Credeti Ca va Scapa Huidu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bre, las-o dracu ca macane! Cine se apuca sa faca depasiri cu NUMAI 50 km/h? Ai vazut cum arata Loganul? Mercedesul ML l-ai vazut? Ambele sunt daune totale. Ala daca nu avea 100 km/h in timpul impactului sa-mi ziceti "cutzu".
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

50 km/h?? Pai daca avea atat sa fii sigur ca loganul ala nu se rasturna si poate printr-o minune scapau cei doi.

Comment

N-avea 100km dar si 50 era deajuns intr-un impact frontal. Cine a trecut stie despre ce e vb. Banuiesc ca avea undeva in jur de 65km-80km/h maxim. Eu la 50km/h, impact frontal.......eram mai varza decat cei din ML, chiar si cu centurile puse....
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by dani p View Post
          Nu trebuie sa fie neaparat polei. La temperaturi mai mici de 7 grade gumele de iarna fac mult mai bine treaba decat cele de vara. Intradevar nu a redus viteza la 30 km/h cat era restrictia, avea sa zicem 50 km/h, dar cu asemenea masina greu derapezi la viteza aia daca ai aderenta buna.
          Nu te supara dar n-are nicio legatura accidentul cu ce sustii tu...soseaua e umeda,apa curge nu e inghetata(apa).... Viteza si "figurile" lui de vedeta costa...
          O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

ba are si asta pt ca pe temperaturi scazute cauciucurile de vara la care preponderent e cauciucul sintetic, se intaresc si nu mai asigura aderenta. se comporta ca pantofii tai de nunta cand erau noi si cu talpa de piele, aluneci de nu te vezi. in timp la cele de iarna sa baga mult mai mult latex (cauciuc natural) care nu se intareste la temperaturi scazute si deci are aderenta in continuare.
            Last edited by Seba; 16 October 2011, 22:21.

Comment

Va rog sa reveniti la subiect. Nu anvelopele s-au apucat de capul lor sa depaseasca anapoda si sa nu se respecte regulile de circulatie.

Comment

Originally posted by ALO68 View Post
                Nu te supara dar n-are nicio legatura accidentul cu ce sustii tu...soseaua e umeda,apa curge nu e inghetata(apa).... Viteza si "figurile" lui de vedeta costa...
                si a distrus viata lui, sotiei, copiilor, familiei, a celor care au murit si familiilor lor. pentru ca el e jmecher cu ML. de cate ori am fot pe drumul ala ( peste 50 ori ) nu mi a fost dat sa nu vad un cocalar care se crede pilot de raliu.

Comment

Astea sunt motive... ba ca soseaua e de vina, ba cauciucurile, ba prostii care au facut linie continua acolo si limita de 30km/h. Helloooo trezirea!! Daca esti vedeta nu inseamna ca faci ce te taie capul ;) ... din contra. Acum se vede clar ce inseamna Romania. Incercati sa-i luati apararea unui nebun practic.. ca ala sanatos nu mai e dupa ce a stat o luna in coma cu capul cusut.

L.E: Sa faca si mai mult... nu doresc asta nimanui doamne fereste... dar daca omori atunci trebuie sa platesti indiferent cine esti.
                  Last edited by maestrupiersic; 16 October 2011, 19:19.

Comment

Acum spuneau la stiri ca risca 10 ani de inchisoare.....si daca moare si cel de-al treilea cred...nici nu vreau sa ma gandesc
                    Asta vroiam sa spun si eu..cine l-a declarat sanatos dupa acel accident si cine i-a dat voie sa conduca,daca el nu era tot"acasa"
                    La emisiunile lui avea o privire ciudata...
                    Last edited by ALO68; 16 October 2011, 19:19.

Comment

e vedeta da nu e vreun cap incoronat ca sa scape. pedeapsa va primi. macar de am invata cu totii ceva din asta si anume ca soseaua nu e pista de concurs. pacat ca mor oameni si noi tot credem ca anvelopele sunt de vina
                      Last edited by alessandro; 16 October 2011, 19:25.

Comment

Binezis si as mai adauga ca...soseaua e pentru noi toti nu doar pentru unii...altii....

Comment

O s-o lalaie in procese pana scapa la "mustata" cu o sentinta de inchisoare cu suspendare. Asta e tara, astea sunt legile...unii mai egali decat altii.

Comment

Originally posted by maestrupiersic View Post
                            Astea sunt motive... ba ca soseaua e de vina, ba cauciucurile, ba prostii care au facut linie continua acolo si limita de 30km/h. Helloooo trezirea!! Daca esti vedeta nu inseamna ca faci ce te taie capul ;) ... din contra. Acum se vede clar ce inseamna Romania. Incercati sa-i luati apararea unui nebun practic.. ca ala sanatos nu mai e dupa ce a stat o luna in coma cu capul cusut.

L.E: Sa faca si mai mult... nu doresc asta nimanui doamne fereste... dar daca omori atunci trebuie sa platesti indiferent cine esti.
                            nu numai vedetele fac prostii tinere , vorba lui DarkSide , toti am facut ilegalitati , dar din fericire nu am avut astfel de intamplari.

Comment

in tara in care magistratii primesc "cadou" garoafe in cutii de argint nu ma mira nimic. da pedeapsa la care m am referit este clar suspendarea. cu crimele tot ramane

Comment

in primul rand...Doamne Fereste pe toata lumea de asemenea necazuri...vad ca toata lumea se leaga de cauciucuri...treziti-va fratilor la realitate doar nu cauciucu se duce pe unde vrea el sau isi ia viteza singur tot din talpa noastra si din mainile noastre calca pe unde il ducem noi si cu ce viteza vrem...
                                ca sa faci asemenea chestie trebuie sa fi nebun clar...si sa nu gandesti...oameni aia care stateau in coloana doar nu stateau de nebuni...
                                asta inseamna smecheria unora ca ei ai masini tari si ca ei pot sa faca ce vor...din pacate smecheria se mai si plateste...in acest caz se plateste rau de tot...din pacate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google