MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vitriol
    replied
    Si daca te ataca atunci cand nu ai telescopica la tine?

Leave a comment:

• john Q
    replied
    Daca te ataca o haita primul dintre ei este liderul deci pune-l cu botul pe labe si te lasa in pace ceilalti.Eu unul am baston telescopic,foarte eficient doar sa stii cand sa il troznesti.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Probabil daca autoritatile nu se vor implica, oamenii vor rezolva singuri problema. Sa vezi atunci razboi civil pe la blocuri, intre cei care vor elimina cainii si aparatorii maidanezilor.

La capitolul sfaturi:

"Daca te miroase, mana, il poti mangaia dar de JOS IN SUS, sub barba , apoi pe cap, NICIODATA de sus in jos, el simte asta ca pe o amenintare."-

Multi nebuni pe lumea asta. Javra ma ataca si eu sa incerc sa-l mangai.

Ati folosit vreodata fluier/alt dispozitiv cu ultrasunete, are ceva eficienta?

Intreb pentru ca nu pot sa-i dau juniorului un pistol cu aer comprimat la el.
    Last edited by mr.K; 5 September 2013, 14:53.

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied

altul pe tema asta, cu cetatenii dereglati...
    Un amic povesteste cum, in timpul genocidului impotriva maidanezilor de acum vreo zece ani, se ocupa prin Drumul Taberei cu niste afaceri care implicau

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Data amenda de fiecare data cand ii incurca pe hingheri si gata. Dupa 2-3 iesiri d-astea, stau in banca lor.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Nu imi e rusine nici cu cetatenii care iau cainele in brate si-l baga in casa cand vin hingherii, apoi il scot iar la scara blocului sa muste trecatorii.

Leave a comment:

• bGy
    replied
    Ce lege tata ? Sa se duca la tigani si sa le zica pentru fiecare caine exterminat adus la depozit primeste 50 de lei, intr-o luna nu mai avem caini in bucuresti.
    Asta e solutia

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    problema adevarata nu sunt maidanezii de pe strada ci javrele din parlament si din guvern.

un articol foarte clar cu privire la un aspect al problemei.
    Un articol despre caini pe un site auto este, poate, mai rar intalnit. Chiar si asa, in aceasta dezbatere incinsa pe tema cainilor, simt nevoia sa va povestesc, din perspectiva…
    Last edited by skd_ozenel; 5 September 2013, 14:11.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Ar trebui data o lege ca atunci cand hingherul vine la un bloc sa ia cainii vagabonzi....sa nu fie oprit , spaguit de catre diversi oameni care le este mila de acesti caini , s-a intamplat la mine la bloc....acum ceva timp , tipau si ii amenintau pe hingheri sa nu ia cainii de langa bloc ..dupa care ce faceau acesti vecini nemernici pe care ii am....lua cainele in casa 3-4 zile dupa care ii dadea drumul inapoi pe strada ....

Sunt si acest tip de "Amentintari" , dupa ce ca sunt extreme de putin hingheri ....sunt unii oameni fara minte care se impotrivesc acestui fapt , pentru binele nostru. Cei care vor cu adevarat un caine trebuie sa-si asume responsabilitate fata de acel caine ....cand iese afara sa poarte botnita in cazul in care este un caine mai dolofan , iar atunci cand animalul isi face "nevoile personale" , sa adune dupa el fecalele lasate in urma.....nu ca la noi...cand iesi si te plimbi pe trotuar trebuie sa faci slalom printre rahatii de caini.

Asta ca sa nu mai zic cand incep sa latre ....stiu ce vorbesc cei care au vecini cu caini , sunt copii mici care nu pot dormi din cauza acestor javre .

In tarile dezvoltate in momentul in care ti-ai lasat caine de izbeliste te paste inchisoarea , la ei nu este de gluma cu asa ceva...

Leave a comment:

• john Q
    replied
    Cine este din Tulcea si stie de treaba asta?http://ro.stiri.yahoo.com/cum-rezolv...174747730.html

Au rasarit si prin Fierbinti cateva haite din astea,relocate cine stie de unde, am auzit ca sunt la mare cautare in China,pai hai sa ii exportam,cu cateva containere se rezolva treaba.
    Last edited by john Q; 5 September 2013, 11:46. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• PCH
    replied
    "Bucuresti, asa cum iti doresti..."

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Si tocmai, ca nu animalul e de vina, ci indolenta sistemului (si "iubitorii" de animale) care a facut ca acel caine sa fie pe strazi.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Si copilul...dar si bunica! Nu stiu ce trebuie facut, dar cainii astia trebuie sa dispara de pe strazi! Si asta, URGENT! Oprescu paseaza deciza populatiei, face referendum, nu are sange sa spuna el, GATA! Referendum am mai facut noi si cu locurile in parlament....

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Acum vreo 3 ani au murit mai multi copii in maternitate, unde existau responsabilitati clare.
    Dupa 3 ani, se pare ca va plati oalele sparte doar asistenta.
    Ar mai fi vinovati:
    -Adrian Ioan Toma, şeful Secţiei neonatologie
    -Bogdan Marinescu, fostul manager al Spitalului "Panait Sârbu",
    - şeful serviciului tehnic Vasile Dima
    -electricianul Gigel Oprea (daca il chema Dorel, era edificator)

Comparativ cu acest caz, legat de maidanezi nu va fi nimeni gasit vinovat. Poate doar cainele.
    Peste 2 saptamani nici nu se va mai discuta despre caz, pana la urmatorul incident grav.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Problema e ca nu se poate in birocratia romaneasca, o asemena schema "complicata". Ori cainii raman pe strazi, ori trebuiesc eradicati prin ostracizare.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google