complet de acord. mai devreme sau mai tarziu tot la asta se ajunge!
MAIDANEZII-o Amenintare?
Collapse
X
-
am auzit ca antijelu ii tare bun, inmuiat in paine... stainless...adica fara urme
dar cum as putea sa ii fac asa ceva lui Sudoru'???
asta e o namila de maidanez de la bloc cu o fata de parca zici ca bea de 3 zile si 3 nopti legate. numai cat il vezi te ia rasul...de fiecare data cand ies la bere ma gandesc daca a doua zi voi arata la fel...chiar o sa il incerc sa vad daca ii place berea.
Comment
-
Mai bine ii dai una in cap si il omori decat sa ii dai antigel,sau carne cu bolduri sau mai stiu eu ce pentru ca nu este o moarte deloc usoara.Noi ne indreptam furia asupra maidanezilor dar nu vedem ca problema este tot la noi.Daca ai 30.000 de caini pe strazile Bucurestiului le dai de lucru ONG-urilor multi ani de cum incolo,daca nu ai niciunul ii lasi fara obiectul muncii."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Eu mi-as indrepta furia contra dementei aleaia de-a zis "Am înţeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am conştiinţa curată şi mă ocup în continuare să salvez animale", dar stiu ca e cu parnaie si prefer sa ma abtin si sa supravietuiesc. Daca supravietuirea ma pune sa aleg intre mine (sau cei dragi mie) si un caine maidanez, atunci aleg ca maidanezul sa dispara.
Sa ne apucam acum sa vedem cine e de vina, de ce si in ce fel, nu e mare jmecherie. Orice idiot poate sa vorbeasca despre asta zile intregi, de la nivelul lui de perceptie. Eu propun sa si facem ceva, si sa facem ceva cat mai repede.
Eu am zis ce ar trebui sa facem. Jonh Q, tu ce faci, astepti sa te atace maidanezii si sa ai telescopica la tine ca sa faci ceva?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
mosule provincia nu doarme , cel putin eu am semnat petitia de pe forum in legatura cu maidanezii .cunosc sentimentul am in spatele blocului la gunoi o stana de maidanezi peste 50 bucati si catele sterilizate cu puisori .
deci pe ei si pe mama lor de hoti cu ai lor 4 labute ...... un porc nu ar creste romanu in fata blocului slobod
Comment
-
Originally posted by tirum76 View PostPCH feel the difference mosule
nimeni nu creste un porc slobod pentru ca se stie porcu nu mai vine acasa , ar fi trebuit sa " vezi " ghilimelele
feel the difference
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Si eu am caine in casa dar sunt total de acord cu strangerea maidanezilor.
Sa-i duca la adapost si daca nu ii ia nimeni in 7 zile - pa cu ei.
Iar daca cineva ii ia si semneaza pentru asta, atunci sa fie verificat ca il tine acasa si nu ii mai da drumul pe strada.
PS: eu sunt obligat sa-mi sterilizez cateaua care are 14 ani (oricum nu a gustat niciodata din placerile vietii) sau sa platesc o taxa de 150 ron anual...
...o aberatie..."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
Eu unul votez pentru sterilizare, cu conditia sa se realizeze cu Kalashnikov-ul. Fac si munca de voluntariat daca e nevoie.
Solutia de a-i extermina trebuie sa fie IEFTINA si atat. Nu zice nimeni sa-i tai cu drujba in doua, dar nici sa-i cocolesti ca pe condamnatii la moarte din USA.
Dupa ce am cautat informatii, la Iasi sunt doar 5 hingheri. Astia fac ceva de genul:
Dupa ce este sterilizat si ingrijit, cainele este eliberat, iar daca este tanar, este pastrat pentru adoptie.Last edited by mr.K; 6 September 2013, 09:14.
Comment
-
Sunt perfect de acord cu tine,eu deja iau masuri...Last edited by 77sky; 6 September 2013, 14:00.
Comment
Comment