Credeti Ca va Scapa Huidu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by maestrupiersic View Post
    Astea sunt motive... ba ca soseaua e de vina, ba cauciucurile, ba prostii care au facut linie continua acolo si limita de 30km/h. Helloooo trezirea!! Daca esti vedeta nu inseamna ca faci ce te taie capul ;) ... din contra. Acum se vede clar ce inseamna Romania. Incercati sa-i luati apararea unui nebun practic.. ca ala sanatos nu mai e dupa ce a stat o luna in coma cu capul cusut.

L.E: Sa faca si mai mult... nu doresc asta nimanui doamne fereste... dar daca omori atunci trebuie sa platesti indiferent cine esti.
    tocmai ca daca citeai vedeai ca am spus ca el e de vina. de ce e de vina?! pt ca a depasit pe linie continua si in curba. deci are de-a face si soseaua. daca era drum drept si eventual cu 2 benzi pe sens..normal ca nu se intampla!! ce vbesti tu acolo?! ce nebunie? vba cuiva de aici: multi figuranti cu scule de masini si li se rupe. deh...merc ml ar trebui sa ne reprofilam pe hummer. in logan, slabe sanse..

Originally posted by mar1u5 View Post
    in primul rand...Doamne Fereste pe toata lumea de asemenea necazuri...vad ca toata lumea se leaga de cauciucuri...treziti-va fratilor la realitate doar nu cauciucu se duce pe unde vrea el sau isi ia viteza singur tot din talpa noastra si din mainile noastre calca pe unde il ducem noi si cu ce viteza vrem...
    ca sa faci asemenea chestie trebuie sa fi nebun clar...si sa nu gandesti...oameni aia care stateau in coloana doar nu stateau de nebuni...
    asta inseamna smecheria unora ca ei ai masini tari si ca ei pot sa faca ce vor...din pacate smecheria se mai si plateste...in acest caz se plateste rau de tot...din pacate
    ba nu se va plati deloc tocmai despre asta e vorba. ce-a patit nevasta lui paunescu care a omorat 3 oameni dintr-o familie de 4? mama, tata si o fetita iar cealalta fetita a ramas fara familie in 2 min. siii?! ce i-au facut?! era sa zic ...

Originally posted by ALO68 View Post
    Binezis si as mai adauga ca...soseaua e pentru noi toti nu doar pentru unii...altii....
    aveti dreptate amandoi dar sunteti si naivi. imi place motto-ul tau. am dormit si o sa mai dormim pt ca nu avem de ales. asta e tara celor cu bani..si multi. restul isi merita soarta., din pacate. nu mai fiti naivi sa credeti ca se va intampla ceva. si sincer daca e cineva de bagat in puscarie , e cel din giurgiu de care pomenea cel ce-a deschis thread-ul. cum spunea fof, fac pariu ca toti ati facut la un moment dat, idiotenii dar ati fost norocosi sa nu se intample nimic. acum suntem toti maica tereza cand vbiti aici numai de liniute si curse pe sosea?!
    Last edited by B997NDL; 16 October 2011, 20:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Site-ul de stiri locale publica numele victimelor accidentului de duminica.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

