O spal dupa cum e de murdara, dar regula e cam o data la 2 saptamani. Exista un fel de lac sau ceara, nu stiu chiar exact, care protejeaza vopseaua 6 luni garantat, iar cand speli masina e suficient numai jetul de apa fara spuma. Costul unei aplicari este de 120 lei. Cine stie detalii mai multe rog sa le posteze.
Cat De Des Spalati Masina???
Collapse
X
-
eu o spal o data la 2 saptamani...asta e termenul cel mai scurt.
dupa spalat o dau cu un fel de ceara lichida si dupa aia o sterg cu piele de caprioara.daca dai apa pe masina dupa aceea ...apa se scurge foarte usor, aluneca pe caroserie.
Originally posted by Red_Alin View PostEu acuma cu vremea asta frumoasa o spal cel putin o data pe saptamana.O duc frumos la tara(la 20 km de Arad)si pun furtunul pe ea.Nu cred ca e asa sensibila si daca ar fi,doar avem 6 ani garantie anticoroziva.
so crezi tu...sunt numa pe hartie anii aia.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Foarte bine zis doar pe hartie ca am incercat eu sa rezolv 2 puncte de rugina aparute pe portbagaj in partea de sus si m-au respins pe motiv de "actiunea factorilor externi" si cand l-am intrebat pe cel de la service ce-i cu raspunsul asta imi zice ca "pai da, ca au sarit pietre de pe drum"... cum au sarit alea tocmai pe portbagaj in partea de sus nu stiu dar ma rog, mi-a fost prea sila sa ma agit cu cei de la Vocea Clientului ca poate asa rezolvam ceva.
Ontopic: eu recunosc(rusinat ce e drept) ca nu am mai spalat-o de vreo luna jumate, poate chiar 2ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Aline si eu cu parere de rau zic o spal in fiecare saptamana rar la 2 saptamani, exceptional al 3 nu e bine am vazut pe pielea mea scartaie usa de la portbagaj dar asta e nici mie nu-mi place sa o vad murdara culoarea ii gri platine si se vede repede noroiul sau murdaria, o zi faina!
Comment
-
Chiar ca are dreptate @Seba, deci atentie! Eu spal masina cu peria de spalat TIR-uri si prin unele locuri am ajuns la tabla de atata frecat ! Am colegi care-si spala masinile cu sampoane scumpe cu ceara, cu bureti speciali, le sterg cu piele de caprioara virgina s.a.m.d. si au efectul de panza de paianjen mult mai pronuntat ca la mine! Pe mine ma intereseaza sa mearga trotineta, daca e murdara nu ma intereseaza, eu nu pot sa o vad dinauntru (acolo o tin curata si parfumata ), pe cei de afara ii invit sa nu se uite !
Comment
-
Cand credeam ca ai revenit pe forum, ma dezamagesti cu replica asta pusa la misto.Cel putin asa sper sa fie.
Cand e cald spal masina cand e nevoie(noroi de 2 degete ,intalnire importanta,etc.) dar nu mai des de o data pe saptamana.In perioada rece sta si cu saptamanile nespalata.Interiorul saptamanal.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment