"Bucuresti, asa cum iti doresti..."
MAIDANEZII-o Amenintare?
Collapse
X
-
Cine este din Tulcea si stie de treaba asta?http://ro.stiri.yahoo.com/cum-rezolv...174747730.html
Au rasarit si prin Fierbinti cateva haite din astea,relocate cine stie de unde, am auzit ca sunt la mare cautare in China,pai hai sa ii exportam,cu cateva containere se rezolva treaba."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Ar trebui data o lege ca atunci cand hingherul vine la un bloc sa ia cainii vagabonzi....sa nu fie oprit , spaguit de catre diversi oameni care le este mila de acesti caini , s-a intamplat la mine la bloc....acum ceva timp , tipau si ii amenintau pe hingheri sa nu ia cainii de langa bloc ..dupa care ce faceau acesti vecini nemernici pe care ii am....lua cainele in casa 3-4 zile dupa care ii dadea drumul inapoi pe strada ....
Sunt si acest tip de "Amentintari" , dupa ce ca sunt extreme de putin hingheri ....sunt unii oameni fara minte care se impotrivesc acestui fapt , pentru binele nostru. Cei care vor cu adevarat un caine trebuie sa-si asume responsabilitate fata de acel caine ....cand iese afara sa poarte botnita in cazul in care este un caine mai dolofan , iar atunci cand animalul isi face "nevoile personale" , sa adune dupa el fecalele lasate in urma.....nu ca la noi...cand iesi si te plimbi pe trotuar trebuie sa faci slalom printre rahatii de caini.
Asta ca sa nu mai zic cand incep sa latre ....stiu ce vorbesc cei care au vecini cu caini , sunt copii mici care nu pot dormi din cauza acestor javre .
In tarile dezvoltate in momentul in care ti-ai lasat caine de izbeliste te paste inchisoarea , la ei nu este de gluma cu asa ceva...sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
problema adevarata nu sunt maidanezii de pe strada ci javrele din parlament si din guvern.
un articol foarte clar cu privire la un aspect al problemei.
Last edited by skd_ozenel; 5 September 2013, 14:11.
Comment
-
Probabil daca autoritatile nu se vor implica, oamenii vor rezolva singuri problema. Sa vezi atunci razboi civil pe la blocuri, intre cei care vor elimina cainii si aparatorii maidanezilor.
La capitolul sfaturi:
"Daca te miroase, mana, il poti mangaia dar de JOS IN SUS, sub barba , apoi pe cap, NICIODATA de sus in jos, el simte asta ca pe o amenintare."-
Multi nebuni pe lumea asta. Javra ma ataca si eu sa incerc sa-l mangai.
Ati folosit vreodata fluier/alt dispozitiv cu ultrasunete, are ceva eficienta?
Intreb pentru ca nu pot sa-i dau juniorului un pistol cu aer comprimat la el.Last edited by mr.K; 5 September 2013, 14:53.
Comment
-
In articolul de mai sus citat de mine,domnul de acolo scrie sa pastrezi contactul vizual dar din propria experienta mai mult ii provoci,fara contact vizual,nu fugi,fara gesturi bruste,nu ii bagi in seama incerci sa te indepartezi incet poate decid ca nu esti interesant.Telescopica o iau mereu cu mine mai ales cand sunt cu bicicleta(in combinatie cu bicicleta este si mai eficienta),mai putin la munca si la biserica unde nu sunt patrupede.
Si amuzant e faptul ca am fost muscat de glezna de un animal de companie,chihuaua sau ce mama lui era,si nu de un maidanez.Si culmea imediat dupa ce stapana lui mi-a spus ca nu musca."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Cu contactul vizual e asa... cine sta mai pe tupeu cu privirea e regele...ei devin mai agresivi si se simt provocati doar ca sa te faca pe tine sa lasi ochiu jos.
Daca iti pastrezi calmul dar mintea iti sta numai la "iti rup capul si te bat cu propria coada" in timp ce il fixezi cu privirea o sa isi dea seama ca ai intentii bune si ai si practica . Marea majoritate cedeaza psihic la prima miscare pe care o faci in directia lor si pun coada pe spinare.
Am incercat de multe ori inclusiv la caini agresivi de rasa - rotweiler de ex.
Singurii de la care ma ia tremuriciul numa cat ii vad sunt pitbull-ii si malinois-ii.
Astia ultimii, sunt draci impielitati care bat la inteligenta multi oameni.
Comment
-
Asa am alergat si eu 3 potai care venisera hotarati, de tipau babele de la geamuri ca le omor animalele nevinovate, dar nu stiu ce as fi facut daca erau 15-20.
Cel mai bine ar fi sa nu fim agresivi, sa vrem sa-i dominam si asa mai departe, ci sa le dam mancare. Mancare imbibata in ce substante gaseste fiecare...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment