MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce tot atata iubire de animale mai nene. Solutia mea este starpirea lor aseamenea sobolanilor. Caine, sobolan tot una mi-e.
    Cand aveam 9 ani, m-a muscat un bosquito d-asta cand veneam de la scoala fara sa-i fac nimic. Nici nu l-am vazut, nu a latrat, nu nimic. Si uite asa a trebuit sa suport eu 10 injectii ale dracu' de dureroase. Si care credeti ca a fost solutia alor mei impotriva lor? Disparitia lor din peisaj cu mancare si verde de paris. Cum aparea un caine in drumul meu spre scoala ii spuneam lu' tata, si avea el grija sa dispara.
    Solutia mea pentru toti cainii astia fara stapan este starpirea fara mila si accept orice duel verbal sau pe forum cu toti care cred ca ar trebui tinuti in adaposturi pe banii mei/ai vostri, platitori de taxe si impozite la stat.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu te sustin daca se gasesc unii care sa nu fie de acord cu tine. desi iubesc animalele, viata-i o lupta si n-as vrea sa planga cineva din familia mea ca sa rada briggite c-a mai scapat un catel de eutanasiere.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Inca cinci caini...dupa gratii

Iata ce scrie in noua publicatie" Dunareanul"(Nr .1 14-20 Aprilie 2008) .
        In ultima saptamana au fost capturati cinci caini de pe domeniul public .La cele doua baze de ecarisaj din cartierul Traian Nord , in prezent sunt cazati , ingrijiti si hraniti 337 caini fara stapan .
        ------------------------=============-----------------------------------
        Confort nu gluma pentru maidanezi

Comment

Luati de cititi. Omu le zice f bine!

AICI
          Last edited by iuli81; 17 April 2008, 03:08.

Comment

Cati copii trebuie sa moara pana cand autoritatile vor decide sa elimine/ucida/eutanasieze maidanezii fara a mai tine cont de niste reglementari legale absult absurde?
            Cati copii trebuie sa mai moara pana cand ONG-urile lui peste prajit vor considera ca oamenii sunt prioritari unor javre?

Comment

...si frumosii nostrii conducatori baga taxe si sterilizari la cainii de rasa care au stapani...
              De maidanezi nu au putut sa scape asa ca se iau de cei de rasa.
              Halal conducatori.
              "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Am ajuns sa mergem pe strada si sa-i ocolim ca nu se dau la o parte.Ar trebui executate toate javrele care se plimba libere pe strazi.De vina sunt si cei care le dau mancare la coltul blocului,daca-i iubesc asa de tare sa-i ia acasa la ei,nu sa-i ghiftuiasca cu mancare sa-i faca ursi.

Sent from my Grand X In using Forum Runner

Comment

E si ei suflete, trebuieste ocrotit.

Comment

Cu eutanasierea sunt de acord, insa asta nu inseamna sa-i otravim pe strada cu otrava de soareci. Una e ce face veterinarul, alta e sa-l chinui degeaba.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Eu i-as impusca direct ca sa nu se chinuie animalu.

Last edited by ioonell; 2 September 2013, 17:39.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                        E si ei suflete, trebuieste ocrotit.
                        Suflete pestrite.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by ioonell View Post
                          Eu i-as impusca direct ca sa nu se chinuie animalu.

Cred ca ai facut armata la lunetisti si mai vrei antrenament.
                          Este exclus sa ii impusti sau eutanasiezi dar la tv pe Animal Planet toti cainii gasiti care musacu mana de cauciuc reprezentau un pericol si nu se puteau da spre adoptie si ok.....se eutanasiau.
                          Se pare ca legile europene nu permit acest lucru, ci doar sterilizarea (o alta faruda .....o firma a luat de la primaria sector 6 ...200.000 euro pentru a steriliza 300 de patrupede, cand o sterilizare la o femela costa 60 ron),si mutarea lor in tarcuri / adaposturi undeva la margine de oras unde sa traiasca pana la adanci batraneti .

Propun colectarea impozitelor de la proprietarii care au case cu multe turnulete si uite asa facem rost si de buget pentru sterilizare.
                          real power..... diesel power by

Comment

De 20 de ani ii sterilizeaza si tot se inmultesc.si ce, daca sunt sterilizati nu mai musca lumea pe strada?

Comment

Strilizati.....devin ''legume'' se ingrasa si se potolesc deoarece nu le mai arde de ........
                              real power..... diesel power by

Comment

Da ma...daca ii sterilizeaza cum i-a sterilizat si pana acum...Sa ii ia acasa, daca tot le plac asa mult maidanezii. Lasa asa, sa mai moara cate un om muscat de caini. E mai bine asa...Sunt mai importanti 65.000 caini, sau 100.000 cati or fi, decat viata unui om.
                                Cat timp crezi ca va mai trage pana vor incepe locuitorii orasului sa ia masuri mai neortodoxe? (omorat, impuscat, taiat, otravit)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google