Am citit ce s-a tot scris pe aici. Unii sunt mult prea acizi la adresa lui Huidu: nici sa i se doreasca moartea, sa fim seriosi. A fost teribilism la volan si statutul de "vedeta", careia nu i se poate imputa nimic, in gandirea lui. Totusi, sa gonesti cu masina in halul ala cu toata familia in masina, asta mi se pare cea mai mare iresponsabilitate posibila. Ca a omorat trei oameni, va trebui sa plateasca, desi sunt de acord cu majoritatea de aici; va lua cu suspendare, vezi cazul Paunescu.
Eu stau acum si ma intreb: oare va mai avea curajul si tupeul sa apara la Cronica si sa mai faca misto de altii in conditiile date???? Cei de la Prima vor fi chiar asa imbecili incat sa nu se gandeasca ca i s-a stricat imaginea si nu mai trebuie sa prezinte emisiuni de pamflet???
Faptul este consumat si acum sa asteptam sa vedem ce se va solutiona si sa nu ne mai batem noi asa tare capul cu el, caci destul le avem noi pe ale noastre.
Eu stau acum si ma intreb: oare va mai avea curajul si tupeul sa apara la Cronica si sa mai faca misto de altii in conditiile date???? Cei de la Prima vor fi chiar asa imbecili incat sa nu se gandeasca ca i s-a stricat imaginea si nu mai trebuie sa prezinte emisiuni de pamflet???
Faptul este consumat si acum sa asteptam sa vedem ce se va solutiona si sa nu ne mai batem noi asa tare capul cu el, caci destul le avem noi pe ale noastre.
Comment