If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu sper sa se ocupe, pentru ca asta este singura solutie.
Vad ca s-a ajuns iar la vinovati si la reguli de bune maniere, iar intre timp s-a uitat ca un copil de 4 ani a fost omorat de caini intr-o capitala europeana.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Crezi ca e de ajuns un vuiet in presa si moartea unui copil, ca cetatenii acestei tari, sa se ocupe de o problema atat de veche, din senin? Sa nu uitam ca datorita oamenilor, s-a ajuns la acest impas.
Din punctul meu de vedere, raportat la contextul cultural - administrativ - politic, singura solutie viabila este exterminarea cainilor, in masa. Suna crud, dar, realist vorbind, nu exista alta varianta si pot sa dau zeci de motive pertinente. Cel mai sigur, fumul se va risipi, lumea va uita, mass media va gasi alt subiect fierbinte, iar lucrurile vor continua ca si pana acum.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
PCH, p-acolo prin Canada tot aceleasi probleme cu cainii sunt?
Ion, te ataci cam tare. cainii vagabonzi sunt ceva la fel de "util" ca si sobolanii. care, pentru informatia ta, sunt mancati doar de pisici. cainii doar ii omoara, si asta daca n-au deja burta plina de la resturile babutei de la parter . Sunt daunatori si trebuie sa dispara. sunt sigur ca nici tantatrii nu trebuiesc omorati, ci stransi la marginea Capitalei de un ONG binevoitor. Iar Bardot sa se mai duca sau sa-i ia pe toti acasa!
Amzo, "ma atac" cand vad ce usor suntem instigati unii pro, altii contra pe diferite subiecte - propuse de massmedia. Abrutizarea oamenilor si presiunile pe emotional sunt foarte periculoase - insa e treaba asta e exersata atat de intens, zilnic, incat nu mai percepem.
Unde am scris eu ca sunt utili cainii fara stapan?
Ai spus sa gasim alta cale. Gasesti alta cale daca isi dovedesc CUMVA utlitatea (paza la armata, mancare pt. chinezi, orice). daca "consuma si nu produce" este daunator, asadar trebuie eradicat, indiferent de mijloace!
Da, in Canada sunt mari probleme cu maidanezii, sobolanii si foametea in gat. Ai aflat unde este pozitionata pe harta lumii aceasta tara?
Nu-i suport pe strada nici eu, nu suport sa mai calc in rahatul lor, trebuie sa dispara URGENT de pe strazile oraselor romanesti...ma intreb de ce nu se urmeaza exemplul Buzăului, unde nu exista caini pe strada?!
Imi e sila de tara asta, de presa de aici, de faptul ca niciodata nu se face nimic, doar se da din gura. Imi este scarba ca trebuie sa se întâmple o nenorocire pentru a se trezi si Romania....sunt zeci de bucureșteni muscati de caini zilnic, de ce dreacu s-au trezit taman acum?! Penibil
Asta cu vandutul la chinezi ar fi ceva. In loc sa exportam carcasa de porc, exportam cotlet de catel . Uite asa mai facem si noi un ban cinstit... la buget, ca sa aiba guvernul cu ce sa isi cumpere masini noi, iar restul... ca de obicei sa moara de foame.
Daca nu ``capul lui maidanezu vrem``!
desi nu a fost autorizat, m-am dus vineri la protestul de la romana. am urmarit si ce a fost azi in parcul izvor, n-am putut sa ajung, am fost plecat din bucuresti. concluzia: o sa mai moara cateva zeci de oameni mancati de caini de acum incolo, pentru ca nu se va face nimic. au venit foarte putini oameni. bucurestenii nu inteleg ca in curand vor fi mai multi caini decat oameni pe strada! ca asa suntem noi romanii ortodocsi milosi si ipocriti.
in canada si in orice tara cu apa calda, daca nu e adoptat cainele in 4-5 zile este eutanasiat. fara discutii, fara onguri, fara plangaciosi, fara referendum. ce e asa de greu de inteles, daca nu mai vrem caini pe strada asta e singura solutie, aplicata peste tot. in loc sa cheltuim milioane pe referendum, dai 10 lei pe caine viu sau mort la orice culegator de peturi/fiare vechi si ai rezolvat problema si mai ieftin.
Poti calca si in cel facut de cainii cu stapani.
Mai avem mult pana sa ne civilizam si sa umblam cu punguta dupa noi ca-sa strangem rahatul facut de cainii de companie...
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Mi-a zis un prieten ce a stat prin Korea, a fost si in China: carnea de caine se consuma din anumite rase si surse, in general caini crescuti special pentru asa ceva.
Asa ca maidanezii nostri nu ar avea succes comercial.
Recent, o delegatie din China a semnat un contract pentru multa carne de porc.
Acum vreo 3-4 ani am fost cu un coleg sa-si cumpere niste medicamente in Szeged.
Nu am vazut un singur caine fara stapan pe strada in schimb nu exista curte fara vreo 2-3 dulai.
Cui ii plac cainii sa-i tina in casa/curte nu sa-i hraneasca in spatele blocului deoarece acei caini sunt expusi bolilor, parazitilor iar cu timpul devin salbatici si nu ii mai poti numii "cel mai bun prieten al omuluii".
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Cat despre barbaria care se va face omorand cainii, pot sa va spun cum sunt ucise nurcile crescute pentru blana, in tarile nordice: cu monoxid de carbon provenit din gaz de esapament. Simplu, eficient, nedureros, nu strica blana.
Din punctul meu de vedere ,cainii fara stapan ar trebui ucisi cat mai repede.Multi o sa ma injure pentru aceasta postare,dar asta este viata.Iubitorii de caini fara stapan sa adune fiecare 10-20 maidanezi sa-i duca acasa si sa-i hraneasca.Brigitte Bardot cea sensibila si stupefiata de declaratiile lui Basescu, sa-i ia pe toti maidanezii sa-i duca in Franta,nu ma supar defel !Sa vina in Romania cu copiii sau familia si sa traiasca aici,sa vedem daca mai tine la cainii vagabonzi !
Am caini sunt iubitorul speciei canine,dar ii tin in curte in tarcuri speciale.Daca sar gardul si musca pe cineva intru la puscarie !Daca un maidanez musca un copil nu face nimeni puscarie.
Pe strada cu masina ucid sau schilodesc cat de multi pot,fara sa distrug masina !Am schilodit cu masina duzini de caini, unul chiar ieri pe o artera principala din Targu jiu.A sarit in fata masinii la 30-40 km/h,nu am franat deloc si l-am strivit cu rotile de pe partea stanga.
Acum un an aveam de instalat o retea de internet prin satelit la un bloc dintr-un orasel mai amarat.Cand sa intram in imobil, 5-7 caini s-au repezit catre noi.Ne-am intors la masina,ne-am inarmat cu cate o teava de un metru si cateva pietroaie imense si am tabarat pe ei.Numai asa am reusit sa intram,lovind la sange cativa.Locatarii ne-au multumit ca am gonit cainii ce erau spaima copiilor !
Daca ne manifestam pasnic ne mancau de vii ! Eram straini in zona !
Exista parcari de pe unele drumuri nationale unde nu poti opri sa te odihnesti sau sa-ti mananci pachetul ,pentru ca imediat ce ai oprit masina esti inconjurat de 10-15 caini !
Dintr-o parcare a trebuit sa plec ,pentru ca un caine imens a sarit in doua labe pe usa si se uita la mine prin geam !
Nu vorbim sa cobori din masina pentru ca riscul este enorm.
Nu accept cainii in afara proprietatii private !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment