MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ion_R5 cred ca toți am aprecia daca nu ai mai ridica aceeasi problema in acelasi stil repetitiv, oriunde ai ocazia. Pe langa faptul ca esti offtopic, ca sa mai reduci si totul la absurd, e chiar deranjant.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ma uit la familia copilului Ionut - e folosita si bagata in fata de televiziuni, ONG-uri si partidele politice in lupta electorala. Asta e raspunsul corect la drama care s-a intamplat? Circ, manipulare si divizarea populatiei pro/contra?

@ Darksid3 Asistam nu la "problema cainilor maidanezi" ci la un circ mediatic folosit de presa, ONG-uri si politicieni - iar oamenii de rand sunt asmutiti impotriva unor animale abandonate pe strada, care nu au vreo vina ca au ajuns acolo. Oamenii au generat aceasta problema, si tot ei trebuie sa vina cu solutii, dar exterminarea lor si exacerbarea violentei impotriva animalelor de pe strada nu e OK.

Nu am redus nimic la absurd. Vad unde a ajuns discutia pe forum - indemnul sa otravim cainii de pe strada cu antigel sau alte substante. Daca esti de acord cu o astfel de initiativa Darksid3 - exprima-ti optiunea. Eu nu sunt de acord cu asa ceva.

Vad ca nu se discuta si cealalta fata a problemei - cainii de pe strazi care sunt batuti cu pietre sau asmutiti de catre unii oameni. Exista si aspectul asta - si uneori cainii ataca in urma unor astfel de "tratamente".

Nu este normal sa avem caini liberi pe strazi - dar nu este OK sa gasim drept solutie "gata, trebuie omorati"
      Last edited by ion_R5; 7 September 2013, 21:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu este normal sa avem caini liberi pe strazi - dar nu este OK sa gasim drept solutie "gata, trebuie omorati"
        E cel mai eficient si totodata ce mai ieftin mod de a scapa de ei.
        Cam la asta se rezuma totul.

Comment

• Nici eu nu sunt de acord cu asa ceva. Doar un popor barbar ar putea face asta. Nu e vina acelui animal ca se afla pe strada de atatia ani. Nu e vina tuturor cainilor ca o familie nu a fost in stare sa angajeze o bona calificata pentru copiii aia, pentru ca e clar ca bunica era depasita de situatie, nu e vina copilului ca acum zace sub pamant, nu e vina familiei lui ca trece printr-o astfel de nenorocire. Nu e vina mea ca nu ma pot plimba linistit cu bicicleta sau cu cainele meu pentru ca sunt deranjat de maidanezi. Maidanezi sunt pe strada si deranjeaza, dar nu este vina lor ca se afla acolo. Alte animale sunt responsabile de tot ce se intampla...alte animale sunt vinovate ca un copil a murit mancat de maidanezi si aceleasi animale sunt vinovate ca "poporul roman" se da in petec zilele astea si vrea sa jupoaie, impuste, linseze etc niste caini. Sa se vina cu solutii UMANE in rezolvarea acestei probleme. Si nu e treaba mea sau a ta, tu cel ce citesti acum, sa vii cu solutii, pentru ca sunt altii prin primarii, ONG-uri, etc care sunt platiti pentru asta.

Haideti sa linsam si violatorii, criminalii, hotii, etc!

In concluzie, NU vreau caini pe strada, dar nu sunt nici BARBAR.
          Last edited by PCH; 7 September 2013, 22:17.

Comment

• @ Mr.K Cu modul "simplist-pragmatic" de a "transa" lucrurile - s-ar putea sa constati mai tarziu ca de fapt n-ai rezolvat problema, sau ca ai generat altele si mai complicate.

Problema cainilor strazii e de la sfarsitul anilor '70 - adica de circa 30 de ani...

Ne apucam de maine sa otravim mii de caini - asa de capul nostru. Cine strange hoiturile care vor ramane pe strazi si vor intra in putrefactie - un alt focar de infectie? Nu se rezolva probleme asa... Si asa in Romania colectarea si depozitarea gunoaielor si reciclarea deseurilor - e un capitol catastrofal - atat la nivel organizatoric, cat mai ales pentru mediu.

Comment

• Pai ne-am face de tot rahatul la nivel de MAPAMOND cu solutia asta, tipic MIORITICA! (nu ca nu suntem deja de rahat )

Comment

• N-am zis sa ii otravim si sa-i abandonam pe strada.
                Trebuie omorati in mod organizat, in modul cat sa crape rapid cu limitarea agoniei-injectii, asomare etc.
                In unele state din USA se practica inca pedeaspsa cu moartea si noi suntem sensibili la niste animale daunatoare. Repet: DAUNATOARE!
                Adica nu o facem precum facea Hitler cu evreii, din convingeri proprii.

