Amenda Pt Simplu Fapt Ca Ai Luat O Groapa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Va anunt si eu pe saptamana viitoare daca imi dau astia ceva puncte ca am strambat si eu o janta intr-un canal fara capac plin cu apa. ) Numai ghinioane am cu masina asta.
    numar secundele

Comment

Cristi_xp eu am facut masina praf intr-o groapa acum 2 sapt chiar mi-au sarit si airbag-urile dar nu mi-a dat nici amenda nici avertisment si nici macar nu a pomenit de asa ceva.
      andrei ce sai faci...de ce crezi ca li se zice cap de creta )

Comment

Da zi-ne si noua pe baza carui articol ti-a dat amenda?...si la faza cu adaptatul vitezei la gura de canal....esti moale frate...eu nu glumesc,il luam pe handicapatul ala de mana.il suiam in masina si mai treceam odata cu 2 km/h peste gura de canal...si sa vezi surpriza...chiar daca adaptam viteza de melc,capacul tot se rabata.....

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
          Asta e demna de Caragiale,asa ceva n-am mai auzit.Pai daca pe tine te amendeaza ca ai luat groapa,la aia care ar fi trebuit s-o astupe ce-ar mai fi trebuit sa le faca?Sa-i bage in puscarie?
          La noi se intampla tocmai pe dos. La aia care ar trebui sa le astupe, li se dau prime, ca aduc bani la buget, de la soferii care le deranjeaza gropile. Bine ca s-a luat colegu in gura cu Garcea, ca altfel era si el unul dintre contribuabili. Va salut.

Comment

Andrei ce ai rezolvat azi a?:-s

Comment

Am rezolvat cu casco maine ma duc la nalba pt recuperari. cu alde garcea se rezolva si aia

Comment

Originally posted by adrianixx View Post
                Da zi-ne si noua pe baza carui articol ti-a dat amenda?...
                adrian a pus bine intrebarea...
                Sunt si eu curios pe ce articol s-a bazat guzganu' ala?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Andrei e la munca acum...dar maine sigur ne va spune...articolul...si eu sunt curios...ca fapt divers politia da amenda si daca dai cu spatele si iti spargi tripla intr-ul stalp...am intalnit pe cineva care a fost cinstit cu militienii si le-a spus adevarul si ei i-au luat banii....a doua oara sigur va spune ca asa a gasit-o in parcare...
                  sigpic

Comment

Politia nu te ajuta cu nimic.Si astia,ca si cei de pe vremea lu' Ceashca,stiu doar sa te amendeze.Dar de ce ne mai mira cand profesori si indrumatori le-au fost exact acele jigodii batrane din trecut.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si eu am luat un avertisment in 2005(dar fara puncte, ca nu erau atunci) pentru ca la iesirea din garaj nu am asigurat usa de la garaj iar din cauza vantului usa garajului mi-a lovit portiera dreapta spate.
                      Bine ca nu mi-a dat vreo amenda mai mare decat costul reparatiei pe casco.
                      Vad ca sunt destui oameni ai legii "destepti" prin toata tara. Sau poate doar legile sunt proaste iar unii sunt platiti sa le puna in aplicare,... si o fac chiar bine.
                      It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Andrrei_ro: Daca politistul cu excesul de zel este un vecin sau o ruda cu un vecin de-al tau cu care ai probleme de parcare?
                        Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Articolul e scris pe procesul verbal atasat de mine...articolul 108/1/b din cate se vede...iar acest gardea nu`i vecin si nici ruda cu vecinii mei ...am aflat azi mai multe despre el....

Comment

Conform articolului in baza caruia tu ai luat 3 puncte de penalizare (ala cu 108 bla bla):
                            Art. 108. - (1) Savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contraventii atrage, pe langa sanctiunea amenzii, si aplicarea unui numar de puncte de penalizare, dupa cum urmeaza:
                            .................................................. .......................................
                            b ) 3 puncte de penalizare pentru savarsirea urmatoarelor fapte:
                            .................................................. ........................................
                            3. nerespectarea regulilor privind manevra de Intoarcere, mersul Inapoi, schimbarea benzii de circulatie sau a directiei de mers, daca prin aceasta s-a produs un accident din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale;

Exact asta corespunde procesului verbal, problema e ca eu nu inteleg ce ai facut tu, si nici nu inteleg ce scrie "cap de creta ala acolo".
                            Incearca sa ne traduci tu incepand cu:"In ziua 16/04/2008....."
                            Chiar m-a facut curios si m-am gandit toata ziua la treaba asta...
                            Last edited by vitriol; 17 April 2008, 23:32.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google