MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• As insista si pentru linsarea soferului acelui S500, altfel scapa nepedepsit. Celma bun mod ar fi sa dai cu masina peste el in parcare. Ochi pentru ochi. Omor din culpa, vax albina. Se da cu suspendare in Romania.
    Pentru albine ma gandeam la un insecticid lasat cu un avion utilitar.

Toti trebuie sa plateasca pe lumea asta.
    Smecherii cu S500 care omoara oameni pe zebra primesc parnaie cu suspendare, maidanezii sunt ocrotiti de autoritati, totul e pe dos in tara asta. Macar cetatenii onesti sa ia atitudine.

Ma baieti, daca era nepotul lui Oprescu omorat, pariu ca deja erau morti cateva mii de maidanezi? Dar daca era (Doamne fereste!) nepotul/copilul unuia dintre voi, mai sustineati atat cauza cainilor? Eu zic sa nu fiti ipocriti.
    Last edited by mr.K; 7 September 2013, 22:57.

Comment

• @ Mr.K - discursul tau cu linsajul cred ca e mai degraba apropiat de o tara islamica decat de Romania.

Apropos, in occident fie ca esti la volanul unei Dacii sau a unui S500 - daca iti sare un pieton in fata si te accidenteaza - iti plateste reparatia masinii. (nu vorbim de traversarea pe zebra, ci traversare prin loc nepermis)

Comment

• Eu vorbeam de a fi omorat pe zebra.
        Sunt 5 cazuri numai in Iasi in ultimii ani. Toti au primit inchisoare cu suspendare.

Si ca sa punem lucrurile la punct, islamistii se spalau la cur des, cu mult inainte de vremea cand regele Soare Ludovic al IV-lea facea baie o singura data pe an.
        Asa ca vezi, s-ar putea sa fie mult mai drepti si mai corecti islamistii, decat occidentalii.
        Last edited by mr.K; 7 September 2013, 23:07.

Comment

• Eu nu sustin cainii, ii dau dreacu! Anul asta am reparat o usa si pragul la masina, am platit la casco cu 20% mai mult din cauza unor maidanezi care se alergau iar unul dintre ei nu a observat masina ). Sotia mi-a fost muscata in Decembrie, cand ies cu bicla ma deranjeaza si chiar enerveaza (eu ii ard instant, nu am frica deloc de caini) dar nu sunt de acord cu uciderea brusca, a tuturor. Vreau sa dispara de pe strazi, sa nu-i mai vad dar nu omorati in masa. Nu ma intereseaza cum rezolva OLIGOFRENUL de Oprescu problema, vreau doar sa o rezolve. Sa faca centre, sunt campuri intregi in orasul asta de teren viran, sa faca acolo "depozite" pentru ei.

Eu va spun, am curaj sa fac pariu, in 1-2 saptamani nu o sa mai spuna nimeni nimic referitor la caini si nu se va face nimic, doar traim in Romania.

Comment

• @ Mr.K Sistemul e de CACAO. In loc sa plateasca o despagubire familiei - asa cum se intampla in occident - au platit gras la avocat si judecator...

@ PCH - stai linistit ca nu se face nimic. ceva bani alocati, un referendum... si problema ramane
            Last edited by ion_R5; 7 September 2013, 23:07.

Comment

• Originally posted by ion_R5 View Post
              Octavian, un copil de 3 - 4 ani (chiar pana la 6-7 ani) nu se lasa nesupravegheat nici 5 minute. .................................................. ..............

Cainii nu au nici o vina. .................................................. ........
              .....................................
              .......................................
              Nu se lasa nesupravegheat ca vine cainele si-l papa, chiar daca vorbim de un parc pazit.

La restu cu tradatorii de neam am sters ca nu am inteles conexiunea cu cainii

Originally posted by ion_R5 View Post
              ........................ oamenii de rand sunt asmutiti impotriva unor animale abandonate pe strada, care nu au vreo vina ca au ajuns acolo. Oamenii au generat aceasta problema, si tot ei trebuie sa vina cu solutii, dar exterminarea lor si exacerbarea violentei impotriva animalelor de pe strada nu e OK.
              ....................................
              Pai da tu solutia ce trebuie facut?

Exacerbarea violentei, pai tu stii cum e sa te sune nevasta la 150 metri de casa sa-ti spuna, hai dupa mine ca sunt niste dulai aci la parc si mi-e cam frica?
              Nu e mai fricoasa decat altii, doar ca vreo 4 dulai isi faceau mendrele in acea zona si se manifestau, chiar nici mie nu mi-a fost asa totuna.

Pai ce sa fac? Vina oamenilor, ok, le indrept vina, pun mana pe boata si fac crima, nu am alta cale civilizata in jungla asta.
              Pai maine-poimaine sa ma sune muierea ca e cu copilasu la plimbare si sa vin dupa ea ca sunt niste dulai in zona si are ceva retineri...