In acel Logan putea fi oricare dintre noi.
        "Te duci linistit cu familia in vizita la bunici.Toata lumea este binedispusa.Nimeni nu isi da seama de tragedia care va urma.Te uiti pe geam,parca toti iti zambesc.Vezi copii jucandu-se,doi catei simpatici,asculti melodia preferata si conduci.Peisajul este din poveste.Ajungi la semafor,ambuteiaj ,colegii de trafic claxoneaza insa tu de data asta esti calm,binedispus ,te bucuri de viata,iti place sa conduci si nu vei lasa nimic sa iti strice asta.Parca totul este perfect astazi,atmosfera din masina este una pozitiva,ai tai planuiesc vacanta de Craciun si asteapta nerabdatori sarbatorile de iarna.De data asta nu te grabesti,nu ai motive,nu ai de ce sa treci repede prin viata,sa il depasesti pe cel din fata,mergi linistit uitandu-te pe geam.Ajungi la o trecere de pietoni.Un barbat cu 2 copii asteapta.Cedezi trecerea,el se uita la tine cu o privire recunoscatoare si iti multumeste.De mult nu ai mai vazut un asa gest.Pleci incet ,astazi nu e nicio graba.Un domn asteapta sa iasa cu masina din parcare.Il lasi sa iasa.Iti face semn cu mana,dupa care 2 avarii scurte.Esti fericit.
        Si totul se spulbera intr-o fractiune de secunda cand vezi o masina pe contrasens.Unde ai gresit?Daca nu ai fi oprit la trecerea de pietoni,daca nu l-ai fi lasat pe acel domn sa iasa din parcare,daca prindeai verde la acel semafor,daca l-ai fi depasit pe cel din fata ta,poate nu ai fi ajuns aici.
        Nu mai e timp de ganduri,nici de regrete.Inchizi ochii si astepti..."
        sigpic

Comment

Frumos spus @Pacco ,si cu inchisoare si fara tot te va urmari gandul ca ai crutat 2 vieti si pe a treia ai distrus-o pe viata ( se vb de ceva la coloana ) asta nu o poti ocolii cat de smecher ai fii.
          sigpic

Comment

Eu alaturi de parintii mei si inca doi prieteni (frate si sora) era sa murim exact in acelasi fel doar ca la o viteza mult mai mare. S-a intamplat cred ca prin 2004. Mergeam spre Eforie Nord iar un dement venea chiar pe contrasens tot cu un jeep. Tata l-a vazut din timp dar a crezut ca se da la o parte, insa nu a fost asa... a trecut la jumatate de metru pe langa masina noastra asta numai dupa ce tata a tras intr-o fractiune de secunda de volan.

Comment

stiu zona in care a comis-o..a depasit pe linie continua si stia la ce se expune..sa terminam cu "saracul" si ca e "urmarit de ghinion"..oricare putea fi in acel logan spulberat de ML..
              basma curata nu va scapa..daca nu va face puscarie ,cariera sa da om de televiziune este terminata...si nimeni in lumea asta nu mai are curajul sa apara la tv dupa ce scapa de puscarie dupa un accident atat de evident..
              oricum..ceea ce a facut este regretabil..dar nu se poate scuza cu absolut nimic..plus de asta cu ceva timp in ura tot in aceeasi curba i-a fost ridicat permisul pentru depasire pe linie continua..
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

gunoiu asta pe langa faptu ca era sa se mierleasca anu trecut la sky, a fost o leguma o perioada buna de timp, anu trecut ia luat permisu tot pentru linie continua in aceeasi zona, mai e si cu familia in masina, lui ii trebuie depasiri in curba? ori o ramas cu sechele ori nu e constient! pacat de oamenii aia, putea fi oricare dintre noi. la puscarie cu el sau poate era mai bine sa fi murit in copacu ala
                Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Originally posted by nairod View Post
                  stiu zona in care a comis-o..a depasit pe linie continua si stia la ce se expune..sa terminam cu "saracul" si ca e "urmarit de ghinion"..oricare putea fi in acel logan spulberat de ML..
                  basma curata nu va scapa..daca nu va face puscarie ,cariera sa da om de televiziune este terminata...si nimeni in lumea asta nu mai are curajul sa apara la tv dupa ce scapa de puscarie dupa un accident atat de evident..
                  oricum..ceea ce a facut este regretabil..dar nu se poate scuza cu absolut nimic..plus de asta cu ceva timp in ura tot in aceeasi curba i-a fost ridicat permisul pentru depasire pe linie continua..
                  S-a dus demult cu rusinea de a mai aparea la tv dupa o fapta rusinoasa , acum o sa faca o ( vezi doamne conferinta de presa ) unde isi va ara regrete alea mari de om fara toate tiglele pe casa si gata. Ce sa intamplat ceva ..??
                  sigpic

