Nu scartaie dar pot lasa un harshait pe carosabil. Daca ai viteza si incepi sa pierzi aderenta, te cam **** pe el de ESP. Oricum, nici nu a avut timp sa schiteze ceva.
Credeti Ca va Scapa Huidu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View Post... In primul rand vinovat pentru accidente este statul, cat timp vom avea astfel de drumuri se va depasi pe contrasens. Avem nevoie de autostrazi, avem nevoie de legi mai stricte...
Am mai auzit aceste cuvinte. Hai sa nu dam vina pe tipul de drum. Un sofer corect respecta (sau incearca...) regulile si prevede (sau incearca...) eventualele pericole.
Astazi la radio am auzit o declaratie a unui ascultator: "fac naveta pe acel drum, este curba acolo, linie continua, dar e pusa aiurea, nu isi are rostul"
Involuntar, nici nu trebuie sa gandesti daca e pusa aiurea ori nu, nu o incalci. Cineva, inainte, a gandit bine si a tras acea dunga intr-un scop.
Iar daca tu, sofer, socotesti ca e pt decor o vopsea alba, continua...e grav
Si sunt convins ca nu doar o singur sofer gandeste asa, din nefericire.Last edited by 77sky; 17 October 2011, 21:15.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
linia aia e pusa degeaba ... ca nu aveau ce face aia de le drumuri cu vopseaua ... Greseala e facuta ... 3 oameni au murit si asa cum am zis un coleg mai devreme ... dac anu era Huidu de la Cronica Carcotasilor nu era asa mediatizat ... oricum si inseara asta am auzit la tv ca in urma accidentului de pe partie SUB NICI O FORMA NU AVEA VOIE SA CONDUCA. Legile Romaniei sunt usor de digerat de acesti Smecheri de bani gata caruia daca ii dai o dacie nu stie sa plece de pe loc.sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
ai dreptate. la o dezbatere mai ampla s-a spus ca in zona au avut loc si alte 5 accidente la intervale relativ scurte de timp. despre ele nu s-a anuntat absolut nimic.
oricum, o mare tragedie!
darksid3, te cam **** pe el de ESP pe drumurile noastre care sunt inguste si nu ai loc de manevra pentru redresarea masinii. sistemul este foarte bun, eficienta lui fiind dovedita chiar si pe gheata.
dar poti sa ai si mama masinilor si a ESP-ului. clipa de neatentie poate costa vieti.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Parerea mea este ca acest thread ar trebui blocat pana la terminarea anchetei efectuate de catre politia rutiera si pana la finalizarea expertizei. Deasemeni ar trebui blocate pana la finalizarea anchetei si posturile de televiziune realitatea, antena 3, OTV si etno cu precizarea ca Etno si OTV sa fie blocate pentru o perioada de 364 ani ...
Comment
-
Originally posted by samy0388 View Postcristi-xp - daca o iei logic si te gandesti ca soferul loganului ar fi consumat bauturi alcoolice, atunci e de vina ? o singura vina a avut soferul loganului : ca si-a asumat riscul de a circula pe soselele din romania, in rest putea sa aibe si 140 la ora, fix nicio vina, din punctul asta de vedere nu sunt de acord cu chestiile astea, pentru ca si beat fiind si mergi drept, esti tu de vina beat ca a intrat direct ala in tine ? bineinteles ca se pedepseste alcoolul la volan indiferent de ce se intampla, dar moral, Huidu e mort.
Speculau astia ca a sarit ca ars si zicea intruna "masina mea, masina mea", tind sa cred lucrurile astea, el de fel fiind un mare nenorocit. Sa ai 15 infractiuni la activ spune multe despre tine ca sofer ... infractiuni frate, nu contraventii sau cacaturi de suspendari de permis de 1,2 luni ...
vdmihai - spune-mi mie in cate curbe fara vizibilitate ai intrat in depasire ? nevazand nimic in fata ochilor ? daca imi spui cel putin 1 esti pe drumul cel rau
N-am inteles`o pe aia cu infractiunile ... si ma indoiesc ca e adevarat ,ori tu nu cunosti termenul de infractiuni . Automat cand ai comis o infractiune esti anchetat si se stabileste daca se incepe sau nu urmarirea penala si nu mai ai permis, ai doar dovada de circulatie ,deci cred ca bati campii .
Deci atata timp cat avea permis de conducere , a fost exonerat de orice "infractiune" )
Ar trebui totusi sa iei dexul si sa vezi diferenta intre cuvintul ... sanctiuni ... si cuvantul infractiuni ... se pare ca nu toata lumea e capabila sa inteleaga niste stiri de 2 lei de la TV .Last edited by Cristi_Xp; 17 October 2011, 23:42.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
chiar a zis : masina mea masina mea ? nu cred asta, nu pot sa cred
daca Loganarul era beat dar a mers respectand toate regulile de circulatie, va primi sanctiunea corespunzatoare gradului alcolemiei pe care o are.
eu am patit asa ceva. acum ani de zile veneam de la Pta Regina Maria spre Unirii si am vrut sa fac stanga pe ultima strada inainte de Pta Unirii. nu am vazut o Honda care venea pe linia de tramvai. m a acrosat in roata si din roata a luat un mare pom intre faruri. era un tip destul de calm la volan dar care, bause si el un pic. ce sa faca si el. el a luat doar amenda pentru bautura si carnet suspendat iar eu am suportat restul pedepselor. Honda a fost totalschaden ... RCA u sa traiasaca. mai ca era si ala multumit ca avea masina in leasing
Comment
-
eu zic ca o sa il pedepseasca exact cat merita iar parerea mea e ca merita! Sa faca si el 2 ani de bulau sa vada cum e sa fii fetita si sa isi scoata figurile alea de cocalar imputit din creierul mic! Pacat de acei oameni!
Comment
Comment