Credeti Ca va Scapa Huidu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.
    Pacat de acei oameni nevinovati,care au murit.
    Sa speram ca se va rezolva intr-un fel sau altul.
    Din ce spun la tv,nu avea permisul suspendat din urma accidentului avut in austria.Recuperarea se facea,dar incet si sigur.
    Acum ramane de stabilit.Dar cred ca va scapa cu suspendare.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Aici : http://webtv.realitatea.net/actual/s...tr-un-accident

Si aici : http://www.mondonews.ro/Accident-Hui...+id-42094.html

Se poate vedea loganul cu pricina .
      sigpic

Comment

limita de viteza pe acel sector de drum este de 30km/h si este linie continua .

Comment

probabil ca intr-adevar va lua 2-3 ani cu suspendare.. desi sincer eu i-as baga la puscarie pe toti care fac asa. am observat la tv ca avea linie continua cam pe toata soseaua plus semne de curba periculoasa. de ce sa nu execute?! daca era unul dintre noi si murea nevinovat pt ca un nesimtit cu un merc gl (asta mi s-a parut ca avea) face depasiri de neam prost?! la parnaie cu el... mai ales ca nu inteleg cine l-a mai lasat sa conduca dupa ce a fost leguma. la prelungire faci examen medical dar in situatia asta nu??!

Originally posted by felix. m View Post
          E si "normal " sa scape doar traieste in Romania , tara tuturor posibilitatilor .

Gheorge de la tara face inchisoare ca a furat o vaca si altii i-au in cel mai rau caz cu suspendare ca au omorat vieti omenesti .
          linie continua, curba periculoasa, el depaseste... cine crezi tu ca ar fi vinovat?! si sigur nu mergea incet. mereu sunt vinovati mortii?!?!
          Last edited by B997NDL; 16 October 2011, 16:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cand esti V.I.P nu ai nevoie + ca a facut asta pentru ca era in Romania ...daca era undeva in afara fi sigur ca ar fi respectat legea
            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
            sigpic

Comment

in ce sens va scapa? d epuscarie? probabail ca da, fiind, din cate stiu, primul lui accident in care are victime. accidentul de la ski, daca e asa cum zice xp, ca trebuia sa invete sa vorbeasca, are ca urmare si faptul ca acum, tot din auzite, ar mai fi sub medicatie. in acest caz probabil doctorii nu trebuiau sa-i dea voie sa conduca masina. unchiului meu i s-a retras dpretul de a conduce macar 6luni-1 an dupa un accident cerebral, desi omul mergea, vorbea, nu avea pierderi de contact cu lumea exterioara. pur si implu medicul a spus ca o perioada sa nu conduca.
              deci, discutabila situatie. ar trebui in prima faza sa-si faca datoria militia si procuratura, medicina legala si abia apoi se pot emite pareri.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by ParuLuScorilo View Post
                Vad ca nimeni nu isi pune problema vinovatiei, toata lumea (inclusiv la TV) pleaca de la ideea ca vina este numai de partea lui Huidu. Sunteti absolut convinsi? Cunoaste cineva cealalta persoana, ca doar era loganist, din Brasov (Dumnezeu sa-l ierte). Numarul masinii poate spune ceva despre un om.
                era pentru tine raspunsul de mai sus dar din viteza am dat click aiurea. scuze!

Comment

Sunt multi oameni mai bolnavi ca Huidu si conduc masini fara nici o restrictie. Este vina lui clar, dar toti suntem soferi, toti am apasat pedala de accelaratie mai tare decat era cazul in unele momente. Aici se vede diferenta intre cauciucuri de vara vs cauciucuri de iarna. Tinand cont ca drumul era umed si ningea usor, temperatura a fost de 2-3 grade, cu cauciucuri de iarna eu zic ca nu se intampla accidentul.
                  niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

In conditiile in care s-a intamplat regretabilul accident, problema anvelopelor este a 14-a speta. Nu ai ce cauta in depasire pe un drum limitat la 30 km/h, in curba, incalcand linia continua. Nu cred ca e cineva pe forumul asta care sa nu mai fi comis cate o "scapare" DAR unele greseli nu sunt scuzabile, mai ales cand omori oameni. De faptul ca era cu familia in masina, nici nu mai are rost sa aduc aminte.
                    Nu judec pe nimeni dar fiecare trebuie sa suporte consecintele.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by dani p View Post
                      Sunt multi oameni mai bolnavi ca Huidu si conduc masini fara nici o restrictie. Este vina lui clar, dar toti suntem soferi, toti am apasat pedala de accelaratie mai tare decat era cazul in unele momente. Aici se vede diferenta intre cauciucuri de vara vs cauciucuri de iarna. Tinand cont ca drumul era umed si ningea usor, temperatura a fost de 2-3 grade, cu cauciucuri de iarna eu zic ca nu se intampla accidentul.
                      Nu te supara dar problema cauciucurilor a devenit o problema nationala..In cazul de fata aceasta problema ramane undeva in asteptare pana sa fie dezbatuta.
                      Problema e ca drumul e cu o banda pe sens,linie continuua,reducerea vitezei,toate aceste lucruri se stiu pentru cei ce circula pe DN1...
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

acum un an exact in aceiasi zona, 1 km +/- a avut permisul suspendat pentru viteza excesiva si depasire pe linie continua

fratilor ce va apucat cu gumele de iarna ? facem un scop in viata din asta ? cred ca unii au luat supradoze puternice de Realitatea si Antena 3. nu pot sa cred ca la fiecare colt de boc in bucurestiul asta se discuta gumele de iarna... suntem demni de mila
                        Last edited by alessandro; 16 October 2011, 18:26.

Comment

Exact ce spuneam...cei ce cunosc drumul stiu despre aceste restrictii

Comment

La ce iti trebuie gume de iarna pe acolo ca eu vad ca e ud... nu e polei.

Comment

Asta se cheama "isteria cauciucurilor".
                              Last edited by Seba; 16 October 2011, 22:20.

Comment

Nu trebuie sa fie neaparat polei. La temperaturi mai mici de 7 grade gumele de iarna fac mult mai bine treaba decat cele de vara. Intradevar nu a redus viteza la 30 km/h cat era restrictia, avea sa zicem 50 km/h, dar cu asemenea masina greu derapezi la viteza aia daca ai aderenta buna.
                                niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google