MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un prim pas.
    Dar cu actualele structuri subdimensionate, e greu sa ai un ritm de prindere si eliminare, sustinut.

Comment

• Aceleasi balarii ca si pana acum,prind 100 ii tin in padocuri vine vreun ONG ii adopta si ii relocheaza.
      "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Parca si vad pe strada pe unul cu pusca sa traga dupa caini. Si cand sa traga...pac nimereste baba care sare sa-l apere pe maidanez. Ar trebui sa inceapa cu babele ... zau

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
          Un prim pas.
          Dar cu actualele structuri subdimensionate, e greu sa ai un ritm de prindere si eliminare, sustinut.
          Originally posted by john Q View Post
          Aceleasi balarii ca si pana acum,prind 100 ii tin in padocuri vine vreun ONG ii adopta si ii relocheaza.
          Originally posted by Danyell View Post
          Parca si vad pe strada pe unul cu pusca sa traga dupa caini. Si cand sa traga...pac nimereste baba care sare sa-l apere pe maidanez. Ar trebui sa inceapa cu babele ... zau
          Cam aveti dreptate,din pacate.Lucrurile se misca greu in tara asta.Pe langa birocratie,din partea statului,mai exista si foarte multa neintelegere,ca sa nu-i spun altfel,din partea celor care "au grija" de "copilasii" lor.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
            Citat: Ion_R5
            "Vorbesc cu ei "ma frumosule, ce-i ma frumosule, ia fi cuminte. Cumiiiiinnnnnnnnteeeeee" si se potolesc. "

Sper ca ai invatat toti membrii familiei strategia asta.
            N-am invatat familia, dar nevasta-mea se distreaza cand vede cum vorbesc cu cainii. Se amuza cum se linistesc cainii cand vorbesc cu ei. Cred ca ea mai degraba ar sari sa le arda una, daca devin obraznici.

Comment

• O haita din asta de maidanezi se comporta exact ca o haita de lupi din salbaticie.Tot cu cutu,cutu sezi domol tratezi o haita de lupi?Cred ca nu.

Comment

• Sa nu exageram! ))

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Ceva in genul asta
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Jean e de Oscar! Ion nu cred ca e asa de talentat, el le zice mai duios, fluieras de os

Comment

• Dupa ce s-a adoptat legea asta cu eutanasierea si peste tot pe unde merg se discuta doar problema maidanezilor, imi dau seama ca m-am sucit la 180 de grade. Bah, eu nu mai vreau sa omoram cainii, ci as vrea sa dam bani de la buget pentru niste analize amanuntite a dementelor care plang si se tavalesc pe jos de mila cainilor. Cele care sunt gasite cu probleme grave la mansarda, sa fie inchise intr-un ospiciu si daca in termen de 14 zile nu se fac bine, sa fie eutanasiate.

Evident ca am am scris mai sus este un pamflet, dar imi dau seama cata ipocrizie exista in tara asta.

In nu stiu ce oras din Roamana, unde acum nu mai exista niciun caine comunitar, primarul a zis in felul urmator "bah iubitorilor de animale, fiti atenti cum facem noi la treaba asta: noi ii luam pe pe strazi si ii ducem intr-un loc unde voi puteti veni sa le dati de mancare, puteti sa-i luati si sa-i plimbati, dar cu conditia sa-i aduceti inapoi. De asemenea cine vrea sa doneze bani pentru mentinerea in viata a cainilor, sunt invitati s-o faca".
                      Cati iubitori de animale credeti ca au venit sa hraneasca animalele si sa-i plimbe? Niciunul!
                      Pai si atunci de ce pastele ma-sii mai discutam, bai nene, daca cuţomanii se dau zane la televizor dar nu vor sa-si asume nicio raspundere?
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Iubitori de animale ca cei prezentati de colegul @vitriol sunt cu duiumul.
                        Au gura mare dar cand este sa faca ceva calumea atunci "ciu-ciu"...
                        Vezi sa nu vina "iubitorii de animale" la adaposturi cu mancare sau sa doneze din "putinul lor".
                        "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• Din cate am inteles nu este specificata nici o pedeapsa in noua lege pentru cei care adopta caini din adaposturi si pe urma ii abandoneaza in strada.

Comment

• nu-ti face probleme, pot fi taxati pe vechea lege, care spune clar ca un animal adoptat (pe semnatura) trebuie, la un control, sa se afle musai la locuita celui care l-a adoptat!

Comment

• Din cate am inteles nu este specificata nici o pedeapsa in noua lege pentru cei care adopta caini din adaposturi si pe urma ii abandoneaza in strada.
                              Chiar de ar fi, nu o va primi nimeni acea pedeapsa. Deoarece politia locala e zero.

Comment

• Oare cetatenii astia au citit la noi aici, sau suntem mai multi care gandim asa?
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google