Credeti Ca va Scapa Huidu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N-ajunge. Chiar si fara suspendare. Trebuie pus intr-un Logan si unul sa intre cu un ML in el.

Comment

• mai da-l in balarii de rahat pansat, m-am saturat de cate probleme a facut peste tot, una e sa faci o emisiune de satira si alta e sa fi un jegos ordinar plin de tine de nici mirosu de caca nu-ti ajunge la nas ...
      le merita pe toate care le primeste la randu-i de la viata ...
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• LA PUSCARIE cu figurantu asta.
        @mumus... mare dreptate ai

Comment

• Da, deja stirea a devenit o manea...oamenii aia au murit si pe jurnalisti ii preocupa ca a tras bona o beshina si ca oare era pe felie cu huidu sau oare copiii vor visa urat la noapte, vechea poveste si cliseu cu micutii.
          Si mai e o imbecilitate discutata pe la tv...cica dom'ne aia daca nu erau in logan mai traiau.
          Asa se pune acum problema ?
          Adica noi astia cu dacii sa ne punem dreq streangu de gat ca oricum crapam cand intra un imbecil cu locomotiva in noi.
          Poate ca mai traiau in alta masina (slabe sanse), dar la fel, poate erau desfigurati si paralizati pe viata.
          Dar daca in loc de logan era o cisterna d'aia plina cu benzina sau ceva ?
          Si se lasa cu explozii in lant si cutare, de vedeai din cosmos cu satelitu' ditamai ciuperca pe teritoriul romaniei...incepeau agenturile sa se panicheze ca a inviat ben ladin si a dat vreo ghiulea ceva si cand colo era "decat" huidu la volan, teroristul planetei.
          Keyboard error or no keyboard present.
          Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• Pedeapsa cu moartea ar fi prea usor pentru un rahat. Sa putrezeasca in puscarie!!

Comment

• Originally posted by GGI78 View Post
              LA PUSCARIE cu figurantu asta.
              @mumus... mare dreptate ai
              Figurantul asta a lasat ceva in urma lui.
              Figurantul a adus zambetul pe buzele a mii de oameni.
              Figurantul este unul din oamenii inteligenti din Romania.
              A gresit si va fi judecat.
              Cu riscul de a ma repeta spun sa-i lasam "sa arunce cu pietre pe cei fara greseala".
              Nu inteleg atitudinea oamenilor care fac afirmatii de genul celor de mai sus. Este posibi sa faca un accident cu victime si una din persoanele apropiate voua (frate, sora, mama, tata, iubita, sotie, copil etc) in situatiile respective veti gandi la fel?!
              indiferent de ce o sa-mi raspundeti toata lumea stie care e raspunsul la aceasta intrebare.

Ideea e ca a gresit si va fi judecat de instantele din Romania...
              Regret ca s-a intamplat accidentul asta la fel cum regret fiecare accident cu victime care se intampla.
              My ride

Comment

• Cineva spunea ca ce s-a intamplat ieri, este asemanator cu ce s-a intamplat la Giurgiu. Eh, nu e chiar asa.
                La Giurgiu a fost vorba de o lovitura cauzatoare de moarte, adica, Butoane ala s-a dus si l-a lovit pe american, cu intentia de a-i face rau (din ce alte motive poti lovi un om?), iar evenimentul produs ieri pe DN1 este un accident.

Conform definitiei, omorul din culpa, din punct de vedere al vinovatiei, se defineste cam asa "Culpa este atitudinea psihica a faptuitorului care prevede rezultatului faptei sale dar nu-l accepta, considerand fara temei ca nu se va produce, ori nu prevede rezultatului faptei sale desi putea si trebuia sa-l prevada".

In cazul de fata, cercetarile facute de politie, vor stabili in ce masura este de vina Huidu pentru producerea accidentului si care este contributia lui la moartea celor 3 aflati in Logan. Cu alte cuvinte, se va stabili "ce-ar fi fost daca ar fi fost si daca n-ar fi fost" (ex. daca aia din Logan purau centurile de siguranta, daca Loganul avea farurile aprinse, daca soferul din Logan consumase bauturi alcoolice, etc).

Asadar si prin urmare, sunt multi factori care vor fi luati in seama la stabilirea sentintei de catre judecatori.

Ce ma deranjeaza cel mai mult din tot ce s-a postat pana acum, este ca unii o ard pe thread-uri (liniute, curse) cu 140 km/h pe serpentine si cum merg ei noaptea cu 180 km/h (minim) pe DN-uri, iar aici o dau cu "vai, Huidu este un nenorocit cu ML, e jmecher cu 3 de "jm" si trebuie sa se duca la puscarie".
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• din pacate ati inceput sa nu va spuneti punctul de vedere intr`un mod civilizat , asa ca la urmatoarea iesire in decor inchidem tarlaua ca nu are rost .
                  Oricum drept e sa lasati instanta de judecata sa hotarasca si expertizele . Cum zicea cineva aici , sunt o gramada de factori care vor fi luati in calcul , la o adica se poate sa il scoata vinovat si pe soferul loganului intr`o anumita proportie , cum ar fi viteza peste limita admisa etc . In expertiza va aparea ca accidentul putea fi evitat daca ... soferul loganului avea 30 km/h si nu 90-100 cat avea .Sunt multi factori care vor iesi la iveala in urma expertizei si pe care instantele de judecata vor judeca cum vor considera ele si in functie de ce zic expertii .Din pacate intratul pe contrasens nu il exonereaza din cate stiu eu pe celalalt participant la trafic , la fel si daca dai peste un bou care nu era pe trecerea de pietoni si tu in loc de 50 la ora in oras aveai 100 la ora , iar in expertiza scrie clar ... accidentul putea fi evitat daca soferul autovehicului avea maxim 60 km/h ,asadar te baga in puscarie din cauza la un prost care traverseaza neregulamentar .
                  Nu-i iau apararea la Huidu , a fost un gest cretin din partea lui ,dar nu suntem noi in masura sa judecam , in fond si la urma urmei sunt nspe mii de moduri prin care poate iesi nevinovat sau mai putin sifonat din treaba asta si nu avem noi ce sa ii facem ,dar prin faptul ca "huiduim" si injuram ca la usa cortului nu dam dovada de nimic si nici nu rezolvam nimic .
                  Last edited by Cristi_Xp; 17 October 2011, 16:55.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• sa vada daca soferul loganului a consumat bauturi alcoolice?? dc? ca trebuie sa opreasc pe dreapta sa ii dea prioritate lui??? asa era sa mor alaturi de familia mea acum 5 ani in Onesti cand din sensul opus a iesit un fraier cu un bmw ... daca tata nu tragea dreapta si urca pe trotuar eram mai mult ca sigur morti cu totii ca avea viteza naprasnica ....

si simularea zice totul .... http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...ccidentul.html
                    Last edited by BeYh3m; 17 October 2011, 16:48. Reason: adaugare
                    sigpic
                    Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• citeste ce am scris ... si o sa vezi ca va conta si daca a consumat bauturi . Iti dai seama ca totul conteaza si se va stabili in ce masura fiecare conducator e vinovat in functie de asta si pedeapsa . Va asigur eu ca daca loganul mergea cu 30 la ora,cat era limita in zona respectiva , putea trage in boscheti si opri in siguranta fara sa pateasca nimeni nimic .
                      De aia la niciun accident cu victime , nu vine niciun politist sa zica da frate...ala a fost vinovat sau alalalalt ,plus ca e prea devreme sa se pronunte.. Ei strang doar probe, fac expertize , instanta de judecata hotaraste ce si cum .
                      Last edited by Cristi_Xp; 17 October 2011, 17:08.
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• sunt de parere ca se puteau scrie 6 pagini intr o zi pentru o cauza mai nobila. ne consumam timpul si energia sa discutam soarta unui cocalar inconstient care pana acum o saptamana arata cu degetul uite cocalarii si facea mare caterinca de ei, doar ca la volan era si el unul dintre ei se pare

p.s. loganu avea si ala viteza. tocmai terminase o depasire si se estimeaza viteza sa la circa 70 80 kmh
                        Last edited by alessandro; 17 October 2011, 17:10.

Comment

• Colegule, s-au scris 6 pagini, dar partea cea mai buna ar fi ca toti sa invatam ceva din greseala lu' Huidu.
                          Daca tu crezi ca tot ce s-a vorbit aici a fost doar pentru a-l baga pe Huidu la puscarie sau pentru a-l scapa pe Huidu de puscarie, atunci n-am rezolvat nimic.

Ce a facut Huidu, cu siguranta este de condamnat, dar ar fi bine daca am putea extinde cumva aria de gandire si daca ne-am gandi de doua ori inainte sa facem mizerii in trafic.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• @Sebi_NT
                            Figurantul asta a lasat ceva in urma lui = 3 morti
                            Figurantul a adus zambetul pe buzele a mii de oameni = durere in familiile celor 3
                            Figurantul este unul din oamenii inteligenti din Romania = se vede cat de inteligent a fost

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                              Colegule, s-au scris 6 pagini, dar partea cea mai buna ar fi ca toti sa invatam ceva din greseala lu' Huidu.
                              Daca tu crezi ca tot ce s-a vorbit aici a fost doar pentru a-l baga pe Huidu la puscarie sau pentru a-l scapa pe Huidu de puscarie, atunci n-am rezolvat nimic.

Ce a facut Huidu, cu siguranta este de condamnat, dar ar fi bine daca am putea extinde cumva aria de gandire si daca ne-am gandi de doua ori inainte sa facem mizerii in trafic.
                              daca tu crezi ca cineva a invarat ceva ... asa sa fie. eu mi s convins ca nimeni nu si va schimba comportamentul rutier datorita celor 6 pagini scrise aici.

Comment

• Originally posted by madi View Post
                                Uite video de la protv, macar la asta sunt buni.http://stirileprotv.ro/socant/video-...ban-huidu.html
                                Imaginile prezentate aici sunt mult, mult mai blande pe langa ceea ce ni se prezinta noua(prin natura serviciului) din diverse accidente rutiere cu imagini si filme neprelucrate. Prima senzatie e ca aproape nici nu mai ai curaj sa te urci la volan(de fapt prima senzatie e alta in cazul in care nu ai stomacul destul de tare) dupa ce vezi asemenea orori, acum ce vreau sa spun cu asta este faptul ca de cate ori as incerca o cat de mica si usoara imprudenta la volan imi revin acele imagini in fata si-mi spun ca nu e bine si nu trebuie sa procedez asa. Multi oameni nu constientizeaza urmarile ce pot sa aibe loc datorita imprudentei lor si deaceea se intampla asemenea accidente cu urmari deosebit de grave.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google