Cat De Des Spalati Masina???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O spal dupa cum e de murdara, dar regula e cam o data la 2 saptamani. Exista un fel de lac sau ceara, nu stiu chiar exact, care protejeaza vopseaua 6 luni garantat, iar cand speli masina e suficient numai jetul de apa fara spuma. Costul unei aplicari este de 120 lei. Cine stie detalii mai multe rog sa le posteze.

Comment

• eu o spal o data la 2 saptamani...asta e termenul cel mai scurt.
      dupa spalat o dau cu un fel de ceara lichida si dupa aia o sterg cu piele de caprioara.daca dai apa pe masina dupa aceea ...apa se scurge foarte usor, aluneca pe caroserie.

Originally posted by Red_Alin View Post
      Eu acuma cu vremea asta frumoasa o spal cel putin o data pe saptamana.O duc frumos la tara(la 20 km de Arad)si pun furtunul pe ea.Nu cred ca e asa sensibila si daca ar fi,doar avem 6 ani garantie anticoroziva.

so crezi tu...sunt numa pe hartie anii aia.
      Last edited by mumus; 8 November 2009, 22:39. Reason: Automerged Doublepost
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Foarte bine zis doar pe hartie ca am incercat eu sa rezolv 2 puncte de rugina aparute pe portbagaj in partea de sus si m-au respins pe motiv de "actiunea factorilor externi" si cand l-am intrebat pe cel de la service ce-i cu raspunsul asta imi zice ca "pai da, ca au sarit pietre de pe drum"... cum au sarit alea tocmai pe portbagaj in partea de sus nu stiu dar ma rog, mi-a fost prea sila sa ma agit cu cei de la Vocea Clientului ca poate asa rezolvam ceva.
        Ontopic: eu recunosc(rusinat ce e drept) ca nu am mai spalat-o de vreo luna jumate, poate chiar 2
        ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
        Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• mai nou cand am bani si e murdara maxim 3 saptamani.
          sigpic #

Comment

• cam o data pe luna. n-are rost sa o spal mai des ca doar nu ma duc la show-uri cu ea. iar dupa 1 an jumate, efectul de casa de paianjen tinde spre 0
            sigpic

Comment

• Pe vremea asta sterg numai oglinzile,farurile, parbrizul si geamurile laterale fata. Pana in primavara nu vred ca am chef sa transpir degeaba cu spalatul...

Comment

• Eu m-am cam obisnuit sa o spal 1 data pe saptamana sau maxim la 2 saptamani.Stiu ca nu e bine dar ce sa fac,nu imi place sa o vad murdara.

Comment

• Aline nici mie nu i-mi place sa o vad murdara, da ma uit repede in alta parte si ma urc in ea si i-mi trece . Masina ma duce la munca si inapoi acasa, la ce o folosesc eu cred ca poate sta si murdara!

Comment

• Aline si eu cu parere de rau zic o spal in fiecare saptamana rar la 2 saptamani, exceptional al 3 nu e bine am vazut pe pielea mea scartaie usa de la portbagaj dar asta e nici mie nu-mi place sa o vad murdara culoarea ii gri platine si se vede repede noroiul sau murdaria, o zi faina!

Comment

• Vara de obicei spal masina cam la 3 zile maxim 4 depinde cat umblu cu ea. Toamna si iarna o spal cam o data la 2 saptamani, dar interiorul il fac saptamanal. De asemenea cam de 2 ori pe an ii dau un polish, vara bineinteles
                      sigpic

Comment

• de 5-6 ori/an ajunge...altfel se ia vopseaua
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Chiar ca are dreptate @Seba, deci atentie! Eu spal masina cu peria de spalat TIR-uri si prin unele locuri am ajuns la tabla de atata frecat ! Am colegi care-si spala masinile cu sampoane scumpe cu ceara, cu bureti speciali, le sterg cu piele de caprioara virgina s.a.m.d. si au efectul de panza de paianjen mult mai pronuntat ca la mine! Pe mine ma intereseaza sa mearga trotineta, daca e murdara nu ma intereseaza, eu nu pot sa o vad dinauntru (acolo o tin curata si parfumata ), pe cei de afara ii invit sa nu se uite !

Comment

• interioru il fac eu singur o data pe saptamana niciodata nu lam facut la spalatorie am aspirator la munca si dau cand vreau iar la exterior cand se murdareste si e vremea frumoasa afara cam la 2-3 saptamani si din cand in cand ii mai dau ceara cumparat de mine.

Comment

• Eu o spal foarte rar,in schimb o mai sterg cand am timp liber cu o carpa uscata...macar sa ii mai iau praful

Comment

• Cand credeam ca ai revenit pe forum, ma dezamagesti cu replica asta pusa la misto.Cel putin asa sper sa fie.
                                Cand e cald spal masina cand e nevoie(noroi de 2 degete ,intalnire importanta,etc.) dar nu mai des de o data pe saptamana.In perioada rece sta si cu saptamanile nespalata.Interiorul saptamanal.
                                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google