MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Celalalt din sectorul 6 stie cineva ceva de el?
    Ala e sotul ministresei transporturilor. Iti dai seama ca nu locuieste in sectorul 6, are numai jobul acolo.
    Uite bre, ca apare pe site, se ocupa maxim de maidanezi.
    Last edited by mr.K; 3 September 2013, 13:51.

Comment

Se ocupe pe dracu, locuiesc in sectorul 6 si stiu ce spun! Caini pe strada ca in ultimul an nu am avut niciodata! Doar pe strada mea, pe distanta a trei blocuri, sa zic 100 de m, numar 12-14 caini! JUR! Cred ca ma duc sa-mi cumpar iar un pistol airsoft....dracii ii ia! Ei saracii nu au vina, fiind animale, vina maxima este la "autoritati" si la noi, cetatenii, fraierii, ca nu punem dreacu odata piciorul in prag!!!

Comment

S-au imbogatit astia cu sterilizarea lor. N-ai de unde sa stii daca intr-adevar cainii aia chiar au fost sterilizati.
        Nu-i poti controla. De unde stiu eu ca 549,2 caini au fost sterilizati? Hai frate!

oprescu, incompetentul asta care a terminat el cu manutele lui pasajul de la basarab, spunea undeva in martie la pro tv ca pasajul de la Vacaresti va fi gata pana in Septembrie. Cel ce traverseaza Dambovita. Pai credeti ca a miscat UN DEGET nenorocitu' asta? Nimic bai fratilor, nimic. Nu va mai zic ca tot la aceeasi emisiune, acest INCAPABIL, ghiciti ce spune, EL, UNICUL primar.

"Vreau sa termin repede pasajul Vacaresti ca sa ma ocup de cel din zona P-ta Sudului".

Pai BAH nenorocitule, pe astia din Berceni ne-ai TERORIZAT bai incapabilule ce esti si nesimtit. Tu trebuia sa fii in locul SARMANULUI COPIL. Ai nenorocit pe viata familia aia nesimtitule.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Oprescu asteapta sa devina presedinte probabil, pentru a se putea ocupa de toti cainii din tara.
          Un om asa capabil, care a demonstrat prin fapte tot ce a afirmat, merita votul nostru.

Comment

Stai ca incepe sa sape el la Casa Presei, pe Kiselef, o mai punem de un pasaj si acolo

1. Metroul Drumul Taberei - inceput (de oprescu ), sapat tot cartierul, ESTE DEZASTRU....lasat in paragina, nu E bani! (cartier care poate are suprafata cat orase gen Dragasani sau Sf Gheorge!!!)
            2. Pasajul peste Dambovita de la Vacaresti/Mihai Bravu- erau 3-4 benzi pe sens acolo, au blocat un sens pentru a pune 4-5 piloni de 2-3 ani si gata, lasat asa (nu mai spun ca dupa ce treci de santier nu ai semne, nu ai benzi trasate si te trezesti EFECTIV cu cei din sens invers in fata, esti pe contrasens acolo...daca vine unul din alt oras, alta tara, e JALE!)
            3. Nu au tras o dunga pe jos, o linie, o banda, o trecere de pietoni timp de 2 ani....abia luna trecuta au inceput sa se "ocupe" cat de cat...dar Bucurestiul e mare!
            4. Maidanezii...
            5. Parcul Moghioros este inchis, sapat tot, vraiste! De 1-2 ani!!!
            6. Incep noi proiecte, aloca bani pentru noi baliverne, cu toate ca cele enumerate mai sus sunt incepute si lasate vraiste pe motiv ca nu au bani

Am sunat la primaria de sector acum cateva luni sa fac reclamatie cu cainii astia, raspunsul lor, ca nu se ocupa dansii sa sun la cei de la primaria generala, am sunat la generala, ca nu ei, nu stiu ce politie a animalelor, rahat pe bat. Astia vin sa ridice 1-2 caini si in acelasi timp lasa 3-4!!! JUR! Deci vin cu dubita, prind 1-2 caini dar iti lasa alti 4! Cred ca ii relocheaza! Aici e de venit americanii cu tancurile...JIHAD trebuie!
            Last edited by PCH; 3 September 2013, 14:10.

