MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Dilia asta din interviu ar merita eutanasiata si ea, ca sanatoasa nu e.
    Cum pori sa declari senina:
    Am înţeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost.
    ?!?????

De aici rezulta nivelul de inteligenta al celor ce protesteaza pentru drepturile animalelor. Astia n-au treaba acasa si nici mai mult de 2 neuroni. In caz contrar, ar face ceva cu viata lor.

"Asta a fost", zici cand ai pierdut avionul, cand nationala a pierdut un meci acasa, cand te-a prins ploaia fara umbrela, cand ai pierdut oferta la bere de la supermarket.
    Nu cand moare un copil!
    Last edited by mr.K; 5 September 2013, 10:04.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    O situatie foarte grava , s-a ajuns sa moara un copil ....in ce tara traim .....eu propun eutanasiera acestor javre....pana nu mai moare un alt copil/om.
    Mai bine sa moara javrele decat sa omoare un alt copil. Ganditi-va ca putea fi copilul vostru...in locul lui Ionut...

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Lavinia Mirela Nica, fost voluntar la fundaţia Caleidoscop, femeia care a semnat în numele ONG-ului pentru adopţia câinelui care a sfârtecat şi ucis, în urmă cu două zile, un copil de 4 ani din Capitală, are o replică absolut halucinantă cu privire la această tragedie.

Privind la moaca tipei si va dati seama ca aparatorii inversunati din ONG-uri nu au toti boii acasa, ci doar o suma mare de frustrari care duc la canalizarea eforturilor spre un obiectiv utopic.

Sunt curios daca femela asta (ca femeie imi e greu sa-i spun) are o familie, un copil, un cerc de prieteni in afara celor gasiti la ONG-uri.
    Ma indoiesc. Daca avea, nu se ocupa cu asa ceva, avea un job adevarat si isi petrecea timpul cu familia, cu prietenii, nu incercand sa salveze lumea in timp ce altii numara banii castigati pe spinarea unor voluntari fraieri.
    Last edited by mr.K; 5 September 2013, 09:52.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Situația e mult prea grava ca sa mai putem discuta de strategii. Din păcate, indiferenta si incompetenta statului roman, se plătește cu sange, atat al unilor oameni cat si al animalelor ce trebuiesc sacrificate. Masurile ce trebuiesc luate nu sunt decat dintre cele drastice.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Sa va povestesc ceva.
    O firma oarecare din Iasi avea o parcare mare. In parcare, normal, era plin de caini maidanezi care isi gasisera si ei un adapost si niste persoane miloase dintre salariati, care ii hraneau.
    Intr-o zi, managerul decide sa elimine crescatoria ilegala de caini si cheama Salubrisul (o societate comerciala in subordinea Cons. Local).
    Vin aia, salta cainii sa-i duca la padoc. Taie si factura pentru servicii, ca deh, cainii erau pe teritoriu privat -1900 de lei.

Dupa o zi, cainii erau inapoi.

Se suna la Salubris si le comunica sec: javrele sunt la noi iar, nu va platim factura. veniti si-i ridicati iarasi. De data asta nu-i mai eliberati in afara orasului, ca se intorc din nou.
    Raspuns: daca venim, va costa atat.
    Bahhhhhh, sunteti nebuni, nu va platesc factura pentru ca nu s-a rezolvat problema pentru care cereti banii. Noi nu platim 1900 de lei pentru ca voi sa oferiti cainilor un tur turistic al orasului.

Povestea asta e in fiecare oras probabil. Banii curg...

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Ptr. cine doreste sa participe:

"Asociația Pro Civilizație Secolul 21 organizează un miting anti-maidanezi și, în același timp, de susținere a familiei copilului ucis de maidanezi ieri, în zona Parcului Circului.

VREM RIDICAREA DEFINITIVĂ A CÂINILOR MAIDANEZI DE PE STRADĂ!
    Haideți sa ne strângem cât mai multi VINERI, în PIAȚA ROMANĂ - începând de la ora 19,30 pana la ora 21,30 - la un MITING AUTORIZAT, pentru a cere factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primării) să ia măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea DREPTULUI LA VIAȚA.
    "

Conectează-te la Facebook şi începe să postezi şi să iei legătura cu prietenii, cu familia şi cu cei pe care-i cunoşti.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Cine sa se impuna in fata lor ?

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    i-as pune sa aduca banii pe care i-au mancat atata timp degeaba de acasa.milioanele alea de euro care s-au dus pe faimoasele sterilizari ,pe cipurile din ureche si alte porcarii.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    In spatele acestor maidanezi, se afla interesele anumitor indivizi care fac bani frumosi, e simplu.

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Sper ca s-a umplut paharul!Pana cand atata toleranta?

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Inca un demers aici, da' io unu' sunt cam sceptic in ceea ce priveste reusita:

UPDATE Eu am propus un mars al tacerii in ziua inmormantarii copilului Ionut Anghel in fata Primariei Capitalei: fara pancarde, fara scandari, doar noi, cat mai multi imbracati in negru, cu un moment de reculegere si eventual cu lumanari in mana. Independent, un alt grup s-a organizat bine si au anuntat un protest pentru vineri, […]

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    E bun si feisbucul la ceva, odata.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    E o tragedie ce s-a intamplat...vai de parinti si de fratiorul de 6 ani care a scapat "doar" muscat. Va ramane traumatizat toata viata...Probabil si bunica la fel.
    Lumea e mica...ii cunosc personal pe parinti, copii astia doi ai lor erau viata lor.
    Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca e vb. de familia asta, am tot sperat sa ma insel...din pacate n-a fost asa.
    Oricum, cuvintele sunt de prisos.

S-a dat drumu' la o petitie in aces sens, ptr. cine e intersat:

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Ei sunt baietii buni, fac fapte bune salvand animale de la moarte. Animale care, pot aduce moartea la raandul lor, dupa cum se vede.
    EU nu cred sa existe pe planeta o tara atat de proasta per ansamblu precum Romania.
    Toti sunt super toleranti la nivel declarativ, dar pe sestache isi vad de treburile lor in alt mod decat declara.
    Fratii nostri de uniune, olandezii de exemplu, ne dau cu flit pishandu-se cu bolta pe toate conventiile in orice problema, de la Schengen la eliminarea restrictiilor de pe piata muncii din Olanda pentru romani.

Iar noi stam si ne cramponam ca se supara nu stiu ce organizatii ca am curata tara de caini vagabonzi.
    Suntem ortodosci, dar mai catolici decat papa, totodata.

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    cei de la fundatia respectiva ar trebui sa fie condamnati la moarte prin muscaturi de caine.sa-i muste de cur pana mor.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google