Cat De Des Spalati Masina???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adevar ai spus Octavian! Gri comete si eu cred ca e cea mai pretentioasa culoare!!! Si se vede cel mai mic praf pe ea!!! Dar e frumos un logan gri comete...
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• @FLORYN:
      Te-ai gandit ca stergand-o pana se usuca, de fapt freci particulele de praf pe vopsea? Eu prefer sa o las sa se usuce natural, si, cand e nevoie, sa o spal la spalatorie, cu spuma activa.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• A, pai se stie ca e cea mai frumoasa culoare de pe Logan ))))))
        Are neajunsurile ei, dar in rest e cea mai cool (si sunt putini cu gri comete )) ).

PS: Ma mai intreaba unii: ''mai, cum poti sa-ti ti masina asa curata???'' . Pai simplu, tu cand esti murdar nu te speli?? Sau astepti sa ai 2 kile de jeg pe tine?? ))

PPS: Florin, esti cel mai tare la intretinerea (spalarea) masinii!! Nu m-am gandit la treaba cu roua de dimineata... )))))))
        Last edited by Octavian; 25 October 2008, 21:45.

Comment

• Bravo Tavi!!! Cel mai tare raspuns...
          treaba cu roua e prea tare....
          Last edited by lucialina; 25 October 2008, 21:55.
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• O data la 2 luni
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• De cate ori am timp, dar niciodata automat sau la carpa
              Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic

Comment

• Odata sau de doua ori maxim pe luna ca mai mult nu merita.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Cam o data pe sapt....Depinde de vreme!

Comment

• Originally posted by TopCat View Post
                    @FLORYN:
                    Te-ai gandit ca stergand-o pana se usuca, de fapt freci particulele de praf pe vopsea? Eu prefer sa o las sa se usuce natural, si, cand e nevoie, sa o spal la spalatorie, cu spuma activa.
                    Am zis ca o sterg dimineata, cand este plina de apa. Cu un prosop de bumbac, care absoarbe f. Bine apa. Si din cauza la ceara care este pe msina, nici nu trebuie sa apas , ca aluneca singura. Si oricum daca nu as stergeo la ce culoare are masinuta mea (bej toundra) , si daca o las 2 luni nu se cunoaste ca-i murdara .
                    Attached Files
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                      Mda, apa de ploaie nu prea are calcar, dar de la robinet are mult calcar
                      De asta raman dare (urme albe) cand o speli in soare si se usuca apa pe ea.
                      Cel mai bine se vede treaba asta pe negru, gri inchis metalizat (comete, cred ca e cea mai pretentioasa culoare).
                      Nu cred ca ,,gri-ul tau comete" e cea mai pretentioasa culoare la praf.
                      Parerea mea, si nu numai a mea este ca albastru marin este cea mai senzibila culoare la praf,dar si cea mai urata.
                      Din pacate eu am albastru marin,deoarece atat s-a putut in momentul cand am luat masina si atunci am considerat ca e culoarea cea mai buna pentru care am optat.Timpul insa a demonstrat contrariul.

Comment

• intreaba pe oricine are gri-comete si iti va spune cat de pretentioasa e la praf....
                        Nu mai da quote la ultimul mesaj, se subtintelege ca la el raspunzi.
                        Last edited by Cezar; 8 December 2008, 15:15.

Comment

• Da, se vede prafu bine si pe albatru marin, dar arata fain cand e curata si ceruita.
                          Cam subiectiv esti (sa spui ca e cea mai urata) )))
                          Uite mie nu-mi place nicicum griu' ala perla (ala de la inceputurile Loganului).

Comment

• Eu am cam 2 luni de cand nu am mai fost cu ea la spalatorie...E drept ca nici nu am mers cu ea pe ploaie...Ultima data cand am "spalat-o" a fost la intalnirea de la Piatra Neamt...In duminica aceea dimineata am iesit in fata vilei cu o sticla cu apa si am dat pe roua abundenta care era pe masina iar apoi am sters-o cu o carpa care absoarbe bine...In rest mi-am luat o perie imbibata in substanta antistatica (cica asa-i zice)si dupa ce se duce roua de pe masina o sterg cu acea perie.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Daca Va Luati Aparatori De Noroi Sa Nu Luati D-astea De Logan Ca Sunt Prea Rigide Si Se Rup De Borduri. Sunt Unele Universale Dintr-un Cauciuc Mai Moale Care Costa Vreo 60 Lei .asa Nu Mai Sare Noroi Pe Masina Si Arata Si Mai Bine .

Acu Iarna Se Ocupa D-zeu De Spalat Dar Inauntru Mai Fac Cand Ajung Pe La Tara !!!!

Nu e nevoie sa postezi consecutiv in mai putin de 10 minute!Poti edita/adauga in intervalul asta!
                              Last edited by darksid3; 8 December 2008, 14:07. Reason: post consecutiv

Comment

• Depinde cate e de murdara.De doua ori pe luna cam asa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google