MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Vand pistoale airsoft!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Eu sunt din generatia care a crescut cu cheia la gat. Parintii era la servici si eu veneam de la scoala singur. Nu erau maidanezi pe strada. Cate o pisica se mai gasea.
    Pai acum, pana acasa, un copil traverseaza o adevarata jungla, de la animale pana la soferi tembeli.

Leave a comment:

• mahay
    replied
    Originally posted by Eu4yas View Post
    ....Probabil ca-mi luam pistol dar cum am mai spus nu cred ca as fi omorat prima data cainii, i-as fi impuscat pe nenorocitii astia de ne conduc, apoi ONG-urile, apoi cainii.

Ma uitam la tv si astia spun ca baietelul cel mare spune intr-una, NU-S EU DE VINA, NU-S EU DE VINA!
    +1 ...faceam o echipa buna sa impuscam niste jeguri.
    Doamne fereste!!

Leave a comment:

• PCH
    replied

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Originally posted by mr.K View Post
    Pai sa terminam odata cu boschetareala asta privind grija acordata de ONG-uri animalelor.

Copilul ala a fost mancat. Nu muscat. MANCAT!
    Eu nu-s un om prea sensibil la diverse cauze de felul meu, dar suferinta unui copil ma atinge intotdeauna pentru ca sunt tata, iar un copil nu are capacitatea de a se apara singur.

Cui ii e mila de maidanezi, sa-si proiecteze imaginea unui copil cu fata mancata. Sa se gandesca la faptul ca i se poate intampla oricui.

Cand unul din cainii mei de la tara suferea, l-am impuscat tocmai pentru a nu se mai chinui.

Dar javrele de langa blocuri sunt si un focar de paraziti si boli, pe langa ca-s un pericol imediat prin coltii lor.

Luati si scapati de ei fiecare, primariile, chiar de ar vrea si ar putea, nu vor rezolva prea rapid situatia pentru simplul motiv ca acesti maidanezi sunt prea multi.
    Idem cu tine, dar hai sa plusez si eu.
    Mama obisnuieste sa mearga adesea in acel nenorocit de parc avand in grija nepotelul meu de 3 ani si juma.
    Sora-mea era la serviciu, a venit o colega la ea si i-a spus ce s-a intamplat cu bietul COPIL, sora-mea fiind mai sensibila, uneori foarte...N-a mai stat pe ganduri a luat telefonul si a sunat-o pe mama. Ghici ce, maica-mea se chinuia sa-l adoarma de pranz si nu a raspuns, ea in schimb nestiind ce se intamplase. Acum, va dati seama dita haosul pe capul lui sor-mea ca mama nu a raspuns.

In fine, totul a fost ok, au vorbit, nicio problema.

Daca ma pun in situatia PARINTELUI aluia, nu stiu ce faceam, nu stiu cum reactionam, nu stiu....Probabil ca-mi luam pistol dar cum am mai spus nu cred ca as fi omorat prima data cainii, i-as fi impuscat pe nenorocitii astia de ne conduc, apoi ONG-urile, apoi cainii.

Ma uitam la tv si astia spun ca baietelul cel mare spune intr-una, NU-S EU DE VINA, NU-S EU DE VINA!

N-am mai putut la fraza asta, chiar mi-au dat lacrimile.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Exista un proiect de reglementare prin care toti posesorii de caini, ce locuiesc la bloc, trebuie sa aiba acceptul celorlalti vecini.
    Astept, poate se aproba.

Daca vine vreun vecin la mine cu cereri din astea, il iau la fugarit pe scari cu securea tip ciocan de batut snitele.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Intr-o tara civilizata, li s-ar confisca toate animalele, fara drept de apel. In State, daca esti in cartier cu circuit inchis si iesi cu cainele din curte pana la masina, fara lesa, iti iei amenda 100 de dolari, iar daca nu te potolesti, risti un proces de toata frumusetea. Ca sa nu mai zic ca daca nu e casa ta si stai doar cu chirie, te dau afara.

Leave a comment:

• tirum76
    replied
    am la bloc nu la mine la alta scara doi nebuni sot/sotie care elibereaza de cate ori pot caini din adapost , le cumpara boabe cu sacu si au in apartament 5 matahale de maidanezi , in apartament , vecinii aia sunt ingroziti a venit politia si toti ceilalti "este bre in casa omului si asta e nu avem ce sa facem " raspunsul organelor de control .
    cand incep aia sa urle si sa latre indiferent de ora , mirosul specific de caine si toate cele cred ca-ti vine sa-ti bagi pu_a in ea de viata si in ei de caini si sa stai noapte cu paru la usa si cand iese sa-i fu_i una ........
    va rog sa va imaginati o astfel de situatie , unii din prieteni mei o traiesc zilnic , asta referitor la luarea de pe strada si cresterea cainilor in apartament
    Last edited by tirum76; 6 September 2013, 09:43.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Unde esti tu, Eminescule, sa rezolvi problemele??!

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Cand vad imaginea acelui copil MANCAT de caini pe strazile Romaniei nu pot decat sa fiu furios pe AUTORITATI! Este vina LOR si doar a LOR ca au lasat cainii sa se inmulteasca in halul asta, este efectiv INIMAGINABIL! Ala e un animal, nu gandeste, eu as incepe masacrul cu cei din primarii, cu "autoritatile"....vreau o duba, sa o umplu la refuz cu caini pe care sa-i eliberez in curtea primariei, in curtea guvernului dar si la parlament dar si prin centru (nu ca nu ar fii si pe acolo) pe la Primaverii, Aurel Vlaicu, Unirii, etc ...."mandru ca sunt roman"

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Pai sa terminam odata cu boschetareala asta privind grija acordata de ONG-uri animalelor.

Copilul ala a fost mancat. Nu muscat. MANCAT!
    Eu nu-s un om prea sensibil la diverse cauze de felul meu, dar suferinta unui copil ma atinge intotdeauna pentru ca sunt tata, iar un copil nu are capacitatea de a se apara singur.

Cui ii e mila de maidanezi, sa-si proiecteze imaginea unui copil cu fata mancata. Sa se gandesca la faptul ca i se poate intampla oricui.

Cand unul din cainii mei de la tara suferea, l-am impuscat tocmai pentru a nu se mai chinui.

Dar javrele de langa blocuri sunt si un focar de paraziti si boli, pe langa ca-s un pericol imediat prin coltii lor.

Luati si scapati de ei fiecare, primariile, chiar de ar vrea si ar putea, nu vor rezolva prea rapid situatia pentru simplul motiv ca acesti maidanezi sunt prea multi.

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    Sunt perfect de acord cu tine,eu deja iau masuri...
    Last edited by 77sky; 6 September 2013, 14:00.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Eu unul votez pentru sterilizare, cu conditia sa se realizeze cu Kalashnikov-ul. Fac si munca de voluntariat daca e nevoie.

Solutia de a-i extermina trebuie sa fie IEFTINA si atat. Nu zice nimeni sa-i tai cu drujba in doua, dar nici sa-i cocolesti ca pe condamnatii la moarte din USA.

Dupa ce am cautat informatii, la Iasi sunt doar 5 hingheri. Astia fac ceva de genul:

Dupa ce este sterilizat si ingrijit, cainele este eliberat, iar daca este tanar, este pastrat pentru adoptie.
    Buna treaba.
    Last edited by mr.K; 6 September 2013, 09:14.

Leave a comment:

• guestx
    replied
    Si eu am caine in casa dar sunt total de acord cu strangerea maidanezilor.
    Sa-i duca la adapost si daca nu ii ia nimeni in 7 zile - pa cu ei.
    Iar daca cineva ii ia si semneaza pentru asta, atunci sa fie verificat ca il tine acasa si nu ii mai da drumul pe strada.

PS: eu sunt obligat sa-mi sterilizez cateaua care are 14 ani (oricum nu a gustat niciodata din placerile vietii) sau sa platesc o taxa de 150 ron anual...
    ...o aberatie...

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Originally posted by tirum76 View Post
    PCH feel the difference mosule
    nimeni nu creste un porc slobod pentru ca se stie porcu nu mai vine acasa , ar fi trebuit sa " vezi " ghilimelele
    feel the difference
    La asta ma refer..."daca se intorcea acasa" romanul era in stare sa creasca pana si porci in fata blocului...ca asta e natia, asta e tara. Si ca sa fie treaba treaba, nu sunt de acord cu caini pe strada dar nici ucisi cu bestialitate.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google