In toate tarile civilizate, cainii propabil ca au disparut prin scamatorie, adoptii si alte aberatii ale ONG-urilor.
                Ia gasiti voi cateva milioane de familii care sa adopte cele cateva milioane de maidanezi si cand ati terminat, ne anuntati. Pana atunci, totul e utopie ce propuneti cu adoptia.

Eu am caine, deja. La tara. Nu tin caini in apartament sau la scara blocului, deci nu pot adopta.
                Last edited by mr.K; 7 September 2013, 22:23.

Comment

• Sa moara toti!
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Sincer, unii de pe la ONG-uri ar merita aceeasi soarta. Niste oameni fara o viata proprie normala, isi identifica telurile in viata cu cele ale maidanezilor. Niste ratati social care se alatura celor identici lor pentru a-si crea un sentiment de utilitate, intr-o cauza iluzorie. Oarecare.

Trist. Imi e mila de ei.
                    Last edited by mr.K; 7 September 2013, 22:29.

Comment

• @ PCH - asta-i o alta porcarie cu stampile de genul "tipic romanesc", "tipic mioritic"

In media se incita inadmisibil la violenta si exterminarea cainilor (in acest caz), iar daca un nr. de indivizi asmutiti (mai rau ca niste caini) se apuca sa faca vreo tampenie - fara a intelege cauzele si cum de s-a ajuns la aceasta situatie - suntem apoi etichetati ca popor in cel mai josnic mod.

Se ignora faptul ca acel copil nu a fost supravegheat. Putea sa cada intr-o groapa, putea sa iasa in fata unei masini sau a unei bicicleta, etc... Vad ca partea asta lipseste cu totul din toata mediatizarea - si asta nu e ok.

De ce trebuie acuzat si ponegrit un popor, fiindca unii manipuleaza mediatic opinia public, creeaza dihonie si dezbinare?

Similar s-a intamplat si cu Ceausestii in '89. Niste complotisti inteles cu agenti ai serviciilor secrete straine au dat lovitura de stat, i-au condamnat la moarte chiar dinainte de simulacrul de proces, au ordonat unor soldati ai armatei Romane sa ii impuste - sub aparenta de legalitate a unui tribunal - care era ilegal de fapt - si toata presa straina ne-a etichetat "romanii un popor barbar - si omoara conducatorii in ziua de Craciun"

Stampila asta trebuia sa o puna strict la urmatoarele persoane: Silviu Bruca, Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican, Victor Stanculescu, Virgil Magureanu (ultimii 3 fiind prezenti la proces si executie)

Comment

• Se ignora faptul ca acel copil nu a fost supravegheat.
                        Adevarat, partial.
                        Totusi, nu iesise la joaca in jungla.
                        Oricum, parerile dumitale sunt departe de a ma convinge. Pe aleea mea am cred 2 sau 3 javre. Periodic, trec alte haite prin zona si atunci incepe scandalul, pentru teritoriu. Daca nimeresti intre ei, nu e tocmai placut nici pentru un adult, dar un copil sigur se pierde, poate tipa si atunci javrele il vor ataca.

Probabil cele 3 javre de pe aleea mea nu vor supravetui prea mult... i-as fi rezolvat zilele astea dar am fost plecat de acasa.
                        Va sfatuiesc sa faceti la fel, autoritatile nu vor face nimic semnificativ.

Comment

• Bucurestiul este o jungla!

Comment

• Faceti in asa fel incat sa nu mai fie o jungla!

In jungla stii ca dai peste animale de prada, asa ca pleci inarmat.
                            Dracii ii ia pe maidanezi.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                              ... Pe aleea mea am cred 2 sau 3 javre. Periodic, trec alte haite prin zona si atunci incepe scandalul, pentru teritoriu.

... cele 3 javre de pe aleea mea nu vor supravetui prea mult... i-as fi rezolvat zilele astea dar am fost plecat de acasa.
                              Va sfatuiesc sa faceti la fel, autoritatile nu vor face nimic semnificativ.
                              Cel putin "javrele" alea de caini, se lupta pentru propriul teritoriu - ceea ce noi ca popor am incetat sa mai facem - si in 23 de ani am ajuns o colonie straina. Poate ar trebui sa invatam ceva - din toata problema asta cu maidanezii

Vad ca instigi la starpirea fara mila a maidanezilor. Oare asta se va intampla si cu poporul Roman, vom fi starpiti de cei care ne-au colonizat? (intradevar - si in cazul Poporului Roman - autoritatile nu fac nimic care sa impiedice dezastrul si crima)

Comment

• Pe langa maidanezi putea sa dea peste un S500 Long sau peste un stup de albine! Haideti sa linsam si albinele, ca au omorat un om saptamana trecuta pe islaz! 'Rar mama lor de albine...ce ne trebuie miere! LE EUTANASIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google