Comment

alesii nostrii iubiti cum de au curaj sa iasa la tv tot timpu ? fara nicio jena ...
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

acum o zi il lingeati in coor pt emisiune, acum e un gunoi...oricine putea fi in ml, oricine in logan. accidente de-astea se intampla zilnic si toti o comitem uneori, mai grav sau mai putin grav. eu i-as lasa sa vorbeasca pe aia care au sute de mii de km la bord fara accident, excluzand si accidentul din vina altuia, pt ca daca mergi legal, poti evita. e vreunu' pe-aici? n-as crede...
                      acum cateva minute am auzit la tv o declaratie, a unuia care cica ar fi fost in spatele loganului, pai loganul tocmai l-a depasit, deci nu mergea nici ala relaxat si legal, hiudu probabail ca venea tare, dar, tot din spusele acelui martor, nu era voarba de depasire, nici de derapaj. pur si simplu ml-ul a trecut linia pe contrasens si a lovit loganul. un alta aspect, pe care l-am remarcat personal, masinile nu par a fi fost lovite perfect frontal, ci colt-colt, inspre usa soferului in cazul loganului.
                      Last edited by Seba; 16 October 2011, 22:33.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

[QUOTE=Seba;1084019]acum o zi il lingeati in coor pt emisiune, acum e un gunoi...

Ma gandesc ca la mine faci referire: tin sa te anunt ca nu cred ca m-am uitat de 3 ori in viata mea la emisiunea lor si nici kiss fm nu ascult! Si el si gainusa imi sunt la fel de antipatici!
                        Last edited by pervert_dory; 16 October 2011, 22:49.
                        Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Inseamna ca daca nu depasea s-au derapa ceva nu prea e de bine in cazul asta ori se trage de la accident ori era neatent , ca de normal nu cred ca mergea pe contrasens .

Din cate am auzit ca pe acel sector de drum era restrictie de 30 km\h , automat ca si loganul avea viteza regulamentara depasita mai ales daca depasea .
                          sigpic

Comment

dory, nu neaparat la tine ma refer, mai toti avem tendinta sa criticam, mai ales cand e vorba de persoane publice. eu zic ca daca era un celebru anonim in ml, stirea asta trecea neobservata de moralisti.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Seba View Post
                              excluzand si accidentul din vina altuia, pt ca daca mergi legal, poti evita. e vreunu' pe-aici? n-as crede...
                              nu ma numar printre cei ce ai zis tu, dar te pot contrazice, nu intotdeauna poti evita. Uita-te ce inconstienti merg pe strazi, presupun ca ai experienta destula si iti dai seama ..

In alta ordine de idei, din pacat , Huidu se afla printre smecherasii cu mertz ( in opinia mea ) .. si tot pentru tine Seba, ziceai ca loganul mergea tare, ca a zis nu stiu ce martor, pai si la tv a sunat cienva si a zis ca stie masina, a fost botita bara din spate din nu stiu ce cauza ( vina fiind a lui Huidu ) .. Oricum eu cred ca va scapa, desi personal i-as da maxim puscarie .
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

la o masina rasturnata improbabil sa nu se vada urme pe bara spate, doar n-o fi plutin prin aer loganul si-o aterizat pe plafon.
                                in alta ordine de idei, nu-i iau aprarea lui huidu, vorbesc prin prisma aluia care a rasturnat masina dar am si fost lovit din vina altuia. daca ar fi doar situatii in care n-ai ava ce sa mai faci, numarul accidentelor ar fi totusi mai mic, iar numarul victimelor si mai mic. de cate ori n-ai vazut pe cineva ca da sa iasa dintr-o strada laterala sau ca incearca sa iasa din coloana si i-ai zis in gand "stai acolo", dar n-ai redus de absolut de fiecare data? mi se pare si normal sa nu calci frana de fiecare data cand unul schiteaza o miscare de 10cm cu masina pe directia ta, dar pana la urma ar fi o varianta de luat in calcul, nu?
                                raman la parerea ca daca nu era o persoana publica in mertan, nu era tot tam-tam-ul asta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google