MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Korect....au fost unii care au vrut maidanezi pe strada priviti acum....mor copii. Moarte maidanezilor si celor care-i sustin sa existe pe strazi.

Comment

cati bani mananca creaturile astea?cati bani e alocatia unui copil in Romania?cati bani se cheltuie cu un bolnav in Romania?as vrea sa vad un ocrotitor de asta desfigurat de o javra.eu zic ca exterminarea prin impuscare e solutia.ce nu intelege lumea e ca viata e un business....sentimentele palesc atunci cand dai de dracu..
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Viata unor copii nu mai poate fi adusa inapoi, macar sa-i protejam pe ceilanti, indiferent de modul prin care sa scapam de ei

Comment

Si totul se impotmoleste din cauza unor ONG-uri cu oameni ce nu au treaba acasa si nici un job adevarat. Apoi intra presa in scena. Apoi politicienii, in goana dupa imagine.
          Si uite asa scapa iarasi maidanezii.

ONG-urile lui peste prajit nu fac scandal in schimb pe la abatoare, se pare ca nu-s multi vegetarieni.
          Doar porcii si vacile se eutanasiaza si ele, cu un scop clar: sa ne asigure haleala. Ce s-ar face romanii fara un mic, o ceafa pentru iesit la iarba verde?
          Tot asa si javrele, ar fi eutanasiate cu un scop: sa ne asigure linistea si siguranta.

Recunosc, visul meu e ca pe fiecare ONG-ist care apara maidanezii, sa il muste un maidanez, de sa ramana cu cicatrici vizibile pe viata. Sa se sature de ingrijit javre fara responsabilitatea de a le controla.
          Last edited by mr.K; 2 September 2013, 21:59.

Comment

Perfect de acord cu tine. Cu toate, ca nu vreau raul nimanui, dar astia au deja probleme cu capul.
            sigpic

Comment

Si pe mine ma agaseaza cainii vagabonzi.

De cateva ori mergeam cu bicicleta cu fiul meu si a trebuit sa ma opresc sa ma apar de caini vagabonzi.

E inadmisibil !
              Cum sa mai ai curaj sa iti lasi copilul sa se plimbe cu bicicleta singur ?

Sotia mea mergea la servici la 6 dimineata. De fiecare data trebuia sa ocoleasca cateva strazi pentru a evita locurile cu caini vagabonzi.

Imi plac animalele, dar stadiul la care s-a ajuns e boala curata.
              Viata unui om este mai importanta decat viata unui caine !

Solutia cu castrarea e vraja marii. S-a dovedit ca nu are efect ptr ca numarul de caini vagabonzi e pur si simplu prea mare.
              Singurele solutii viabile sunt amendarea celor care hranesc cainii vagabonzi si otravirea pe ascuns a cainilor periculosi. In ziua de azi cu atatea ong uri si discutii am ajuns sa traim ca pe vremea lui pazvante. Am ajuns sa ne ferim de mersul pe jos de frica cainilor prin anumite zone.

Orasele sunt pentru oameni sau pentru caini ?
              Logan GPL 1.4

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
                o sterilizare la o femela costa 60 ron
                O sterilizare la o femela e 300 ron - operatie, anestezic, si inca 2 zile de tratament cu antibiotice dupa.
                Eu am 8 bucati (3 baieti 5 fete) acasa (curte), asa ca stiu ce vorbesc .

Si nu devin chiar legume dupa aia, si mie mi-era frica de asta, dar intr-adevar parca sunt un pic mai linistiti. Greutatea corporala se controleaza prin alimentatie.
                Last edited by balanel; 2 September 2013, 23:35.

Comment

Eu zic ca un glont e mult mai ieftin decit sterlizarea. Daca as fi factor de decizie in romania as obliga ONG-urile sa amenajeze ei pe cheltuiala lor spatii pentru aceste fiare numite maidanezi. Iar daca intr-un oras mai apar caini as da voie sa fie impusacati pe loc.

Nu stiu citi dintre voi ati fost prin europa dar credeti-ma ca prin locurile alea nici nu se pune problema sa fie copii omoriti de caini prin parcuri din cauza la niste discreerati de din ong-uri.

Am vazut la tv un caz in US unde un caine agresiv ataca oamenii iar politistii au impuscat acea fiara fara sa stea deloc pe ginduri.

Asta nu e cu maidanezi dar tot cu caini e.....priviti finalul http://youtu.be/WDBZr4ie2AE

Aici aveti detalii cu poze despre ce s-a intimplat astazi in capitala.
                  Last edited by juann; 3 September 2013, 01:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mda... Finalul filmuletului pus de tine este unul crancen si nu are nicio treaba cu problema cainilor maidanezi din Romania. Cainele, fiind un animal devotat, a murit incercand sa-si apere stapanul, stapan care este un mare idiot. Politistii au actionat corect, din punctul meu de vedere; in sensul ca au intervenit inainte ca cineva sa fie ranit.

