base si crin au picat de acord cu eutanasiatu'. pontel, care a primit spagi grase candva, o tot da cotita....
doar trebuie si "amaratele" de ong-uri sa traiasca.
MAIDANEZII-o Amenintare?
Collapse
X
-
nu mai vine pentru ca au atii grija sa il impiedice prin vreo tigaie/ceaun
Leave a comment:
-
PCH feel the difference mosule
nimeni nu creste un porc slobod pentru ca se stie porcu nu mai vine acasa , ar fi trebuit sa " vezi " ghilimelele
feel the difference
Leave a comment:
-
Aia mai lipseste...sa creasca porci in fata blocului!Africa Centrala
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Leave a comment:
-
mosule provincia nu doarme , cel putin eu am semnat petitia de pe forum in legatura cu maidanezii .cunosc sentimentul am in spatele blocului la gunoi o stana de maidanezi peste 50 bucati si catele sterilizate cu puisori .
deci pe ei si pe mama lor de hoti cu ai lor 4 labute ...... un porc nu ar creste romanu in fata blocului slobod
Leave a comment:
-
Ar trebui in toata tara,nu doar Bucurestiul!
Toti ne confruntam cu problema asta!
Provincia doarme?!!!
Leave a comment:
-
eu ma duc in piata sa ii strig de dulce lui tonta ca el a atacat la CC legea cu eutanasierea.
Leave a comment:
-
Eu mi-as indrepta furia contra dementei aleaia de-a zis "Am înţeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am conştiinţa curată şi mă ocup în continuare să salvez animale", dar stiu ca e cu parnaie si prefer sa ma abtin si sa supravietuiesc. Daca supravietuirea ma pune sa aleg intre mine (sau cei dragi mie) si un caine maidanez, atunci aleg ca maidanezul sa dispara.
Sa ne apucam acum sa vedem cine e de vina, de ce si in ce fel, nu e mare jmecherie. Orice idiot poate sa vorbeasca despre asta zile intregi, de la nivelul lui de perceptie. Eu propun sa si facem ceva, si sa facem ceva cat mai repede.
Eu am zis ce ar trebui sa facem. Jonh Q, tu ce faci, astepti sa te atace maidanezii si sa ai telescopica la tine ca sa faci ceva?
Leave a comment:
-
Mai bine ii dai una in cap si il omori decat sa ii dai antigel,sau carne cu bolduri sau mai stiu eu ce pentru ca nu este o moarte deloc usoara.Noi ne indreptam furia asupra maidanezilor dar nu vedem ca problema este tot la noi.Daca ai 30.000 de caini pe strazile Bucurestiului le dai de lucru ONG-urilor multi ani de cum incolo,daca nu ai niciunul ii lasi fara obiectul muncii.
Leave a comment:
-
am auzit ca antijelu ii tare bun, inmuiat in paine... stainless...adica fara urme
dar cum as putea sa ii fac asa ceva lui Sudoru'???
asta e o namila de maidanez de la bloc cu o fata de parca zici ca bea de 3 zile si 3 nopti legate. numai cat il vezi te ia rasul...de fiecare data cand ies la bere ma gandesc daca a doua zi voi arata la fel...chiar o sa il incerc sa vad daca ii place berea.
Leave a comment:
-
complet de acord. mai devreme sau mai tarziu tot la asta se ajunge!
Leave a comment:
-
Asa am alergat si eu 3 potai care venisera hotarati, de tipau babele de la geamuri ca le omor animalele nevinovate, dar nu stiu ce as fi facut daca erau 15-20.
Cel mai bine ar fi sa nu fim agresivi, sa vrem sa-i dominam si asa mai departe, ci sa le dam mancare. Mancare imbibata in ce substante gaseste fiecare...
Leave a comment:
-
Ai dreptate! Aceeasi tactica o folosesc si eu si sa fiu albastru daca am gasit caine sa ma sperie! Ii domin PSIHIC! Dar sunt oameni care se sperie, care nu sunt capabili de asa ceva...
Leave a comment:
-
Cu contactul vizual e asa... cine sta mai pe tupeu cu privirea e regele...ei devin mai agresivi si se simt provocati doar ca sa te faca pe tine sa lasi ochiu jos.
Daca iti pastrezi calmul dar mintea iti sta numai la "iti rup capul si te bat cu propria coada" in timp ce il fixezi cu privirea o sa isi dea seama ca ai intentii bune si ai si practica. Marea majoritate cedeaza psihic la prima miscare pe care o faci in directia lor si pun coada pe spinare.
Am incercat de multe ori inclusiv la caini agresivi de rasa - rotweiler de ex.
Singurii de la care ma ia tremuriciul numa cat ii vad sunt pitbull-ii si malinois-ii.
Astia ultimii, sunt draci impielitati care bat la inteligenta multi oameni.
Leave a comment:
-
In articolul de mai sus citat de mine,domnul de acolo scrie sa pastrezi contactul vizual dar din propria experienta mai mult ii provoci,fara contact vizual,nu fugi,fara gesturi bruste,nu ii bagi in seama incerci sa te indepartezi incet poate decid ca nu esti interesant.Telescopica o iau mereu cu mine mai ales cand sunt cu bicicleta(in combinatie cu bicicleta este si mai eficienta),mai putin la munca si la biserica unde nu sunt patrupede.
Si amuzant e faptul ca am fost muscat de glezna de un animal de companie,chihuaua sau ce mama lui era,si nu de un maidanez.Si culmea imediat dupa ce stapana lui mi-a spus ca nu musca.
Leave a comment:
Leave a comment: