If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut. Sora mea are un telefon iPhone 3G, si de cateva zile, dupa ce a intrat pe iTunes si i s-au updatat mai multe aplicatii (automat), acum cand incearca sa intre in ele, intra 2-3 secunde, si iese subit, fara vreo eroare, sau ceva de genul. Am resetat telefonul, inchis/redeschis, degeaba. Ce problema ar putea fi, si daca stie cineva, se poate face update pentru acest telefon la iOS5?
Sincer, habar n-am ce e "jailbreak" sau cum zici tu.
Cred ca este standard, ca este luat SH de la o fata, care nu cred eu ca a stat ea sa puna cine stie ce pe el....deci merg pe premiza ca este "stock"
iOS-ul este versiunea 4.
Este o intreaga inginerie sa treci pe IOS 5, incepand cu faptul de a nu folosi Windows XP pana la a folosi anumite softuri, in functie de ce Windows ai. Daca nu ai mai facut asa ceva, nu are rost sa-ti bati capul.
Incearca pe un forum de profil, poate s-au mai lovit si altii de problema ta.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Din pacate la iphone 3g ios-ul se opreste din cate stiu la 4.2.1/8C148.....care si asa cu ios-ul asta rupe ram-ul de 128 MB si merge ca un kkt,iar pentru problema ta prima data ar trebui sa stergi toate aplicatiile din telefon si itunes si sa le instalezi iar,daca nici asa nu merge clar trebuie resoftat,cu versiunea actuala sau o versiune mai noua(in caz ca nu ai versiunea 4.2.1).....al meu s-a stricat de cate ori l-am resofta ))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment