MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mr.K View Post
    Cat despre barbaria care se va face omorand cainii, pot sa va spun cum sunt ucise nurcile crescute pentru blana, in tarile nordice: cu monoxid de carbon provenit din gaz de esapament. Simplu, eficient, nedureros, nu strica blana.
    Ma gandesc ca mnoxidu e de la motoare non euro, mai eficient.

Si in Slovenia se consuma in mod normal/firesc (pt ei) carne de cal si nu se mai face atata zarva.

Comment

• Originally posted by guestx View Post

Poti calca si in cel facut de cainii cu stapani.
      Mai avem mult pana sa ne civilizam si sa umblam cu punguta dupa noi ca-sa strangem rahatul facut de cainii de companie...
      Stiu asta...eu am lesa speciala cu suport pungute. Majoritatea lasa rahatul acolo..ingrasamant.

Interese=bani...google it, e totul la vedere.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Originally posted by Rac View Post
        Pe strada cu masina ucid sau schilodesc cat de multi pot,fara sa distrug masina !Am schilodit cu masina duzini de caini, unul chiar ieri pe o artera principala din Targu jiu.A sarit in fata masinii la 30-40 km/h,nu am franat deloc si l-am strivit cu rotile de pe partea stanga.
        Felicitari!
        Eu tot acum cateva zile am oprit masina cu avariile puse, intr-o curba destul de periculoasa, pentru ca un puiut de caine, cam cat doi pumni de om, era in drum si nu se misca. Dupa ce am oprit, saracul s-a speriat si a intrat sub masina.
        Mi-au trebuit 2-3 minute sa-l conving sa iasa si sa-l duc in siguranta pe marginea drumului, departe de carosabil.

Comment

• felicitari, viata ta valoreaza mai putin decat a unui caine, poti sa castigi darwin awards linistit.

Comment

• bravo balanele, tu esti ala care la 150km/h pe autostrada pierde masina de sub control ca i-a iesit o veverita in fata ...
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• nu am vazut veverite pe autostrada insa am executat cateva zburatoare de casa sau salbatice, iepuri, o vulpe si o nevastuica. nu am tinut socoteala.
              da cand dai de turma de magari sau de oi...mai fa-le fatalitate alora...sa vezi ce dauna iti iese

Comment

• deja vorbim de animale mari care teoretic nu au cum sa intre pe autostrada, pentru ca le tin la distanta gardurile
                dar cum sa-mi pun eu viata in pericol stand intr-o curba periculoasa in care poate venea un tir cu 80-90 km/h, ca sa treaca un catelus strada (catelus care poate data viitoare cand treci pe acolo iti musca vreun copil)
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• E nu intra...chiar acum 2 ani a murit un sofer pe A1, lovind un cal
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• A precizat ,teoretic.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Chiar si-asa, una e sa lovesti intentionat, alta e sa nu ai de ales.

Comment

...Pe strada cu masina ucid sau schilodesc cat de multi pot,fara sa distrug masina !Am schilodit cu masina duzini de caini, unul chiar ieri pe o artera principala din Targu jiu.A sarit in fata masinii la 30-40 km/h,nu am franat deloc si l-am strivit cu rotile de pe partea stanga...
                        ...si cica suntem rasa suprema...
                        Cand vezi asemenea opinii, nu s-ar spune...
                        "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

..Pe strada cu masina ucid sau schilodesc cat de multi pot,fara sa distrug masina !Am schilodit cu masina duzini de caini, unul chiar ieri pe o artera principala din Targu jiu.A sarit in fata masinii la 30-40 km/h,nu am franat deloc si l-am strivit cu rotile de pe partea stanga...
                          @ Rac Cum ar fi in SUA.... te ataca un caine, te baga in spital.... Cainele e arestat si la proces pledeaza: "Eram in legitima aparare. Agresorul a incercat sa ma omoare de mai multe ori cu masina"

Comment

• Cica vor fi 18 masini cu 4 hingheri de masina, care vor actiona in Bucuresti.
                            O sa le duceti dorul maidanezilor, in curand.

Comment

Cica vor fi 18 masini cu 4 hingheri de masina, care vor actiona in Bucuresti.
                              Asa da.
                              Ce scapa vine colegul si ii schilodeste.
                              "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Cica vor fi 18 masini cu 4 hingheri de masina, care vor actiona in Bucuresti.
                                O sa le duceti dorul maidanezilor, in curand.
                                Mai vedem.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google