Eu am un gri comet o spal sapatmanal iar la doua sapatamani o lustruiesc cu ceara personal
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
salutare
eu o spal pe vremea asta o data pe saptamina dar daca este nevoie si de doua ori pe saptamina imi place sa fie curata altcumva merge si ea parca cind este cutatra
Comment
-
Duminica trecuta am fost la cineva la un gratar. Tipul are o firma si a facut masa la sediu. Ii daduse paznicului de serviciu sarcina sa-i spele masina. Am iesit dupa un timp sa-i cer paznicului "sculele" sa o spal si eu pe a mea, ca n-o mai spalasem dinainte de Craciun 2008. Cand colo ce sa vezi-omul ii spalase masina sefului si pe celelalte 4 care erau alaturi, inclusiv a mea! Cica tot n-avea ce face si le spalase pe toate la rand!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Mai conteaza daca a iesit ca la spalatorie sau nu?
Eu ce sa zic, la ce culoare are a mea (bej tundra) , nu se prea cunoaste jegul pe ea, dar in perioada asta cand parca nu se usuca niciodata pe jos, o spal saptamanal .Mai mult pentru exterior, acolo e buba.
Vara destul de rar .Last edited by FLORYN; 28 January 2009, 13:56., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Iarna cam o data pe saptamana o spal si eu. Vara o bibilesc aproape in fiecare ziFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment