Credeti Ca va Scapa Huidu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am citit ce s-a tot scris pe aici. Unii sunt mult prea acizi la adresa lui Huidu: nici sa i se doreasca moartea, sa fim seriosi. A fost teribilism la volan si statutul de "vedeta", careia nu i se poate imputa nimic, in gandirea lui. Totusi, sa gonesti cu masina in halul ala cu toata familia in masina, asta mi se pare cea mai mare iresponsabilitate posibila. Ca a omorat trei oameni, va trebui sa plateasca, desi sunt de acord cu majoritatea de aici; va lua cu suspendare, vezi cazul Paunescu.
    Eu stau acum si ma intreb: oare va mai avea curajul si tupeul sa apara la Cronica si sa mai faca misto de altii in conditiile date???? Cei de la Prima vor fi chiar asa imbecili incat sa nu se gandeasca ca i s-a stricat imaginea si nu mai trebuie sa prezinte emisiuni de pamflet???
    Faptul este consumat si acum sa asteptam sa vedem ce se va solutiona si sa nu ne mai batem noi asa tare capul cu el, caci destul le avem noi pe ale noastre.
    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• parca il vad cum facea caterinca de cocalarii de dorobanti cu jeepane. se pare ca nu e cu nimic mai presus

Comment

• Totusi sa nu-i sarim in cap chiar asa oricui i se poate intampla. Si pe forum aici cred ca sunt destui care fac smecherii prin trafic, poate unii care dezbat pe aici acest subiect chiar ei sa faca asa ceva in trafic dar e mai usor sa aruncam cu bolovani. Haideti sa nu mai criticam, fiecare om are o cruce de dus si nu avem dreptul sa judecam pe nimeni. Intreadevar a distrus familia, imi pare nespus de rau dar asta e nu se mai poate face nimic.
        Credeti ca lui nu-i pare rau ? Credeti ca el mai doarme linistit noaptea chiar daca ii da cu suspendare sau alte cele va spun eu ca Huidu nu mai este om, psihic e terminat

Dumnezeu sa-i ierte pe cei decedati!
        Last edited by Christnacht; 17 October 2011, 18:03.
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• exact , se poate intampla oricarui prost care depaseste in curba fara vizibilitate

Sper sa nu scape asa usor , vorba unora dintre voi , sunt unii care fura o gaina de la vecinu ca numai au ce manca fac inchisoare , si altii care fura / omoara scapa usor

Comment

• Putini oameni sunt aceia care atunci cand fac referire la un lucru acel lucru sa nu il faca si ei . Faptu e consumat si orcat de bine ar iesi din treaba asta si fara suspendare , constinta ca a luat 3 vieti nu se va duce niciodata .
            sigpic

Comment

• se poate face din el un exemplu relativ usor. este opersoana publica al carei destin poate fi urmarit relativ usor, de catre toti cetatenii. ma refer la faptul ca intrand in parnaie in maxim 10 minute il arata la Realitatea incatusat cum il baga in celula si il vede norodul. si probabil ca aratandu l in celula la Realitatea unii chiar vor invata ceva ca doar iRealitatea formeaza mentalitatea romanilor in ultimii ani.

nu doresc nimanui asa ceva. legea pedepseste, Dumnezeu va face dreptate.

acum vad pe Realitatea ca Loganu a fost depunctat pentru pentru lipsa martorilor centurii de siguranta
              Last edited by alessandro; 17 October 2011, 18:20.

Comment

• Faptul este consumat. Trei oameni au murit, alti 4 sau cati erau in ML sunt traumatizati atat fizic cat mai ales psihic. In primul rand vinovat pentru accidente este statul, cat timp vom avea astfel de drumuri se va depasi pe contrasens. Avem nevoie de autostrazi, avem nevoie de legi mai stricte, avem nevoie de testari mult mai in amanunt, se acorda prea usor permisul, avem nevoie de testari psihologice, locomotorii ale soferilor odata la macar 5 ani. Huidu era terminat in urma accidentului de la ski, abia mai lega 3 cuvinte, se comporta ciudat, in mod clar are o problema, a ramas cu sechele! De ce mai conduce? De ce nu i-au suspendat permisul, sotia lui de ce la lasat la volan?? Puscarie sunt sigur ca nu va face, doar traim in Romania! Posibil vor ancheta 1-2 medici pentru ca vezi Doamne nu i-au taiat dreptul de a conduce. E o perioada ingrozitoare in viata lui, viata asta este tare, tare ciudata! Dumnezeu sa-i ierte pe cei decedati si mai multa minte tuturor participantilor la trafic. Chiar ma gandeam astazi....oare chiar merita o astfel de depasire? Cat sa "castigi"? 2-5 minute?? Nu cred ca merita.....

