilei
Comment
-
"Directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor susţine într-un interviu către Ziarul financiar că niciodată nu vor fi ridicaţi toţi câinii vagabonzi din Bucureşti, pentru că ar exista astfel pericolul de a fi invadaţi de pisici şi şobolani.
Deşi locuitorii Bucureştiului se confruntă zilnic cu problema câinilor comunitari, Robert Lorentz, directorul ASPA, susţine că eradicarea acestora ar duce la probleme şi mai mari. "Dacă la un bloc sunt 50 de câini, o să lăsăm 5, pentru că altfel o să fim inundaţi de pisici şi şobolani", a declarat el.
Acesta a mai spus că remedierea situaţiei în ce priveşte câinii vagabonzi va costa primăria capitalei aproximativ 10 milioane de euro, în această sumă intrând întreţinerea şi păstrarea în cuşti a câinilor fără stăpân."
http://www.zf.ro/analiza/seful-autor...olanii-7937286
Comment
-
...si ce conationali avem...bubuie, nu alta!
Pai io zic sa avem URSI pe la coltu' blocului, stiut fiind ca ursii sunt dusmani declarati ai cainilor...
So: ursu' haleste cainele, avem invazie de pisici ucigase si sobolani dusmanosi, dar ursu e mai slab ca tigru iar tigrul e mai slab ca elefantu'...care elefant, mare si tare...se sperie de soareci!
Ce drak?
Doamne..."in ce tara traim!" ??? si cu cine traim pe langa noi...Last edited by 77sky; 7 September 2013, 10:31.
Comment
-
Originally posted by balanel View Post...................................
Acesta a mai spus că remedierea situaţiei în ce priveşte câinii vagabonzi va costa primăria capitalei aproximativ 10 milioane de euro, în această sumă intrând întreţinerea şi păstrarea în cuşti a câinilor fără stăpân."
........................................
O dau cu legea, dar vorbesc in punga.
Sa nu fiu acuzat de nazism ca fac o trimitere tampita, oare cat i-a costat pe nemti si rusi genocidul din al doilea razboi..?
Comment
-
Cea mai panarama si ieftina sticla de antigel,este dulce si pe placul javrelor.Antigelul folosit la logan nu este bun,din cate stiu contine o substanta care ii da un gust amarui tocmai pentru a nu fi ingerat accidental."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Iar avem un "subiect fierbinte" - specific Romaniei postdecembriste. Politicienii au ce dezbate, presa are ce dezbate, romanii sunt iar "subiectul" unui partizanat "pro" sau "contra". Si urmeaza interese particulare: referendum, bugete si cheltuieli pt. "rezolvarea problemei". (adica se mai cheltuie niste bani si nu se rezolva nimic)
Tabloidizarea societatii e marea problema, nu maidanezii.
Urmeaza sa vedem preluarea acestui subiect la showul lui Bendeac - care, dincolo de talentul foarte bun de imitator si comic - promoveaza cretinismul si homosexualitatea in mod deschis.
Comment
-
Octavian, un copil de 3 - 4 ani (chiar pana la 6-7 ani) nu se lasa nesupravegheat nici 5 minute. Problema cainilor fara stapan a aparut la sfarsitul anilor '70 in mai toate orasele Romaniei, acolo unde s-au demolat casele particulare ca sa se construiasca blocuri. Cainii din curtile oamenilor au ramas pe strazi - si au generat acest fenomen. Dupa 1990 a aparut denumirea de "caini comunitari" - cu toata "efuziunea emotionala" pro sau contra.
Cainii nu au nici o vina. Problema a fost generata tot de oameni/sistem. Eutanasierea cainilor este o solutie "quick&dirty" - care nu va eradica problema. (nici nu va putea fi aplicata 100% peste tot in Romania - deci vor exista focare si in timp partial va reveni aceasta problema)
Daca omoram cainii, care uneori musca oameni si chiar omoara oameni, ce facem cu tradatorii de neam si tara care au nenorocit si devalizat o tara si un popor intreg?
De asemenea - dupa 1989, tot se discuta despre "securitate, agenti ai serviciilor secrete romanesti, etc" - insa nici o vorba despre agentii straini care si-au facut de cap in aceasta tara in anii '50 - '60 (KGB, GRU), respectiv agentii straini din toate partile care dupa 1990, si-au facut de cap intr-un mare fel pe teritoriul national.
Si actiunile lor in Romania au omorat si distrus si au fost mult mai criminale decat muscaturile cainilor fara stapan. Ce facem cu adevarate probleme ale societatii romanesti: Romania a ajuns o colonie la cheremul intereselor centrelor/capitalurilor straine?
Comment
Comment