Amenda Pt Simplu Fapt Ca Ai Luat O Groapa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda Pt Simplu Fapt Ca Ai Luat O Groapa

Hai sa`mi zic si eu durerea aici...
    azi pe la 11 juma` veneam dinspre ase spre centru...ploaie gropi pline de apa am fost "norocos" de sa`mi bag ****, am prins o groapa plina de apa, un tranc scurt. merg pana la semafor la potcoava(in fata la full house) cand se plec de la semafor pauza..horogea roata dreapta si tragea dreapta. opresc imediat dupa trecere, hop pana. boon..trag dreapta pun avarii alte celea si ma apuc de treaba ( ploua de rupea si eu eram in costum). schimb roata o bag pe cea busita in portbagaj si plec. cand ajung acasa ma uit la roata cu intentia de a ma duce la vulcanizare. acasa dezamagire mare janta julita cauciucul taiat in 2 locuri jos spre janta. ma duc la vulcanizare....dom`le..n`am ce sa`i fac ca e taiat nasol trebe altu`. ma duc la service...dom`le janta trebe indreptata la strung si asta doar la braila...sau schimbat tot pe casco. am zis ca daca tot dau banu` la casco o fac pe casco si asta e. ma duc la asigurator da anexele ma duc la rutiera. ii zic cum s`a intamplat se uita si constata alde garcea: mm..trebe sa`ti dau amenda pt ca ai intrat in groapa aia plina cu apa..ca nu ai evitat`o. am ramas socat..am zis ca nu aud bine. el sustine tare ca amenda si amenda..ma iau tare`n gura cu el, ii zic de toate taxele care le platim doar ca sa avem gropi in orasu` asta de 2 lei, si ca nu`i vina mea ca acolo e groapa si chiar nu am putut s`o evit...in cele din urma dupa o lunga tiganeala cu el ca o tinea pe a lui da bine hai ...iti dau autorizatie si avertisment de data asta. avertisment? Pt ce? Pt groapa dom`le...zic bine fie cum o fi numa` da`mi odata hartia aia sa`mi iau roata.
    in cele din urma am obtinut autorizatia si maine ma duc sa fac dosaru` si sa`mi iau roata....prostie mare de tot, nu stiu unde incape atata prostie

acum va intreb pe voi..conducatori auto din tara ati mai auzit vreodata sa va dea AMENDA PT CA AI LUAT O GROAPA PLINA CU APA ????

Cam asa a ajuns janta mea...dupa felul cum arata a ajuns la concluzia cu amenda alde garcea
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 17 April 2008, 06:55.

Deci: prostia incape sub cascheta la unii, ca fiind goi pe dinauntru, e loc berechet. cum dracu sa-ti de amenda c-ai dat in groapa? Am auzit mai multe de garcea din galati, dar asta le bate pe toate...bine ca ti-a dat numa avertisment pana la urma si dovada de reparatie. bafta la casco!
    offtopic: stai cumva prin micro 19 sau 20?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
      acum va intreb pe voi..conducatori auto din tara ati mai auzit vreodata sa va dea AMENDA PT CA AI LUAT O GROAPA PLINA CU APA ????
      Asta e demna de Caragiale,asa ceva n-am mai auzit.Pai daca pe tine te amendeaza ca ai luat groapa,la aia care ar fi trebuit s-o astupe ce-ar mai fi trebuit sa le faca?Sa-i bage in puscarie?
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mi-se pare stupida faza cu amendatu ptr groapa dar in schimb zicea ceva in carte , ceva de genu sa nu stropesti participantii din trafic sau pietonii

sigpic

Comment

Mai bine luai amenda, sa ai scrisa pe ea dovada prostiei, si mergeai frumos la televiziune cu stirea cea mare.

Comment

Traim in romania. eu nu ma mai mir de nimic. la ce firma ai casco?

Comment

Sky's the limit
              baietii astia cu cascheta e asa de distepti?!
              amenda pentru groapa? Da' ce-ai facut, ai ###### o groapa?
              nu cred ca sunt cuvinte pentru asa ceva...

Comment

Frate, bine ca nu ti-a intocmit dosar penal! Ar trebui sa facem un topic de ABERATII FUNCTIONARESTI! Cati din astia nu sunt inca in politie, in vami, la finante...Pe motive de competenta, bineinteles!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Baetzii din pol rutiera ar trebui sa stie ca, pe unele strazi, gropile se aleg nu se evita!
                  Bafta cu casco.

Comment

Salut Andrei
                    La fel am patit si eu. Pe bulevardul Dunarea, am trecut peste o canalizare, a capotat capacul si mi-a facut varza janta de aliaj si cauciucul. Am mers la zeii inteligentii pentru constatare ( necesara CASCO) si mi-a dat amenda 60 roni. De ce? Nu am adaptat viteva la conditiile de trafic. Era uscat, liber 2 km, vizibilitate 5 km si 100 de capace de canalizare. N-am adaptat viteza. La ce? In decret nu spune nimic de canalizari, nicaieri, am verificat ulterior. Te inteleg omu. Pe moment n-am fost furios, eram prea necajit. Dar dupa aia, furie pura. Take care

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                      Mi-se pare stupida faza cu amendatu ptr groapa dar in schimb zicea ceva in carte , ceva de genu sa nu stropesti participantii din trafic sau pietonii
                      Is deacord cu tine, dar pentru amenda trebuia o reclamatie a lui ala stropit, martori, dovezi sau ceva de genul asta, dar la el nu a fost cazul nu cred ca stropit pe nimeni... Nu uitati ca traim in Romania, totul e posibil,bine ca nu te-au arestat...
                      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Revin -Sunt curios cati primari sunt amendati in Romania pentru gurile de canal aflate cu 20-30 de centimetri mai jos decat carosabilul! Si cati primari amendeaza firmele care "repara" strazile si lasa- fiindca costa prea scump!- gurile de canalizare cum am zis mai inainte!
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Jesus cata idiotenie nu mai pot de ras Domle amenda ca ai dat in groapa si ca de ce nu ai nimerit groapa) mda.. asa se intampla la noi eu stateam sa imi dea amenda) si sa ma duc la televiziune si sa o contestez.. eh nici chiar.. da era un subiect comic
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

In viata mea n-am auzit sa-ti dea amenda ca ai intrat intr-o groapa ascunsa in apa, nici pe vremea comunistilor cand militienii aveau plan de amenzi! Parerea mea ca acest politist a facut exces de zel. Sa speram ca nu vei avea dificultati si cu aia de la casco.
                            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Nasol, inseamna ca nu avem nicio speranta cu prostii astia. Am patit si eu la fel in brasov dar eu a trebuit sa schimb doar cauciucu (care era taiat), janta a ramas intacta, dar am mers in service sa-i verific diractie si unghiurile, totul a fost ok. Dar politistii astia in loc sa ne ajute mai mult ne ### la icre. Bine ca te-ai luat in gura cu el si ai scapat fara amenda.
                              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google