Comment

• in viziunea mea acest tip de sofer care greseste de 3 ori in acelasi loc cu consecinte foarte grave se cheama CRIMINAL !!! nu are nici o scuza acum 7 ani era sa intru in pamant din cauza unui astfel de individ pe Bucuresti-Pitesti, nu a reusit sa omoare decat 1 persoana din masina in care ma aflam acel kamikaze. Huidu si-a trasat linia de final pt cariera nu poti sa apari la cronica razand ca prostul de altii dupa ce 3 persoane se fac tarana in mormant decat daca esti lipsit si de ultimul gram de decenta!

Comment

• Originally posted by Sebi_NT View Post
                    Figurantul asta a lasat ceva in urma lui.
                    Figurantul a adus zambetul pe buzele a mii de oameni.
                    Figurantul este unul din oamenii inteligenti din Romania.
                    A gresit si va fi judecat.
                    Cu riscul de a ma repeta spun sa-i lasam "sa arunce cu pietre pe cei fara greseala".
                    Nu inteleg atitudinea oamenilor care fac afirmatii de genul celor de mai sus. Este posibi sa faca un accident cu victime si una din persoanele apropiate voua (frate, sora, mama, tata, iubita, sotie, copil etc) in situatiile respective veti gandi la fel?!
                    indiferent de ce o sa-mi raspundeti toata lumea stie care e raspunsul la aceasta intrebare.

Ideea e ca a gresit si va fi judecat de instantele din Romania...
                    Regret ca s-a intamplat accidentul asta la fel cum regret fiecare accident cu victime care se intampla.
                    Sunt de acord cu Sebi NT,nimeni nu este sfant si daca cineva apropiat noua ar fi fost la volanul ML-ului nu cred ca mai eram la fel de obiectivi.
                    sigpic
                    https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Originally posted by Mario Popa View Post
                      Eu stau acum si ma intreb: oare va mai avea curajul si tupeul sa apara la Cronica si sa mai faca misto de altii in conditiile date???? Cei de la Prima vor fi chiar asa imbecili incat sa nu se gandeasca ca i s-a stricat imaginea si nu mai trebuie sa prezinte emisiuni de pamflet???
                      Eu cred ca aceasta intamplare nefericita a pus capat pamfletului care se numeste "Cronica carcotasilor" si nu-l mai vad nici pe Gainusa in pozitia de pamfletar, deci...emisiunea asta a cam ajuns la final.

Comment

• dan.moraru dar invers nu zici daca se afla familia in logan cum mai gandeai? pt mine lucrurile sunt clare de vreo 22 ani in romania totul merge prost inclusiv siguranta rutiera si daca vom fi ingaduitori in continuare , posibil un sofer kamikaze iti va lovi sora ,fratele,mama ,etc! stai stramb si gandeste drept .

Comment

• slim_daddy40:Sa nu se inteleaga ca ii iau apararea lui Huidu,au murit 3 oameni din vina lui,aceasta tragedie putea fi evitata daca nu facea acea depasire.Incerc sa fiu impartial,putea fi oricine la volanul Loganului si al ML-ului si nu are rost sa dezvoltam subiectul,sa lasam justitia sa isi faca treaba(foarte probabil o sa scape dar cariera lui in televiziune este terminata,ramane sa traiasca pentru tot restul vietii cu constiinta incarcata ca a curmat 3 vieti).O sa urmaresc discutiile de pe topic dar nu are rost sa mai postez.
                          sigpic
                          https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                          http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Exact, noi practic vorbim degeaba aici.
                            Poate in tara se intampla sute de accidente la fel, dar nu sunt atat de mediatizate.
                            E regretabil ce s-a intamplat.
                            Degeaba mai spunem acum ca de ce mai avea voie sa conduca, ca nu aveau anvelope de iarna, ca era smecher ca nu situ ce...s-a intamplat si asa va ramane.Nimic nu mai schimba faptul asta.Ramane sa vedem ce hotarare se va lua.
                            Daca nu era Huidu in ML nici nu stiam de accidentul asta si nici nu mai umplem threadul asta.

Oricui i se poate intampla, Doamne Fereste!
                            sigpic
                            !

Comment

• Nu este vorba despre asta.Este vorba despre un accident care putea sa nu aiba loc.De ce faci scoala de soferi,de ce trebuie sa inveti.Linia continua nu se incalca,nu ai voie,nu e sa zici ca a depasit pe discontinua si nu a vazut masina si a facut accident.A facut ceva ce nu trebuia sa faca.Asta nu e greseala, e prostie.
                              sigpic

Comment

• De scapat va scapa, in sensul ca va fi lasat liber. Sunt curios daca va mai aparea la televizor sau la radio ca pana acum.
                                De fapta sau faptele lui pe sosea (ca nu e la prima isprava, doar ca pana acum nu au avut urmari) nu sunt multe de zis, e pacat de acei oameni nevinovati.
                                http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google