Inca un demers aici, da' io unu' sunt cam sceptic in ceea ce priveste reusita:
MAIDANEZII-o Amenintare?
Collapse
X
-
Ptr. cine doreste sa participe:
"Asociația Pro Civilizație Secolul 21 organizează un miting anti-maidanezi și, în același timp, de susținere a familiei copilului ucis de maidanezi ieri, în zona Parcului Circului.
VREM RIDICAREA DEFINITIVĂ A CÂINILOR MAIDANEZI DE PE STRADĂ!
Haideți sa ne strângem cât mai multi VINERI, în PIAȚA ROMANĂ - începând de la ora 19,30 pana la ora 21,30 - la un MITING AUTORIZAT, pentru a cere factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primării) să ia măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea DREPTULUI LA VIAȚA."
Comment
-
Sa va povestesc ceva.
O firma oarecare din Iasi avea o parcare mare. In parcare, normal, era plin de caini maidanezi care isi gasisera si ei un adapost si niste persoane miloase dintre salariati, care ii hraneau.
Intr-o zi, managerul decide sa elimine crescatoria ilegala de caini si cheama Salubrisul (o societate comerciala in subordinea Cons. Local).
Vin aia, salta cainii sa-i duca la padoc. Taie si factura pentru servicii, ca deh, cainii erau pe teritoriu privat -1900 de lei.
Dupa o zi, cainii erau inapoi.
Se suna la Salubris si le comunica sec: javrele sunt la noi iar, nu va platim factura. veniti si-i ridicati iarasi. De data asta nu-i mai eliberati in afara orasului, ca se intorc din nou.
Raspuns: daca venim, va costa atat.
Bahhhhhh, sunteti nebuni, nu va platesc factura pentru ca nu s-a rezolvat problema pentru care cereti banii. Noi nu platim 1900 de lei pentru ca voi sa oferiti cainilor un tur turistic al orasului.
Povestea asta e in fiecare oras probabil. Banii curg...
Comment
-
Situația e mult prea grava ca sa mai putem discuta de strategii. Din păcate, indiferenta si incompetenta statului roman, se plătește cu sange, atat al unilor oameni cat si al animalelor ce trebuiesc sacrificate. Masurile ce trebuiesc luate nu sunt decat dintre cele drastice.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Lavinia Mirela Nica, fost voluntar la fundaţia Caleidoscop, femeia care a semnat în numele ONG-ului pentru adopţia câinelui care a sfârtecat şi ucis, în urmă cu două zile, un copil de 4 ani din Capitală, are o replică absolut halucinantă cu privire la această tragedie.
Privind la moaca tipei si va dati seama ca aparatorii inversunati din ONG-uri nu au toti boii acasa, ci doar o suma mare de frustrari care duc la canalizarea eforturilor spre un obiectiv utopic.
Sunt curios daca femela asta (ca femeie imi e greu sa-i spun) are o familie, un copil, un cerc de prieteni in afara celor gasiti la ONG-uri.
Ma indoiesc. Daca avea, nu se ocupa cu asa ceva, avea un job adevarat si isi petrecea timpul cu familia, cu prietenii, nu incercand sa salveze lumea in timp ce altii numara banii castigati pe spinarea unor voluntari fraieri.Last edited by mr.K; 5 September 2013, 09:52.
Comment
-
O situatie foarte grava , s-a ajuns sa moara un copil ....in ce tara traim .....eu propun eutanasiera acestor javre....pana nu mai moare un alt copil/om.
Mai bine sa moara javrele decat sa omoare un alt copil. Ganditi-va ca putea fi copilul vostru...in locul lui Ionut...sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Dilia asta din interviu ar merita eutanasiata si ea, ca sanatoasa nu e.
Cum pori sa declari senina:Am înţeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost.
De aici rezulta nivelul de inteligenta al celor ce protesteaza pentru drepturile animalelor. Astia n-au treaba acasa si nici mai mult de 2 neuroni. In caz contrar, ar face ceva cu viata lor.
"Asta a fost", zici cand ai pierdut avionul, cand nationala a pierdut un meci acasa, cand te-a prins ploaia fara umbrela, cand ai pierdut oferta la bere de la supermarket.
Nu cand moare un copil!Last edited by mr.K; 5 September 2013, 10:04.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostPtr. cine doreste sa participe:
"Asociația Pro Civilizație Secolul 21 organizează un miting anti-maidanezi și, în același timp, de susținere a familiei copilului ucis de maidanezi ieri, în zona Parcului Circului.
VREM RIDICAREA DEFINITIVĂ A CÂINILOR MAIDANEZI DE PE STRADĂ!
Haideți sa ne strângem cât mai multi VINERI, în PIAȚA ROMANĂ - începând de la ora 19,30 pana la ora 21,30 - la un MITING AUTORIZAT, pentru a cere factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primării) să ia măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea DREPTULUI LA VIAȚA."
https://www.facebook.com/events/225314847623909/Last edited by mcornel; 5 September 2013, 10:06.
Comment
-
Eu cred ca femeia asta nu e sanatoasa ...asta e foarte clar.
Guvernul ar trebui sa ia o masura cat se poate de urgenta sa dispara toti maidanezii .....cel putin in Bucuresti ca aici sunt cei mai multi , iar celelalte judete sa urmeze exemplul , asta pana nu incep oamenii sa ii adune de pe strada prin metode mai putin ortodoxe , daca statul nu face nmk , pana la urma o sa-i adunam/eutanasiem noi , pai in ce hal s-a ajuns nene sa moara un copil...plus ca nu e un caz izolat...va mai aduceti aminte de acel chinez muscat de maidanezi ? si care a murit intr-o scara de bloc din cauza hemoragiei externe ?? asta ca sa nu mai zic de cazuri zilnice de muscaturi.....pai am ajuns sa ne fie teama sa ne lasam copii afara ca cine stie cum apare o haita de genul asta infometata si iti omoara copii !!!>
Nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul acelui parinte care i-a murit copilul din cauza acestor javre, am vizionat interviul luat de la acel parinte..."Bine ca mai am un copil ....si nu au fost amandoi omorati de caini" . Bai oameni buni voi realizati unde s-a ajuns cu acesti maidanezi??? suntem totusi intr-o tara din uniunea europeana....sa vina naibii cineva din afara sa se ocupe de aceti caini , daca aceste asa zise organizatii nu au fost in stare s-o faca.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Pai imparte 65.000 de caini la 8 hingheri. Asta pentru Bucuresti. Si apoi vezi in cat timp vor reusi sa-i prinda pe toti si sa-i casapeasca, la o medie de 20-30 de caini pe zi de hingher sa zicem.
Cred ca rata de reproducere depaseste rata de exterminare a celor 8 hingheri.
Comment
-
Pai din banii alocati pentru sterilizarea si tinerea cainilor in adaposturi, ar trebui sa plateasca niste hinghieri. Sau asta cu "hinghieritul" e cu diploma si 4 ani de studiu?
Pana una alta, eu recomand sa luati voi situatia in mana si sa faceti sa dispara cainii agresivi (macar cei agresivi) din jurul blocului unde locuiti.
Daca o sa-mi raspundeti cu "dar statul trebuie sa faca asta", "Basescu e de vina", "sunt si ele animale", atunci va doresc multa sanatate si Doamne ajuta sa nu mai moara copiii pe strazi, sfasiati de caini.
Daca am zis "Doamne ajuta" ar trebui sa fie de ajuns...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment