Adevar ai spus Octavian! Gri comete si eu cred ca e cea mai pretentioasa culoare!!! Si se vede cel mai mic praf pe ea!!! Dar e frumos un logan gri comete...
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
-
@FLORYN:
Te-ai gandit ca stergand-o pana se usuca, de fapt freci particulele de praf pe vopsea? Eu prefer sa o las sa se usuce natural, si, cand e nevoie, sa o spal la spalatorie, cu spuma activa.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
A, pai se stie ca e cea mai frumoasa culoare de pe Logan ))))))
Are neajunsurile ei, dar in rest e cea mai cool (si sunt putini cu gri comete )) ).
PS: Ma mai intreaba unii: ''mai, cum poti sa-ti ti masina asa curata???'' . Pai simplu, tu cand esti murdar nu te speli?? Sau astepti sa ai 2 kile de jeg pe tine?? ))
PPS: Florin, esti cel mai tare la intretinerea (spalarea) masinii!! Nu m-am gandit la treaba cu roua de dimineata... )))))))Last edited by Octavian; 25 October 2008, 21:45.
Comment
-
Bravo Tavi!!! Cel mai tare raspuns...
treaba cu roua e prea tare....Last edited by lucialina; 25 October 2008, 21:55.
Comment
-
-
Originally posted by TopCat View Post@FLORYN:
Te-ai gandit ca stergand-o pana se usuca, de fapt freci particulele de praf pe vopsea? Eu prefer sa o las sa se usuce natural, si, cand e nevoie, sa o spal la spalatorie, cu spuma activa.Attached Files, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostMda, apa de ploaie nu prea are calcar, dar de la robinet are mult calcar
De asta raman dare (urme albe) cand o speli in soare si se usuca apa pe ea.
Cel mai bine se vede treaba asta pe negru, gri inchis metalizat (comete, cred ca e cea mai pretentioasa culoare).
Parerea mea, si nu numai a mea este ca albastru marin este cea mai senzibila culoare la praf,dar si cea mai urata.
Din pacate eu am albastru marin,deoarece atat s-a putut in momentul cand am luat masina si atunci am considerat ca e culoarea cea mai buna pentru care am optat.Timpul insa a demonstrat contrariul.
Comment
-
Eu am cam 2 luni de cand nu am mai fost cu ea la spalatorie...E drept ca nici nu am mers cu ea pe ploaie...Ultima data cand am "spalat-o" a fost la intalnirea de la Piatra Neamt...In duminica aceea dimineata am iesit in fata vilei cu o sticla cu apa si am dat pe roua abundenta care era pe masina iar apoi am sters-o cu o carpa care absoarbe bine...In rest mi-am luat o perie imbibata in substanta antistatica (cica asa-i zice)si dupa ce se duce roua de pe masina o sterg cu acea perie.Attached Filessigpic
Comment
-
Daca Va Luati Aparatori De Noroi Sa Nu Luati D-astea De Logan Ca Sunt Prea Rigide Si Se Rup De Borduri. Sunt Unele Universale Dintr-un Cauciuc Mai Moale Care Costa Vreo 60 Lei .asa Nu Mai Sare Noroi Pe Masina Si Arata Si Mai Bine .
Acu Iarna Se Ocupa D-zeu De Spalat Dar Inauntru Mai Fac Cand Ajung Pe La Tara !!!!
Nu e nevoie sa postezi consecutiv in mai putin de 10 minute!Poti edita/adauga in intervalul asta!
Comment
Comment