"Singura scăpare acum e să ne mai ocupe nemţii o dată, dacă vor vrea."

P.S. Nu asociati ONG-urile cu dementele care plang si se tavalesc pe asfalt de mila cainilor. ONG-urile sunt reprezentate de niste baieti destepti care au venit si au zis "dati-ne noua banii ca rezolvam noi". Evident ca "s-au rezolvat" cu niste multi bani in cont si maidanezii isi vad in continuare de treaba lor, iar daca aducem vorba de dementele care hranesc potaile, deja vorbim de niste cazuri patologice.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Normal ca ONG-urile sunt doar o trompeta ce canta la comanda, beneficiind de fonduri rezultate din donatii pentru care urma se plateasca impozit pe profit.

Doar ca ONG-urile nu au forta de a transmite un mesaj fara oamenii care se implica. Iar acei oameni... sunt speciali. Ca sa spun doar atat.

Acum se va vorbi despre asta cateva zile. Iar cei care pot intr-adevar sa schimbe ceva prin deciziile pe care le pot lua, vor declara cate ceva frumos. Apoi totul se va uita de catre mass media, sunt atatea si atatea gagici ofilite de urmarit, atatea si atatea scandaluri politice/economice.

Ce mai conteaza un copil omorat de caini? Acel copil nici macar nu avea drept de vot. Adica e prea putin important pentru guvern si parlament.
                      Last edited by mr.K; 3 September 2013, 08:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cand am pus o intrebare pe site la Primaria Sectorului 4, acolo unde iti poti spune necazul si se incearca solutionarea problemei, raspunsul a sunat asa: nu putem face noi nimic, cainii maidanezi tin de Primaria Municipiului Buc.
                        Drept urmare, ar trebuie sa luam cainii, sa le taiem picioarele si sa ii punem pe toti in curte la primarie.
                        In curand, o sa puta orasul asta de mortaciuni. Cat timp credeti ca o sa mai treaca, pana cand lumea o sa inceapa sa "dea de mancare" la caini?
                        sigpic

Comment

Eu sunt mare iubitor de animale, in special caini, am doi caini (de rasa) in apartament dar asta nu inseamna ca nu as eradica tot ce inseamna maidanez! Nu e posibil ca in anul 2013, un oras ce se vrea capitala unei tari europene (pentru ca vorbim de bucuresti acum, maidanezi sunt peste tot in romania, nu doar aici!) sa fie pur si simplu invadat de caini. Nu poti iesi linistit cu bicicleta, cu cainele tau, cu copilul, nu poti dormi din cauza latratului a 40 de caini, daca ai musafiri trebuie sa iesi in intampinarea acestora, este penibil!!!! suntem in 2013! Ce face betivul ala ordinar, oligofrenul ala de Oprescu?! Uneori ma gandesc sa pun mana pe o dubita si cu inca 1-2 insi sa prind 25-30 de javre sa le arunc in curtea primariei!! Si mai vin unii pe forum sa-mi spuna ce mandrii sunt ei ca sunt romani....mandri ca traiesc in tara javrelor, curvelor, taranilor si prostilor! Fi-mi-ar scarba!

Comment

Mi-e teama ca daca se elimina intr-un fel sau altul maidanezii din Bucuresti, peste 5 ani situatia va fi la fel, datorita celor care isi abandoneaza cainii pe strada.
                            Sunt multi care nu-si sterilizeaza cateii, si astfel ei fac foarte multi pui, care bineinteles ca ajung pe strazi. Si cainii astia de acum au venit de undeva, nu credeti?

Comment

Ar fi un inceput, totusi.

Comment

Stie cineva ceva de Oprescu? Pe unde e? Nu de alta dar inainte sa impusc cainii l-as impusca pe el.
                                Netrebnicul dracului ce e, a murit un COPIL de 4 ani iar nesimtitul alalalt de ontanu ne spune ca vezi doamne cainii erau pe proprietate privata, etc etc etc. Al doilea glont pt el ar fi.
                                Celalalt din sectorul 6 stie cineva ceva de el? L-a vazut careva la fata? Al treilea glont si pt el.

Hai sictir bai nenorocitilor de primari incompetenti ce sunteti! Ati lesinat Bucurestiul, l-ati adus in paragina, nu mai exista nicio siguranta pe strazi, la puscarie cu voi.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google