Comment

Asta cu relocarea n-ar fi rea, daca ar fi facuta cu cap. E nevoie de caini prin tara asta, pentru paza pe la stani, pe la depozite, etc.

Comment

probleme de genul asta nu sunt numai in Bucuresti.peste tot e asa.la mine in sat umbla in haite si noaptea intra in curtile de la marginea satului si sparlesc gaini,pui ,draci laci ,ce apuca.am un vecin care in primavara in fiecare seara un rahat de caine i-a mancat cate o gaina pana ce l-a omorat.a mincat doar 15 gaini.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ce relocare in tara, cand astia prind 3 caini in Crangasi si le dau drumul in Militari de unde ridica 2, pe care ii duc in Glina, de unde ridica 4 pe care ii lasa in Vitan si tot asa!

Comment

El a avut treaba tu. A stat sa-l sustina pe tonta si usl psl msl crl url orl mrl plm, lepre ce sunt.
                    Americanii daca vin sa-i impuste pe ei mai intai, apoi cainii maidanezi. Asta ar merita.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

Pai doar pe ei....aia aduna cainii si ii duc la adapost! Daca nu vine nimeni dupa ei in 2 saptamani ii eutanasiaza! Noi inca ne minunam la ploaie....dar suntem mandrii!

Comment

Zicea cineva despre sterilizare si adoptie?

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a anunţat, marţi, că maidanezul care a ucis un copil de 4 ani în zona Parcului Tei din Capitală aparţinea unui ONG.Câinele care l-ar fi muşcat pe ...

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a anunţat, marţi, că maidanezul care a ucis un copil de 4 ani în zona Parcului Tei din Capitală aparţinea unui ONG.

Maidanezul fusese sterilizat de autorităţi şi adoptat de acest ONG, care ulterior a dat drumul câinelui ce a atacat mortal un copil de 4 ani pe un teren privat din Capitală.

ASPA a anunţat că maidanezul murdar de sânge pe bot, cel mai agresiv dintre cei şase câini ridicaţi de ASPA, cu microcipul 941000031190543 a fost adoptat de o fundaţie, iar locul câinelui nu avea ce să caute în curtea de pe strada Tuzla.
                        Si adevarul spus clar.

Pe de altă parte, reprezentanții asociației spun că nu au nicio responsabilitate pentru animal, deși acesta a fost retrimis în stradă pe numele asociației.

Aceştia susţin că "adopția" maidanezului este doar o formalitate pentru retrimiterea animalului în libertate.

Comment

cei de la fundatia respectiva ar trebui sa fie condamnati la moarte prin muscaturi de caine.sa-i muste de cur pana mor.
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ei sunt baietii buni, fac fapte bune salvand animale de la moarte. Animale care, pot aduce moartea la raandul lor, dupa cum se vede.
                            EU nu cred sa existe pe planeta o tara atat de proasta per ansamblu precum Romania.
                            Toti sunt super toleranti la nivel declarativ, dar pe sestache isi vad de treburile lor in alt mod decat declara.
                            Fratii nostri de uniune, olandezii de exemplu, ne dau cu flit pishandu-se cu bolta pe toate conventiile in orice problema, de la Schengen la eliminarea restrictiilor de pe piata muncii din Olanda pentru romani.

Iar noi stam si ne cramponam ca se supara nu stiu ce organizatii ca am curata tara de caini vagabonzi.
                            Suntem ortodosci, dar mai catolici decat papa, totodata.

Comment

E o tragedie ce s-a intamplat...vai de parinti si de fratiorul de 6 ani care a scapat "doar" muscat. Va ramane traumatizat toata viata...Probabil si bunica la fel.
                              Lumea e mica...ii cunosc personal pe parinti, copii astia doi ai lor erau viata lor.
                              Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca e vb. de familia asta, am tot sperat sa ma insel...din pacate n-a fost asa.
                              Oricum, cuvintele sunt de prisos.

S-a dat drumu' la o petitie in aces sens, ptr. cine e intersat:

Comment

E bun si feisbucul la ceva, odata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google