Amenda Pt Simplu Fapt Ca Ai Luat O Groapa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am mai citit odata procesul verbal care tine loc de autorizatie...constat cu uimire ca scrie: AVERTISMENT SI 3 PUNCTE PENALIZARE. maine dimineata ma duc sa fac contestatie...puncte penalizare pt o groapa n`am auzit de cand m`am nascut.
    seba stau in mazepa 2

Comment

Hai ca asta incalca orice regula a bunului simt, sa iei amenda ca ai dat intr-o groapa. Trebuia sa le zici: "nu dom'le, te-am pacalit. Gropi?! La noi in oras?!. Asa am gasit-o in parcare", ca sa-i raspunzi la bataia de joc.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cand ii zic lu` garcea sa amendeze primaria si adp`u ca aia`s cu drumurile si ca dc dam atatia bani pe taxe de drum il durea`n basca..imi zice mie ca eu o evitam in locu` tau...si daca nu puteai? Incercam...asa am incercat si eu si am patit`o....eu si cu paguba si cu amenda..

Comment

Ca un fapt divers...ai grija daca mai vrei sa indrepti janta aia....s-ar putea sa ti-o fisureze!Eu am indoit o janta de otel intr-un canal fara capac...era noapte si l-am vazut...adica l-am simtit in toate bucsele!Am fost apoi sa mi-o roluiasca la SAMA (bucurestenii stiu) si mare mi-a fost mirarea cand am platit pt. un indreptat si echilibrat una bucata roata 127 RON!Am crezut ca vad negru in fata ochilor....mai puneam putin si luam janta noua!Si ca sa fie cireasa de pe tort si mai mare...de la 140 km/h in sus vibreaza!Deci mi-au facut-o de s-au rupt!D-aia zic...ai grija si tu , mai ales ca e janta de aliaj
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ha ha ha

Pune ma si tu procesul la vedere sa nu murim prosti
            nu ar strica daca il pui si pe youtube

Comment

Darksid3 eu o schimb pe casco am toate dovezile si actele necesare...schimb janta si cauciucu...tot dau 1 mil pe luna la casco ...sa`l folosesc atunci daca primaria nu`si face treaba ...

Aici este procesu` verbal care tine loc de autorizatie..si cele 3 pct amenda plus avertismentu` primit...dupa ce i`am cerut explicatii logice de ce sa`mi dea amenda
              Attached Files
              Last edited by crististreulea; 17 April 2008, 07:02.

Comment

Hmm..ce tampiti..valeuu)
                jos cik nu are obectiuni.....cum *** sa nu ai obectiuni la acest caz)) trb TV !!!Valeu...vb tutoror:Traim in Romania,te poti astepta la multe de la romani!!!

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                  AVERTISMENT SI 3 PUNCTE PENALIZARE. maine dimineata ma duc sa fac contestatie...puncte penalizare pt o groapa n`am auzit de cand m`am nascut.
                  Asa sa faci!3 puncte penalizare?Ce tampenie!Nu era baut?
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Initial a vrut sa`mi dea 125 ron sau juma` in 24 de ore pana m`am luat tare cu el in gura dc sa`mi dea amenda degeaba ca nu am eu nici o vina ca groapa era plina de apa ..sa amendeze priamria adp`u si p`orma sa deschida gura...si la final a concluzionat el ca trebe 3 pct si avertisment..dupa intrebarea: esti angajat? I`am raspuns ca nu..si el cica : deci nu ai bani de amenda ia de aici avertisment..si 3 pct

Comment

Si eu am dat intr-o groapa si am schimbat janta pe casco , da nu am avut probleme la militie , mi-o dat adeverinta de reperatie , in schimb m-o pus sa fac schita cu groapa in care am dat ))))))))
                      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Schita am facut`o si eu...cu ce gropi mai erau cat de late/mari..e jale cu alde garcea...

Comment

Andrei, cred ca e timpul sa-ti faci un cont si pe acest forum ca sa-ti expui problema
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Mersi cristi..imi fac cont si scriu si eu "legea de galati" a politie rutiere...

Comment

Deci :
                              In momentul in care tu ai lovit groapa,e ca si cum ai lovi orice altceva de la masina.Se considera avarii,si in cazul in care tu ai lovit doar masina ta,politistul trebuie sa aplice neaparat sanctiune,fie doar avertisment,fie amenda,ca in cazul de fata " Neadaptarea vitezei la conditiile de drum".Este la latitudinea politistului daca primesti doar avertisment sau si amenda.
                              Daca ai lovit pe cineva,se da automat amenda...
                              Last edited by Cristi_Xp; 17 April 2008, 08:53.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Viteza cu care am luat groapa a fost de 40km/h ....iar amenda chiar nu`i vad rostul...viteza a fost adaptata conditiilor de drum....amenda ca am luat o groapa zau ca n`am mai auzit niciodata..oricum fac contestatie acu` la 10. nu e vina mea ca sunt sute de mii de gropi...sa amendeze primaria adp`u si tot ce tine de drumuri nu pe mine un conducator auto care merg regulamentar prin gropile orasului

tin sa mentionez ca nu am stropit nici un pieton nimic..nu era nimeni ...stiu ca pt stropirea pietonilor se da amenda da` la mine nu a fost nimeni..
                                Last edited by andrrei_ro; 17 April 2008, 09:09.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google