PS: stau la curte, am si eu caine la care tin asa idiot cum e, daca ar atenta la vreun membru al familiei (exclus soacra-mea) sau la altcineva asa aiurea/neprovocat (pe strada), direct i-as rupe capu, fara retinere! Nu mai trebuie sa-mi spuna dresoru sau veterinaru ca ar trebui eutanasiat.
              Last edited by Octavian; 8 September 2013, 09:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Intr-o societate care nu rezolva problemele oamenilor, e greu de crezut ca pot fi rezolvate rapid problemele cainilor fara stapan. "Sa-i omoram" - nu-i cu adevarat o solutie. Sau poate ne intoarcem la "solutiile secolului 20" cand au existat mai multe sisteme social-politice care au pus in practica "masuri sanitare" de exterminare a circa 10% din populatie. (a se vedea nazismul si comunismul) Ne intoarce la astfel de programe?

Mai nociva chiar decat omorarea canilor este asmutirea si abrutizarea oamenilor, manipularea si dezbinarea, indiferent de subiectele mediatizate. Este criminal cum media se joaca cu partea emotionala a oamenilor - foarte multa presiune este pusa pe emotional (de la reclame, stiri, talk-showuri sau chiar si programele de "divertisment")

PS: daca tai din context si amplifici anumite idei din text, iar restul ignori - nu ajungi la sensul pe care l-am scris eu
                Last edited by ion_R5; 8 September 2013, 10:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Iti inteleg ideea.
                  Crede-ma ca sunt unul din oamenii care a ajuns la limita suportabilitatii vizavi de massmedia, e inuman si incredibil ce subiecte gasesc, ce corzi incearca sa atinga, cum manipuleaza privitorii, tocmai d-asta (sincer) fac instructie si cu membrii familiei sa nu se mai uite la cretinitati, mai bine un desene animate, mai bine un History (ne mai si cultivam), mai bine greatest hits "80...

Stii ce am facut cand butonam si am vazut-o be bunica lu asta micu la TV? Am mutat canalul in urmatoare 3 secunde, pt ca am identificat imediat aceeasi idiotenie de massmedia ieftina de care sunt scarbit, acum cred m-ai inteles si tu pe mine.

La mine subiectul asta a fost aflarea stirii si cam atat (si cateva comentarii idioate ale gospodarilor satului), faptul in sine ma intriga, ca a murit un copil, restul nu am urmarit din motivele spuse.

Solutia? In prima faza un genocid la javre, apoi sa revenim la sentimente mai bune prin implementarea unor programe adevarate de tinere sub control a cainilor maidanezi.

Nu poti sa implementezi acum, cand esti depasit de situatie.

Comment

• Sunt perfect de acord cu ultimele doua postari.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Daca voi credeti ca ne permitem sa lasam cateva milioane de maidanezi sa moara de batranete, dupa ce reusim sa-i capturam si ii sterilizam...
                      Deja e prea mult de recuperat, situatia a ajuns la un nivel cand povesti cu adoptiile nu mai sunt realiste.

Comment

• Ce adoptii! Sa fin seriosi. Poate afaceri... asa suna mai bine. Statul face afaceri de pe urma adoptiilor de cainii. Aceasta problema a cainilor nu va fi rezolvata dintr-o data nici daca ii vor eutanasia pe toti. Vinovati sunt tot acei iubitori de animale care ii abandoneaza pe strazi si le da posibilitatea sa se inmulteasca din nou. Nu este posibil ca in anul 2013 sa iti fie frica sa mergi pe strada. Si eu am copil mic si ma gandesc ca poate fi pus in pericol de orice javra care iese de sub masina sau din tufis si isi face de cap. Ar fi idee mai buna sa ii vindem la chinezi pe post de friptura ca la aia au disparut de mult de pe stazi. Oameni destepti, se orienteaza, ca d-aia suntem rasa dominanta.
                        Imi este mila de unele animale care sunt inofensive, dar in fata unor bestii d-astea hotarate sa ucida, as trage cu mitraliera pana s-ar termina toate gloantele.

Comment

• Dar de drogati, boschetari, aurolaci nu iti este frica ca pot iesi din orice boschet/tufis?

Comment

• Originally posted by Danyell View Post
                            Ce adoptii! Sa fin seriosi. Poate afaceri... asa suna mai bine. Statul face afaceri de pe urma adoptiilor de cainii. .....................................
                            M-am gandit si la treaba asta, sa-i vindem chinezilor

Comment

• Hahhhaha....primariile si ONG-urile au motive ca acesti caini sa fie pe strada. Va raciti gurile si tociti tastaturile degeaba. Traim in Romania, tara mitocanilor, șmecherilor, maidanezilor, etc...nu se va face nimic. Nu se va ocupa nimeni de problema!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Se vor ocupa cetatenii, sunt sigur.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google