MAIDANEZII-o Amenintare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cica vor fi 18 masini cu 4 hingheri de masina, care vor actiona in Bucuresti
    Informatia asta e reala.

O sa le duceti dorul maidanezilor, in curand.
    Asta e doar un pamflet.
    Last edited by mr.K; 9 September 2013, 13:25.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Au mai zis si alta data asa ceva si uite unde s-a ajuns.
      Praf in ochii lumii, mediatizare 2-3 saptamani si pe urma toate "intra in normal".
      "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• Pe cuvant daca nu au ajuns astia sa discute subiectul mai mult ca pe o propaganda electorala, ca ala face, ca ala nu face ...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Nu e prima data cand un copil moare din cauza potailor din strada.Suntem in 2013,nu s-a facut nimic.
          Poate ceva gen drepturile omului,vreun proces la Bruxelles sa miste ceva in tara asta pe aceasta tema.Sper si eu ca omu' de rand!
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Eu am luat un grup de maidanezi si i-am dus in afara orasului.
            Fiecare face cum poate ca sa scape de ei.
            Daca as avea acum copii nici nu mi-as mai bate capul sa-i duc in afara orasului, ci i-as transa direct.

Comment

• Mi-am spart bara intr-un catelus din asta adunat intr-o parcare dintre Gradistea si Moara Vlasiei chiar la intrarea in padure.Cine a oprit acolo nu s-a sfiit sa arunce gunoaie si s-au aciuat caini.Era pe mijlocul soselei spre sensul meu de mers,i-am dat un claxon am incercat sa il evit usor prin dreapta dar s-a hotarat brusc sa se intoarca de unde a venit.L-am lovit cu partea dreapta a barii in zona proiectorului.La 90 km/h nu a avut nici o sansa,dupa asta nu m-am simtit bine.Nici dupa o luna am lovit ditamai dulaul tot cu partea dreapta.De ala chiar nu mi-a parut rau,in fiecare dimineata alerga dupa masina sa ii muste rotile,pana la urma l-am muscat eu cu bara tot in partea dreapta culmea.500 lei bara noua.
              "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Prin 2001-2002 m-am urcat,practic,pe un maidanez cu masina,era o Nova.La momentul ala am zis ca l-am nenorocit,desi disparuse imediat.
                Dupa aproximativ 2 saptamani l-am vazut in fata unui butic de cartier,se intindea de mama focului.Am ramas fara cuvinte.De atunci evit sa-i lovesc,pot aduce pagube serioase si ei nu patesc nimic,doar o anumita categorie de tonaj le fac felul.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Bai, sunteti de coma. Acuma subiectul a ajuns in faza "cum am dat cu masina peste maidanezi" - intamplator sau "din convingere".

Ma intreb cu ar evolua o astfel de discutie despre "pensionarii inutili care fac paguba la buget"... (numai sa puna media tunurile pe un subiect, ca oamenii deja o iau razna)

Acuma vorbind de treaba grava cu maidanezii - e ca daca te musca unul, nu ai unde iti face vaccinul antirabic... decat daca il gasesti tu sa il cumperi si te duci cu el. Inainte (de '89 si inca cativa ani dupa) nu exista sa te duci la centru medical si sa nu-ti faca antirabic. Acuma cica iti fac vaccinul doar daca aduci cainele sa il vada ca are semne de turbare. Pai de unde sa-l iei, ca dupa ce te musca fuge.

Pe mine ma amuza maidanezii... vin latrand... Vorbesc cu ei "ma frumosule, ce-i ma frumosule, ia fi cuminte. Cumiiiiinnnnnnnnteeeeee" si se potolesc. Mai periculos e cand sunt in gasca si se gaseste unul sa latre si sa faca agitatie, ca se asmut toti, dar pana la urma tot cu vorba buna ii linistesc.
                  Last edited by ion_R5; 9 September 2013, 20:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• te invit prin Militari, noapte, eventual sa ai ceva carne in sacosa. pe pariu ca indemnurile tale "nu se mai aud" la fel?

Comment

• nu, nu....nu in militari. nu mai sunt asa rai. au fost cumparati de macelarii de la gorjului.
                      ale dracu potai rod mai multe oase decat un batalion de pensionari.
                      lasa ca se pun aia din piata si pe subiectul asta.
                      gaze de sist, maidanezi, autostrazi...etc.
                      poate le dam viteza odata la maidanezii de parlamentari.

Comment

• Vorbesc cu ei "ma frumosule, ce-i ma frumosule, ia fi cuminte. Cumiiiiinnnnnnnnteeeeee" si se potolesc.

Sper ca ai invatat toti membrii familiei strategia asta.

Comment

• O tuta din showbiz se plangea ca a fost scuipata de cineva pe strada dupa ce a scris un articol in care diviniza cainii (spunea ce fiinte minunate si cat de inteligente sunt ele) si o facea bonlava psihic pe bunica celui mic.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Apropos de bunici, eu am luat-o pe fie-mea de 3 ani din parc, de la joaca, iar soacra-mea nici n-a bagat de seama.
                            Dupa 10 minute m-am dus la ea si am intrebat-o unde e nepoata ei si atunci s-a facut verde-rosu-galben-violet-maro la fata si a inceput sa debiteze prostii.
                            De atunci nu mai sta cu copii.
                            Trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelii.
                            "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• "Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati.
                              Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, dupa ce reprezentantii PDL, PSD si PNL si-au exprimat sustinerea fata de forma legii rezultata de la comisie.
                              Votul final asupra legii urmeaza sa fie dat la ora 12.30, Camera Deputatilor fiind forul decizional asupra acestui proiect.
                              In timpul dezbaterilor, presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a tinut sa precizeze ca nu a fost depusa nicio cerere din partea vreunui ONG pentru a asista la sedinta plenului. Zgonea a spus ca a primit mai multe SMS-uri potrivit carora reprezentanti ai unor ONG-uri ar fi vrut sa asiste la dezbaterile din plen asupra acestei legi, dar nu au depus nicio cerere in acest sens.
                              Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in padocuri."
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eutanasiere este un termen folosit gresit, dar este ales pentru a nu flagela sufletele "iubitorilor de animale" care le iubesc atat de tare incat le lasa in strada. Pe principiul "le iubesc mult, dar acum ce sa fac, sa le iau in casa?!".

"EUTANASÍE s.f. 1. Moarte ușoară, fără suferință. 2. Provocare de către medic a morții unui bolnav incurabil. ♦ Sacrificare prin procedee rapide, nedureroase, a animalelor bolnave care nu mai pot fi vindecate. [Gen. -iei, var. eutanazie s.f. / < fr. euthanasie, cf. gr. euthanasia < eu – bine, thanatos – moarte]."

Termenul corect este "exterminare a unor daunatori".

Ma tin de mult sa spun, dar am tot uitat (probabil ca si varsta isi spune cuvantul).
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google