Un favor... votati pentru motanelul meu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stiu Valeriu...Asa este,dar.Ceea ce este mai ciudat e faptul ca de fapt nu e un castigator,ci doi !!!In fotografia castigatorului acestei luni,apar doua pisici.Pai numai la noi campionul este de fapt format din 2 campioni ?!?! Inca o data se dovedeste ca la noi ,pur si simplu nu exista nicio logica in ceea ce facem.Suna haios titlul castigatorului,nu ? " Castigatorul lunii Mai este Suzi si Tomita"....Asta spune tot despre concurs.Eu am hotarat sa nu mai particip la o astfel de mascarada...
    Tin sa va multumesc la toti care ne-ati fost alaturi aceste doua luni,in incercarea noastra de a castiga.
    Dovediti ca sunteti niste oameni deosebiti cu care ma mandresc ca sunt coleg de forum.
    Va multumim inca o data !
    Last edited by cristi41; 1 June 2008, 08:42.

Comment

• Pai ma fratilor,doar nu credeti ca va dadea si premiu ?
      au inventat ei un castigator...Voi le`ati facut trafic,ei au crescut datorita voua...Io propun sa renuntam la threadurile astea...Sau inca nu v`ati convins ca traim in romania ?)
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google