If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ar ajunge sa iti ia si cainele din curte si sa primeasca 20 ron pe el... ce nebunie ar iesi
ii invit la mine...fara 3-4 gealati la doua jivine s-ar putea sa dau eu cu subsemnatul pentru caini, ca de ce au halit bu*ile la fraieri
unul dintre ei a sechestrat popa venit cu botezul acum cativa ani.
Din aia 200 de lei, o parte se "intorc" la cine trebuie.
Cum sa arunci asa cu cate 20 de lei la fraieri?
Pai la cat au furat iubitorii, tre' sa traiasca si functionarii din primarie.
Realitatea in strada este insa alta:
"Mai mulţi locuitori din Bucureşti susţin că imediat după adoptarea legii eutanasierii maidanezilor în Parlament au văzut pe străzi mai multe pisici care au trecut arogante pe lângă câinii comunitari, persiflându-i cu mieuneli batjocoritoare".
Continuarea pe TimesNewRoman.ro
Deja se estimeaza un cost de 219 de lei per maidanez prins de catre 3 firme "norocoase". Mult. Miroase a "afacere".
Nu mai bine se platea 20-30 de lei de maidanez adus de cetateni? Mai mult nu cred ca ii costa prinderea unui maidanez.
Bah, eu nu mai vreau sa omoram cainii, ci as vrea sa dam bani de la buget pentru niste analize amanuntite a dementelor care plang si se tavalesc pe jos de mila cainilor. Cele care sunt gasite cu probleme grave la mansarda, sa fie inchise intr-un ospiciu si daca in termen de 14 zile nu se fac bine, sa fie eutanasiate.
Cand am zis ca este un pamflet, ma refeream, de fapt, la alea 14 zile de asteptat, pe care le consider inutile, deoarece dementele nu se mai fac bine niciodata.
nu-ti face probleme, pot fi taxati pe vechea lege, care spune clar ca un animal adoptat (pe semnatura) trebuie, la un control, sa se afle musai la locuita celui care l-a adoptat!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: